1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
aj nam tak povedali, ze nesmieme bez neho
Odoslane🤣
Mne to osvedčenie dnes prišlo. Tak to nakoniec stihli skôr...
dobry den, prosim vas vedel mi niekto poslat ake nalezitosti ma obsahovat Powerpoint prezentacia k obhajobe atestacnej prace v Ruzomberku? dakujem pekne
lendu to vám príde spolu s pozvánkou...
Ja sa chcem ešte spýtať - za akú dobu vám prišlo osvedčenie po absolvovaní atestácie ? Do mesiaca či skôr ? Ďakujem
Baby je niekde dane aky je minimalny pocet pouzitej literatury? Kolko ste mali vy? Na kolko stran ma byt atestacka ak mam ucitelstvo a som Mgr.? Vdaka za info
@elisadavinci podla mna tych 15 zdrojov kniznych a 15 internetovych.rozsah 35 stran alebo viac
@pimpa dakujem
@pimpa fuha,az 30 dokopy? Neni to dako vela?
@elisadavinci v rozsahu 35-45 +prilohy
@lentilka46
@pimpa baby a este sa opytam treba aj nejaky vyskum, dotaznik ci daco podobne alebo staci len kusik teorie a potok kusisko z praxe nejake PL, navrhy hodin?
@elisadavinci pri prvej netreba prieskum, v druhej je to zaklad
@bonaquaba dakujem, pisem prvu.
Je tu ešte niekto, komu stále neprišla odpoveď na prácu odovzdanú k 30.12.2017?
@lentilka46 ked si pozries zakon o atestaciach pedagogickych a odbornych zamestnancov, je tam, ze pri vzdelani VŠ II. stupna rozsah 35 stran
@elisadavinci staci navrh hodin, ale mozes mat aj nieco, coho efektivitu odmeras dotaznikom.ja som robila tiez pomocku a jej aplikaciu do praxe
@pimpa nemyslela som rozsah,ale pocet zdrojov..
@bonaquaba Ale sú to tiež len ľudia a inak na stránke im už svieti aj dovolenka takže myslím, že teraz je zbytočné niečo čakať, veď tiež majú nárok na dovolenku. Nečakala by som skôr ako v septembri. A všetko sa dá vysvetliť rozumne, neviem ale príde mi to prehnaný krok hneď posielať sťažnosť. A už vôbec by som to neradila niekomu inému... ak tak chcete spraviť sama - nech sa páči. Ale nechcela by som ísť potom obhajovať prácu pred ľudí, na ktorých som vypisovala sťažnosť. Toľko môj názor, váš vám neberiem, len s ním nesúhlasím...
@jezurka47 ja idem

@anny29 Presne tak... Vedia, že je to vypočítavosť. Ak vie niekto napísať prácu bez edukačnej prípravy, tak je jasné, že len šetrí kredity a chce tak trochu okabátiť nastavený systém 😉