Je zmena správania kocúra po kastrácii normálna?
caute baby dali sme vcera vykastrovat nasho rocneho kocura a odvtedy je daky uplne mimo. vobec nechce zrat a len sedi v kute a kuka. je to po tej narkoze normalne ze su taki ini, alebo ho daco boli? veterinar povedal ze mu mam dat daku pastu ale on mi vsetko vypluva. mate daky trik ako ho rozjesti? bojim sa o neho lebo predtym to bol riadny cert.
to je len reakcia na tu kastraciu, par dni to potrva, kym sa z toho dostane, ale skus mu dat to, co zboznuje, my sme davali nasim dvom taku pastu z dm.
Môže byt aj uboleny, však to je operácia, aj človek je po operácii uboleny
A môže aj zmeniť povahu
No aby si nedopadla tiez takto 🙂
Starenka chytí zlatú rybku, ktorá sa jej pýta, čo by si želala. "Chcela by som byť mladá a krásna." Stalo sa. Druhé želanie: "Chcela by som, aby sa moja chalúpka zmenila na krásnu vilu." Stalo sa. "A tretie želanie je, aby sa z môjho kocúra stal krásny a silný muž." Všetky tri želania sa jej splnili. Zlatá rybka sa stratila a tu ju chytí mládenec za plecia a hovorí: "No vidíš, keby si ma nedala vykastrovať, mohli sme si užívať.
Daj vykastrovať manžela ani jemu nebude chuti jesť a bude kukať do prázdna
Daj vykastrovať manžela ani jemu nebude chuti jesť a bude kukať do prázdna
@anonym_0702ee to vazne toto?
@anonym_autor Je deň po kastrácii, je takmer isté, že má ešte bolesti, preto sa správa inak a nechce jesť. Sleduj, či aspoň pije. Postupne začne aj jesť. U kocúra bola rekonvalescencia asi týždeň. U kastrovanej fenky to trvalo tuším 3 - 4 týždne.
Niektori ludia by nemali mat ani zvierata.

je to normalne ze je mimo ved je po narkoze. skus nieco co ma rad za čim sa ide zabiť ako sa hovori.