Rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v tomto roku
Ahojte, neviete, ci sa tohto roku naozaj nikde neotvara rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky?
Neviem, ci som vyčerpala všetky možnosti. Ale kde som písala, tak som dostala info, ze neotvaraju😥
Nemáte prosím niektora info,resp. neplánujete tiež ist študovať 2021?
Mam učiteľstvo 2.stupen a stredné školy a toto je zrejme jediná možnosť ako učiť 1.stupeň.
Ďakujem
@domin868 ja som tam prihlásená, ale nenastúpim, takže po mne je miesto voľné. Ak máš veľký záujem, skús si zavolať, možno nás viac nenastúpi a budú chcieť doplniť miesto.
@caterpilar ďakujem moc🙏
Ahojte, tie čo ste dostali rozhodnutia o prijatí na primárnu pedahogiku do BB, prišlo vám to obyčajne alebo doporucene, lebo mne zatiaľ neprišlo nič. Neviem či tam mám volať?
@majkaviktoria mne doporučene
Ďakujem za info, budem tam zajtra volať.
@majkaviktoria Doporučene tiež 🙂
@dzana68 Nerobili sa prijimacky. Po pravde je toho velmi vela, zo vsetkeho skusky. Dokonca zo vsetkych didaktik musime absolvovat prax. Som len v 1.semestri a musela som uz ist na prax... No bolo to dost casovo narocne popri praci, rodine... Necakala som, ze tolko nam nalozia.. skusky som este neabsolvovala tak uvidime
@dzana68 myslela som tym "inou univerzitou" inu univerzitu ako UMB v BB. Tam sme mali 4 z 5 predmetov prezencne a uz nas poslali v prvom semestri aj na prax. Prax budeme mat aj v dalsich semestroch a este k tomu to namiesto 2 rokov trva 2,5... Necakala som, ze hned takto zhurta zacnu

@mela7 ahoj dnes mi prislo. Som prijata 🙂 zapis je 14.10 🙂