Štúdium Zdravotná sestra
Baby, mamičky, ženy, prosím vas!
Mam 28 a chcela by som si vystudovat zdravotnú sestru.
Mam vyštudovanu strednú školu s maturitou , odbor technicko-ekonomicky Pracovník. Písala som si s riaditeľkou zdravotnej školy v ZA a môžem ísť hneď študovať nemusím mať asistenta môžem hneď zdravotnú sestru škola je zadarmo neplatí sa nič.
Prosím vás študovala ste niektorá zdravotnú sestru popri materskej ? Pretože neverím ze by som to dala popri práci keďže posledný rok teda 5 a 6 semester sa študuje 5hodin denne 5dni v týždni.
Ja si plánujem podať prihlášku v apríli alebo máji kedy vyhlásia, aktívne sa už dlhšie snažíme o bábätko dúfam ze mi to vide ako snívam ;)
Každopádne mate s tým skúsenosti , študovali ste takto niektora?
@shilou no idem vyzistit od kamosky co platila v NR
@kvetinka75 urcite kazda skola ma inak
@bombina123 kamaratka kooncila minuly rok.ja som si teraz posielala prihlasku. Volala som tam ze ako to prebieha. No 2x do tyzdna - 1 den prax od rana do poobedia 2. Den skola, od rana do poo edia
@kvetinka75 u nas prax rano...ale skola zacina az 14.25
@kvetinka75 no...ale ten odbpr je teraz prvy rok...ona koncila eate ako zdrav asistent..nie prakticka sestra
@shilou nie je to prvy rok. Koncila ako prakticka sestra.
@kvetinka75 a dalsia vec...ten pdbor prakticka sestra ma eate naviac..219 hodin?? Abo tak dajak?? Xize plus 15dni este naviac praxe
@shilou nic take mi na skole nehovorili
@kvetinka75 u nas my sme prvy rocnik s rym odborom
@shilou aha rozumiem
@kvetinka75 prax dalsia sa da robit len rano...
@kvetinka75 u nas hned 10zien odislo do novembra prec...lebo 3dni kto ich bude uvolnovat
@kvetinka75 cize kamoska co teraz konci v maji je eate zdrav.asistent
@kvetinka75 oni tu prax nemali..rych 219hodin ci kolko to je
@shilou ale kamoska uz skoncila a ona koncila v NR. Tam uz prakticka sestra funguje viac rokov
@shilou prax bola pocas celeho roka,
@shilou ved aj ja som zvedava ako to budem aj v robote mat. Ale zatial to vyzera ze ma.budu uvolnovat.
@kvetinka75 no aj my mame kazdu stredu...ale nasa skola eate plus dalsich 15dni naviac
@kvetinka75 vidis...rovnaky odbor...a ine pravidla
@kvetinka75 a neviem ako kamoska..ci mala prax az od pol roka...my sme mali hned ked nam prisli uniformy
@shilou ale na stranke maju ze 2 tyzdne suvisla prax
@kvetinka75 co to znamena? Ze za cely rok len tie 2tyzdne a koniec..ci ako?
@kvetinka75 vzdy sa daco meni...co je teraz..nemusi byt o rok
@kvetinka75
@shilou dakujem vam za odpovede,
Niekto v ba si podava na tento rok prihlasku?
@shilou nie, navyse k tej praxi co bude pocas roka.
@shilou prax je hnwd od zaciatku, pocas celeho roka a k tomu v 1. Rocniku 2 tyzdne navyse este, v 2. Tyzden navyse

@shilou tak tu sa skolne neplati, ostatne uvidim, ved sa to stale meni