1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Prosim poradte mi, ako písať odkaz na autora v 1AT. ked som písala bakalarku, tak odkaz na Autora citatu bol v takomto zneni: ........... (Cipro, 1977, In Turek 2010, s. 305). A dole pod ciarou som nedavala nic. Videla som v jednej AT praci ze odkaz bol napisany takto: Turek (hore cislo)... a na konci strany pod čiarou
Vsetko treba robit podla toho ich vzoru co maju na stranke, vzor atest. Prace
@denka_ ja dom.pisala (Gavora, 2015, s. 86), v texte, nie poznamky pod ciarou. A ked bola citacia s uvodzovkami a parafraza bez
@petrapechacova dakujem za odpoved. a uznali ti to ?
@denka_ ano, uznali, ale momentalme este cakam.na.posudol.k.druhej atestacii
Ahojte, kto sa pripravuje na obhajobu 2.atestácie. Z čoho sa učíte ? Z vypracovaných otázok, ktoré sú k dispozícii na nete ? Máte informácie, či je to dostačujúci materiál ? Dakujem za kazdu odpoved !
@pimpa
@petrapechacova
@mirien22
Dakujem Vam za odpovede 😉 Uz len vytlacit, zviazat a cakat na posudok 🙂
Ptajem pekný deň, môžem vedieť či ide teraz v stredu niekto na obhajobu a či má také isté nervy ako ja? Boli už vôbec tento mesiac nejake? Ďakujem za odpoveď
@wierkawierka ja idem vo štvrtok
@activebaby podobat sa moze, nesmie ist o kopirovanie
štruktúrou sa podobaju vsetky, ved je dana
@wierkawierka Myslím, že obhajoby sú dennodenne, len naozaj majú toho veľmi veľa. Netreba sa báť, treba sa pripraviť, sú tam naozaj veľmi milí a priateľskí ľudia, ktorí vedia navodiť aj pri skúšaní príjemnú atmosféru
Dobry vecer, ide niekto 11.7. Do ruzomberka na atestaciu z nitrianskeho kraja autom?
Dievcata,mam napisanu 1AP.
Chcem ju poslat do RK.
Najdem vsetko na ich stranke,alebo mi poradite?
Tak ja stále čakám. Dnes som sa informovala, jeden kladný posudok im už doručili, na druhý stále čakajú. Recenzenti si dávajú načas.
@elisadavinci použila som aj kredity zo Šintavy za overenie a prešli v pohode. Podávala som 30.12.2018.
@reajan super, dakujem. V lete idem pisat pracu ako pedagog.
@marienocka25 ja som.bola.minuly rok aj.ako.skolsly specialny, tie otazky.du.siroko.postavene, ja som.hovorila z praxe
@petrapechacova to si bola ako odborny? nenasla si nic ako studijnu literaturu? Aku temu si spracovala? Ja mam ako odborny podanu prihlasku na predatestacne, nepodarilo sa mi najst skolenia pre odb., mam len 30 kreditov. Mimochodom, neboli sme na UK BA odbor spec.ped.pre MP spoluziacky? Koncila som v auguste 2012.
Ahojte,môže mi niekto povedať,či neviete o nejakych zmenách podmienok k atestacnym prácam a skúškam? Pocula som ,že sa má niečo meniť,ďakujem.
@elisadavinci ahoj, boli, ako teraz pozeram, robila som.sluchove cvicenia, mne sa podarilo zohnat 60 kr, cez mpc, liter som nemala, cerpala som z praxe.tych 30 kr mas urcite zo softimexu, ze.nie si teraz v dubniku cez projekt?
@petrapechacova dakujem za info, ano mam ich zo softimexu, ja rozmyšlam nad fonematickým uvedomovaním podľa Eľkonina. Ano som v Dubníku, ale už nie cez projekt, už mam trvalu zmluvu.
@elisadavinci aj ja som cerpala z elkonina, v dubniku mate velku pohodu, tam to mas dobre.

@marienocka25 tiez by som to chcela vediet