Zápis na druhú vysokú školu po vyhodení
Dobrý deň, potrebujem poradiť. Je možné nechať sa vyhodiť z VŠ, kde papier príde pravdepodobne na konci júna, a zároveň sa v júni ešte zapísať na druhú vysokú školu?
Predpokladám, že si prijatá a pozvaná na zápis, keď sa takto pýtaš, ale teda aj ak je zápis v lete, pravácke niekedy bývajú, tak študentom budeš až od semptembra, čiže tie mesiace medzi tým musíš poistné vykryť inak… a to že ešte stále budeš študentom prvej, ničomu nevadí
@chrobak7 pretoze kym nepride papier z vs, tak dovtedy je studentom, chodia detske pridavky, nemusi si nic platit , ( zdravotne)
Ty prestanes byt studentom,az ked pride papier o vyradeni, poslu ti to zo studijneho, na poste moze byt odlozeny 2- 3 tyzdne,az ked ho preberies, tak odvtedy si musis zaplatit zdravotne do 1.9, ( ak zacnes byt znovu studentom od 1.9). - riesili sme to min rok s dcerou
neviem presne ako to funguje teraz, ale ja som cca pred 20 rokmi riesila takto:
uz po 1.semestri mi bolo jasne, ze nedokoncim 1.rocnik, tak som na jar podala prihlasku do druhej skoly, aby som mohla ist na prijimacky v maji a aby som mohla nastupit do druhej skoly od septembra

@rs33333 zápis v juni? Už nie su v septembri? Mozes studovat aj na 3 školách naraz, ak na to máš...