1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
A je tu niekto, kto si robi atestaciu ako vychovavateľka?
@noemi205 Uc sa uz teraz tych 15 otázok.potom je toho celkom dosť.Do vnutra sa chodí po skupinkách.najskôr obhajujes,potom odpovies na orazky recenzentov a na koniec máš teoretickú otázku.povies k nej nieco a oni ta prerusia a začnú sa pýtať na prax...čiže ako to,co si si vytiahla,aplikujes do praxe.Bud v pohode,su milí a nerobia problémy.
@noemi205 Uc sa uz teraz tych 15 otázok.potom je toho celkom dosť.Do vnutra sa chodí po skupinkách.najskôr obhajujes,potom odpovies na orazky recenzentov a na koniec máš teoretickú otázku.povies k nej nieco a oni ta prerusia a začnú sa pýtať na prax...čiže ako to,co si si vytiahla,aplikujes do praxe.Bud v pohode,su milí a nerobia problémy.
Ahojte, troska od veci otazka, ale ktore ste od Ziliny, neviete o nejakom dobrom kont. vzdelavani pre 1. stupen za 15 kreditov? Vdaka
Baby ako sa prihlasim na 1.atestacnu? Riaditel musi podpisat? Ako dlho budem mat cas na pracu? Kolko to trva?
@mravvcek Atestacnu pracu posielate spolu s prihlaskou,ktoru (aspon mne) podpise riaditel ako kontrolu uvedenych udajov. Cize ak nejdete na predatestacne,casu mate dovtedy,kym nemate hotovu pracu
Baby dockala som sa,dnes mi prisla pozvanka na 8.2...celkom v predstihu.Mozem zacat makat.
Takyto dostatocny predstih aj ja cakam. 😀
Posielala som posledny junovy tyzden.
Ahojte. Chcela by som sa opytat ste tu nejake pani ucitelky z Ms, krore si podali prihlasku na predatestacne k 1. atestacii do Ruzomberka do konca decembra 2017. Uz sa Vam ozvali? Nazvy tem k praci uz mate vymyslene ci to si tam spolocne s konzultantom vymyslame? Ako to chodi? Dakujem

@susanne6 ahoj, prosim ta, kde bude to februarove vzdelavanie prebiehat? Pozerala som ich stranku, ale asi to robia len na objednavku pre skoly. Vdaka