1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Ináč, mam vypracovanú atestáciu na enviro v ms. Ak by sa niekomu hodilo ako vzor mozem posunúť.
@martulka1990 odoslané 🙂
@erinem maria.janikova83@gmail.com dakujem veelmi moc 😉
@maajka83 Ahoj, mozem poprosit? DAKUJEM marta.krsakova1@gmail.com
Baby, prosim vas o pomoc, ked ste robili upravu, robili ste ju podla vzoru, kt.je na stranke??? myslim pismo, odseky .... DAKUJEM... a inak chysta sa niekto odovzdat teraz v najbl.case??
@martulka1990 ja sa chystam odovzdat teraz, pomaly koncim s pisanim, upravu robim podla vzoru,ktory maju na stranke
@janasu dakujem, ja to idem odovzdat zajtraa.
@martulka1990 hej -super, tak daj vediet, co ti povedali 🙂
Kolegyňky, ktoré ste robili 1.atestáciu v Ružomberku, nemáte náhodou vypracované témy na ústnu skúšku? Ďakujem...🙂
Ahojte, chcela by som sa opýtať ohľadne 1.atestácie v Ružomberku. Už mi prišla pozvánka s pokynmi. Okrem iného tam je, že mám predstaviť seba, svoju prácu, hlavný a čiastkové ciele práce, prínosy pre prax. Tiež je tam, že mám odpovedať na otázky recenzentov/ tiež písomne v Power pointe/. Rozsah prezentácie max. 10 slidov. Len ja teraz nerozumiem, či tá prezentácia sa týka len odpovedí na otázky recenzentov atam nemá byť viac ako 10 slidov, alebo v tej prezentácii má byť aj moje predstavenie, názov práce, hlavný a čiastkový cieľ,....
Kto ste prosím robili v RK atestáciu, prosím, usmerníte ma.
Ďakujem.
@sona463 cela prezentacia ma byt na cca. 10slidov....predstavis sa ustne a v prezentacii ams obhajobu svojej rpace, cize temu, ciel prace, metodiku prace (ta je doelzita, tu chceli), prinosy prace pre prax + na azver prezentacie odpovede na otazky, +pouzitu literaturu...
zo skusensoti: ja som nestihla ani celu prezentaciu, zacala som uvodom a odpovedala len an to, co sa pytali......u mna ani otazky.....chcu najma ciel prace, ci bol splneny, metodiku, prieskum, prinosy pre prax!
@sorciera24 v tej prezentácii nemá byť len odpoveď na otázky recenzentov...Hm, ale nesmie byť viac ako 10 slidov.
@sona463 ? nerozumiem....ved som ti napisala, co tam ma byt....naozaj to am byt strucna prezentacia....dolezite je pre nich, co hovoris....
Ok...takže všetko...A treba im to odovzdať napr. napálené na CD, či si to len odprezentujem a im netreba k tomu odovzdať nič? Ďakujem Ti za odpovede...🙂
@sona463 ked prides, tak vsetci si to na zaciatku ulozite do ich pocitaca a odtial to odprezentujete...takze im to vlastne ostava ulozene v ich compe
@sona463 ja som prezentáciu ani nespustila, rovno sa ma spýtala na prínosy do praxe a pohľad na aktualnosť témy. Hneď som ťahala otázku a odpovedala....
ešte ma zaujíma, či v komisii sú recenzenti?
@sona463 mozu, nemusia byt....ja som nemala ani jedneho, niektori zo skupiny mali...
ahojte 🙂 vedeli by ste mi niektora napisat ako presne mam uviest v texte kapitoly/podkapitoly odkaz na citaciu z materialu dostupneho online? citacie uvadzam priamo v texte, nie ako odkaz pod ciarou ... dakujem ... celkom by mi pomohla aj nazorna ukazka, kusok z textu vasej prace, kde sa takyto odkaz nachadza ... dakujem!
Ahojte chcela by som sa spytat ci chodi niekto na predatestacne vdel. Do RK ako dlho trva vzdel.,ako casto sa chodi resp.ako to prebieha. A ci je mozne este podat prihlasku. Dakujem za odpoved
Ahojte baby 🙂 Vedela by mi niektorá z vás poslať na mail vypracované témy? Bola by som vám moc vďačná. kuboslava@centrum.sk
@casarka Ja som chodila v novembri. Boli sme tam 3x, vždy v piatok alebo sobotu. Trvalo to zhruba od 8 rána do tej 1-2 poobede. Raz nám aj odpadlo. Na každej prednáške je vždy jeden prednášajúci, ktorý má pripravenú powerpointovú prezentáciu. Prihlášku môžeš podať kedykoľvek, oni ťa však zaradia do vzdelávania, keď bude aktuálne prebiehať. Na ich stránke si môžeš overiť kedy bude najbližšie. 😉
Ahojte, tak už mám 1.atestáciu za sebou. Bola som minulý týždeň...🙂

@erinem ahojky, prosim ta môžeš aj mne poslať na mail? Bola by som ti veľmi vďačná.