icon

Bolesti žalúdka a chrbta zároveň

vikiiim
29. dec 2019

Ahojte chcela by som sa podeliť o svoj problém už od augusta mam bolesti v nad brušku je to taka tupá bolesť ako keby ma bolel zaludok.. Ale zároveň ma zacne boliet aj chrbat na začiatku som mala strasne bolesti keď som si ľahla ma to prešlo teraz už mávam bolesti iba obcas ale cítim taky plný zaludok po jedle stále... Prosím poraďte mi môže to byť z chrbtice? Tiež ma boli :(

Strana
z5
11spido11
13. máj 2026
@nikpa

@vikiiim ja som mávala bolesti brucha v nadbruší a vystreľujúce do chrbta, niekedy pocit tlaku na hrudi, pocit hrče v krku. Nikdy som nemala všetky príznaky naraz, striedalo sa mi to. Nakoniec bol za tým problém s pankreasom a celkovo s trávením. Keď som upravila stravu plus som brala lieky, je to oveľa lepšie

@nikpa dobrý deň. Prosím aky problém ste mali s pankreasom ako vám na to prisli? Ako ste upravili stravu a aké lieky? Budem rad keď mi napíšete. Ďakujem pekne

8611
14. máj 2026
@11spido11

@8611 dobrý deň. Aké máte bolesti kde vás bolí ako často vás bolí aké vyšetrenia mate za sebou?

@11spido11 dobry den , x krat MR, CT endosono...kolono, gastroskopie...na nic neprisli

11spido11
29. máj 2026
@nikpa

@vikiiim ja som mávala bolesti brucha v nadbruší a vystreľujúce do chrbta, niekedy pocit tlaku na hrudi, pocit hrče v krku. Nikdy som nemala všetky príznaky naraz, striedalo sa mi to. Nakoniec bol za tým problém s pankreasom a celkovo s trávením. Keď som upravila stravu plus som brala lieky, je to oveľa lepšie

@nikpa dobrý deň. Mám podobné problémy už dlhodobo . Jedine zistené je sibo . Ako vám zistili prosím problém s pankreasom ? Ja som mal krvné testy, sono a elastazu robené a všetko ok. Gastroskopia predesiacom všetko ok , kolonoskopia pred týždňom všetko ok. Stravu som upravil sibo preliecil ale bolesti stále . Brucho , chrbtica , hrudník , hrdlo hlava bolí. Zaujíma ma ten pankreas . Kedze som mal elastazu vysoko nad limit tak mi bolo povedané že pankreas pracuje dobre a enzýmov je veľa. Ďakujem za skorú odpoveď.

Strana
z5