icon

Skúsenosti s kurzom pedagogického asistenta NIVaM

9. sep 2025

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s kurzom pedagogického asistenta od NIVaM. Ako to prebieha, je náročné a môžem sa prihlásiť aj len s maturitou v nepedagogickom odbore? Každá skúsenosť alebo rada poteší, ďakujem!

emma2782
9. sep 2025

@anonym_autor kolegyňa robila. Chodila do Komárna cca 2x za mesiac počas pracovných dní. Rok ako taký náročný nebol, jedine na čas/cestovanie, ale nemali žiadne skúšky ani nič počas výučby. Na konci mali napísať diplomovú prácu a zložiť skúšky. Čo chodili s ňou spolužiaci, všetci prešli

barilka4444
10. sep 2025
@emma2782

@anonym_autor kolegyňa robila. Chodila do Komárna cca 2x za mesiac počas pracovných dní. Rok ako taký náročný nebol, jedine na čas/cestovanie, ale nemali žiadne skúšky ani nič počas výučby. Na konci mali napísať diplomovú prácu a zložiť skúšky. Čo chodili s ňou spolužiaci, všetci prešli

@emma2782 dobrý deň, a nie aj dištančná forma? Neviete? Osobne chodiť nemôžem, keďže som z Východu.

kyblikko
23. sep 2025
@barilka4444

@emma2782 dobrý deň, a nie aj dištančná forma? Neviete? Osobne chodiť nemôžem, keďže som z Východu.

@barilka4444 Dobrý deň. Máte ohľadom toho nejaké info? Odkiaľ z východu ste. Ja som tiež,tiež hľadám dištančnou formou.