icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

ginepra
14. jan 2018

@susanne6 ahoj, prosim ta, kde bude to februarove vzdelavanie prebiehat? Pozerala som ich stranku, ale asi to robia len na objednavku pre skoly. Vdaka

susanne6
14. jan 2018

@ginepra Na východe slovenska v jednej dedinke v okrese Stropkov

noemi205
14. jan 2018

@lexl ja čakám na pozvanku. Pracu som odovzdala k 30. junu. Bojim sa, ze pride pozvanka tiez na rychlo. Mozete potom napisat ako to tam prebiehalo? A drzim palce 😉

noemi205
14. jan 2018

A je tu niekto, kto si robi atestaciu ako vychovavateľka?

zuuzankaa
15. jan 2018

@noemi205 Uc sa uz teraz tych 15 otázok.potom je toho celkom dosť.Do vnutra sa chodí po skupinkách.najskôr obhajujes,potom odpovies na orazky recenzentov a na koniec máš teoretickú otázku.povies k nej nieco a oni ta prerusia a začnú sa pýtať na prax...čiže ako to,co si si vytiahla,aplikujes do praxe.Bud v pohode,su milí a nerobia problémy.

zuuzankaa
15. jan 2018

@noemi205 Uc sa uz teraz tych 15 otázok.potom je toho celkom dosť.Do vnutra sa chodí po skupinkách.najskôr obhajujes,potom odpovies na orazky recenzentov a na koniec máš teoretickú otázku.povies k nej nieco a oni ta prerusia a začnú sa pýtať na prax...čiže ako to,co si si vytiahla,aplikujes do praxe.Bud v pohode,su milí a nerobia problémy.

lexl
15. jan 2018

@noemi205 pisem ss 🙂

ginepra
15. jan 2018

Ahojte, troska od veci otazka, ale ktore ste od Ziliny, neviete o nejakom dobrom kont. vzdelavani pre 1. stupen za 15 kreditov? Vdaka

mravvcek
15. jan 2018

Baby ako sa prihlasim na 1.atestacnu? Riaditel musi podpisat? Ako dlho budem mat cas na pracu? Kolko to trva?

jankanelka
15. jan 2018

@mravvcek Atestacnu pracu posielate spolu s prihlaskou,ktoru (aspon mne) podpise riaditel ako kontrolu uvedenych udajov. Cize ak nejdete na predatestacne,casu mate dovtedy,kym nemate hotovu pracu

lianka7
17. jan 2018

Baby dockala som sa,dnes mi prisla pozvanka na 8.2...celkom v predstihu.Mozem zacat makat.

noemi205
17. jan 2018

Takyto dostatocny predstih aj ja cakam. 😀

miracko
17. jan 2018

@lianka7 a kedy ste posielali atestačku ?

evyka
17. jan 2018

@lianka7 kedy ste posielali prihlášku?

lianka7
17. jan 2018

Posielala som posledny junovy tyzden.

bliss71
17. jan 2018

@lianka7 ahoj, aj mne dnes prisla pozvanka na 8.2.:) ale ja som odborny zamestnanec, tak neviem ci to budeme spolu..lebo aj okruhy mam ine :-/

lexl
18. jan 2018

@bliss71 určite budete spolu, ja som bola v skupine sama z mš, 3 učitelky zo základnej školy druhy stupen, a 3 odborné zamestnankyne.

miracko
18. jan 2018

@lianka7 Aha, tak to ja ešte skoro chcem, keď som posielala v decembri tak predpokladám, že mňa zavolajú na konci júna, prípadne až v septembri

lianka7
18. jan 2018

@bliss71 a tiez o deviatej?ja som pedagogicky zamestnanec,stredna skola.a posudky mas od koho?recenzenti by asi tiez mali byt v komisii nie?

lianka7
18. jan 2018

@miracko urcite lebo teraz riesia len ti,co posielali v junovom termine.

cathka
19. jan 2018

@miracko Aj Ja som posielala v decembri, prosim ked Vam pride pozvanka napiste mi spravu🙂

lexl
19. jan 2018

@lusylee12 no ako ste dopadli?

lusylee12
19. jan 2018

@lexl dopadlo to super,naozaj boli veľmi milí a ak človek dobre napíše prácu,tak si myslím, že už to má urobené

lusylee12
19. jan 2018

@lexl a ešte raz ďakujem za všetky info ohľadom obhajoby

miracko
19. jan 2018

@cathka Jasné

lexl
19. jan 2018

@lusylee12 teším sa a gratulujem 🙂 nech sa Vám dobre darí 🙂

lusylee12
20. jan 2018

@lexl ďakujem a podobne aj vám nech sa darí 😉

majinka85
22. jan 2018

Ahojte. Chcela by som sa opytat ste tu nejake pani ucitelky z Ms, krore si podali prihlasku na predatestacne k 1. atestacii do Ruzomberka do konca decembra 2017. Uz sa Vam ozvali? Nazvy tem k praci uz mate vymyslene ci to si tam spolocne s konzultantom vymyslame? Ako to chodi? Dakujem

susanne6
22. jan 2018

@majinka85 dnes som ukončila záverečným stretnutím. tému si vymyslas sama....ak chces konzultanta, hľadáš sama. Dnes sme mali zaverečnu prezentáciu ohľadom našej atestácie a tam sme to s dvoma žienkami konzultovali pekne po jednej. asi tak

majinka85
22. jan 2018

@susanne6 dakujem