icon

Dajte tipy na obliečky proti roztočom.

sadell
12. júl 2019

Prosim o typy na obliecky na postelne pradlo proti roztocom. Synovi zistili velmi silnu alergiu na roztoce plus HIT. Na nete nachadzam len same obliecky za 100-200 €. To vazne vsetci s touto alergiou kupujete len v tejto cenovej hladine? Hladam nieco cenovo prijatelnejsie. Dakujem.

Strana
z2
jajka2407
17. sep 2022

@sadell ahoj, pomohli navleky? aku znacku ste si vybrali, ja zvazujem pristine alebo nanospace

sadell
autor
18. sep 2022

@jajka2407 vybrala som nanospace, som s nimi velmi spokojna. Su podla mna kvalitne a synovi sa zmiernili niektore priznaky. Najdolezitejsie je mat povlak na matrac. Ja som kupila aj na vankus. Na paplon zatial nie, ale zas periem cely paplon raz za dva tyzdne.

lilitela
16. okt 2023

@janinah Ahoj, k tym oblieckam, to je 100% bavlna? Nie su nejako pogumovane zvnutra? Su priedusne? Mate aj mensie vankusiky? Tam mate tiez take povlaky? A co sedacka? NIe som fanusik kozenej a podobnych materialov... Dakujem

lilitela
17. okt 2023

@janinah Pozeram, ze pisu, ze je to nejaka syntetika, nema clovek potom pocit ze je ako v igelite? Nesusti to? Alebo ci ma vyznam potom vobec davat na to bavlnenu obliecku, ked podtym je "umelina". Aj ked do umeliny sa prakticky aj obliekame, ja osobne ale napriklad nemam rada funkcne oblecenie prave s obdobnych dovodov. Len sa pytam, nemudrujem, lebo mame tiez takuto alergiu a chcem si rozsirit obzory praktickymi skusenostami a radami druhych.

myzma
17. okt 2023

@lilitela maju aj radu nanobavlna, to je čisto vonkajsia obliečka so satenovym vzhladom, maju ich v dvoch farebnych prevedeniach, take smotanove a modre.

Nanospace su navleky, ktore sa davaju pod tvoje vlastne obliečky.

janinah
17. okt 2023

@lilitela my mame pristine a som spokojná,neviem popísať materiál,ale až taka strašná umelina to nie je,kupila som aj iné nepamatám teraz značku a boli pocitovo o dosť horšie....presne o tu nepriedušnosť ide,lebo roztoče pod tým neprejdú navonok,bežné obliečky čo dávam navrch týchto periem každý týžden a tieto len 2-3x v roku.

telly4
17. aug 2025
@sadell

@jajka2407 vybrala som nanospace, som s nimi velmi spokojna. Su podla mna kvalitne a synovi sa zmiernili niektore priznaky. Najdolezitejsie je mat povlak na matrac. Ja som kupila aj na vankus. Na paplon zatial nie, ale zas periem cely paplon raz za dva tyzdne.

@janinah
@myzma
@lilitela
@sadell prosim a doma mate kozenu sedacku? my teraz kupujeme novu za 3000 ale latkovu a mna nenapadlo roztoce doteraz sme mali kozenu.myslite ze moze byt aj latkova ak sa bude spravne udrziavat? dakujem krasne

janinah
17. aug 2025
@telly4

@janinah
@myzma
@lilitela
@sadell prosim a doma mate kozenu sedacku? my teraz kupujeme novu za 3000 ale latkovu a mna nenapadlo roztoce doteraz sme mali kozenu.myslite ze moze byt aj latkova ak sa bude spravne udrziavat? dakujem krasne

@telly4 my mame len kozene sedacky.poslednu sme kupovali pred 3 mesiacmi

janinah
17. aug 2025

Este dopisem nemame v byte nijakw koberce.latkove prestierania.obrusy a pod.mame jedine zaclony

sadell
autor
19. aug 2025
@telly4

@janinah
@myzma
@lilitela

@telly4 mame kozenu sedacku z hrubej koze. Predtym sme mali kozenku, aj ta bola ok pre neho, len kozenka sa proste rychlo nici. Ked sme predtym (ked sme nevedeli o jeho alergii) mali latkovy gauc, tak mal na nom reakcie.

lilitela
24. aug 2025
@sadell

@telly4 mame kozenu sedacku z hrubej koze. Predtym sme mali kozenku, aj ta bola ok pre neho, len kozenka sa proste rychlo nici. Ked sme predtym (ked sme nevedeli o jeho alergii) mali latkovy gauc, tak mal na nom reakcie.

@janinah
@sadell Dievcata, ako sa Vam na tom sedi? Ci mate tam prehoz a raz za cas do pracky? Je to kozou (kozenkou) aj zozadu ocalunene? Predsa len aby zozadu nesli tie alergeny, nakoniec.

telly4
24. aug 2025
@lilitela

@janinah
@sadell Dievcata, ako sa Vam na tom sedi? Ci mate tam prehoz a raz za cas do pracky? Je to kozou (kozenkou) aj zozadu ocalunene? Predsa len aby zozadu nesli tie alergeny, nakoniec.

@lilitela inak mali by byt teraz uz vhodne aj tie mikrovlakna co neprepustaju vodu a dobre sa cistia aj pri detoch ci?

sadell
autor
24. aug 2025

Ktore mikrovlakna myslis? Daj link.

janinah
24. aug 2025
@lilitela

@janinah

@lilitela sedenie je o zvyku.prehoz davam len ked pridu male vnucata.nech to nezdemoluju...
Je celokozena teda aj vzadu

telly4
24. aug 2025
@sadell

Ktore mikrovlakna myslis? Daj link.

@sadell link bohuzial nemam len viem ze aj tu to napriklad pisali

https://www.sedacky.com/magazin/sedacky-pre-ale...

gartija
31. okt 2025
@janinah

my máme priscine,kupované pred 8rokmi a nedám na ne dopustiť,ja som objednala viac ks a vyžobrala som vtedy zľavu....ale zaplatila by som hockolko,je rozdiel,ak syn spí niekde v cudzej posteli v dákom hoteli a doma v svojom peliešku...

@janinah obliecky alebo poťahy? Myslím tie bavleky na vankus a niekto ešte dá na to obliečku.

Strana
z2