Dajte tipy na obliečky proti roztočom.
Prosim o typy na obliecky na postelne pradlo proti roztocom. Synovi zistili velmi silnu alergiu na roztoce plus HIT. Na nete nachadzam len same obliecky za 100-200 €. To vazne vsetci s touto alergiou kupujete len v tejto cenovej hladine? Hladam nieco cenovo prijatelnejsie. Dakujem.
@janinah Pozeram, ze pisu, ze je to nejaka syntetika, nema clovek potom pocit ze je ako v igelite? Nesusti to? Alebo ci ma vyznam potom vobec davat na to bavlnenu obliecku, ked podtym je "umelina". Aj ked do umeliny sa prakticky aj obliekame, ja osobne ale napriklad nemam rada funkcne oblecenie prave s obdobnych dovodov. Len sa pytam, nemudrujem, lebo mame tiez takuto alergiu a chcem si rozsirit obzory praktickymi skusenostami a radami druhych.
@lilitela my mame pristine a som spokojná,neviem popísať materiál,ale až taka strašná umelina to nie je,kupila som aj iné nepamatám teraz značku a boli pocitovo o dosť horšie....presne o tu nepriedušnosť ide,lebo roztoče pod tým neprejdú navonok,bežné obliečky čo dávam navrch týchto periem každý týžden a tieto len 2-3x v roku.
@jajka2407 vybrala som nanospace, som s nimi velmi spokojna. Su podla mna kvalitne a synovi sa zmiernili niektore priznaky. Najdolezitejsie je mat povlak na matrac. Ja som kupila aj na vankus. Na paplon zatial nie, ale zas periem cely paplon raz za dva tyzdne.
@telly4 my mame len kozene sedacky.poslednu sme kupovali pred 3 mesiacmi
Este dopisem nemame v byte nijakw koberce.latkove prestierania.obrusy a pod.mame jedine zaclony
@telly4 mame kozenu sedacku z hrubej koze. Predtym sme mali kozenku, aj ta bola ok pre neho, len kozenka sa proste rychlo nici. Ked sme predtym (ked sme nevedeli o jeho alergii) mali latkovy gauc, tak mal na nom reakcie.
@telly4 mame kozenu sedacku z hrubej koze. Predtym sme mali kozenku, aj ta bola ok pre neho, len kozenka sa proste rychlo nici. Ked sme predtym (ked sme nevedeli o jeho alergii) mali latkovy gauc, tak mal na nom reakcie.
@lilitela inak mali by byt teraz uz vhodne aj tie mikrovlakna co neprepustaju vodu a dobre sa cistia aj pri detoch ci?
Ktore mikrovlakna myslis? Daj link.
@lilitela sedenie je o zvyku.prehoz davam len ked pridu male vnucata.nech to nezdemoluju...
Je celokozena teda aj vzadu
Ktore mikrovlakna myslis? Daj link.
@sadell link bohuzial nemam len viem ze aj tu to napriklad pisali
my máme priscine,kupované pred 8rokmi a nedám na ne dopustiť,ja som objednala viac ks a vyžobrala som vtedy zľavu....ale zaplatila by som hockolko,je rozdiel,ak syn spí niekde v cudzej posteli v dákom hoteli a doma v svojom peliešku...
@janinah obliecky alebo poťahy? Myslím tie bavleky na vankus a niekto ešte dá na to obliečku.

@sadell ahoj, pomohli navleky? aku znacku ste si vybrali, ja zvazujem pristine alebo nanospace