icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

drakvak
28. jún 2018

@anny29 Presne tak... Vedia, že je to vypočítavosť. Ak vie niekto napísať prácu bez edukačnej prípravy, tak je jasné, že len šetrí kredity a chce tak trochu okabátiť nastavený systém 😉

bonaquaba
28. jún 2018

@anny29 nam zase vraveli,ze zacitakom jula nam pride osvedcenie a to iba dolozime, pretoze ked chyba jeden papier, tak ta automaticky vyzvu, aby si ho dolozila a to ho uz budes mat doma, kym ti oni vyzvu poslu

pimpa
28. jún 2018

aj nam tak povedali, ze nesmieme bez neho

bubinocka
29. jún 2018

Odoslane🤣

drakvak
29. jún 2018

Mne to osvedčenie dnes prišlo. Tak to nakoniec stihli skôr...

lendu
29. jún 2018

dobry den, prosim vas vedel mi niekto poslat ake nalezitosti ma obsahovat Powerpoint prezentacia k obhajobe atestacnej prace v Ruzomberku? dakujem pekne

miracko
30. jún 2018

lendu to vám príde spolu s pozvánkou...

miracko
30. jún 2018

Ja sa chcem ešte spýtať - za akú dobu vám prišlo osvedčenie po absolvovaní atestácie ? Do mesiaca či skôr ? Ďakujem

mipod
30. jún 2018

@miracko Mne prislo o 12 dní od vykonania skúšky,1.6 bola skúška a 13.6 som to už mala doma.

elisadavinci
30. jún 2018

Baby je niekde dane aky je minimalny pocet pouzitej literatury? Kolko ste mali vy? Na kolko stran ma byt atestacka ak mam ucitelstvo a som Mgr.? Vdaka za info

lendu
30. jún 2018

@miracko ano dakujem to viem, ale keby niekto poslal tie body, bola by som velmi rada

pimpa
30. jún 2018

@elisadavinci podla mna tych 15 zdrojov kniznych a 15 internetovych.rozsah 35 stran alebo viac

elisadavinci
30. jún 2018

@pimpa dakujem

miracko
2. júl 2018

@lendu ak pošleš mail, pošlem ti moju prezentáciu,,,

lentilka46
2. júl 2018

@pimpa fuha,az 30 dokopy? Neni to dako vela?
@elisadavinci v rozsahu 35-45 +prilohy

lendu
2. júl 2018
elisadavinci
2. júl 2018

@lentilka46
@pimpa baby a este sa opytam treba aj nejaky vyskum, dotaznik ci daco podobne alebo staci len kusik teorie a potok kusisko z praxe nejake PL, navrhy hodin?

bonaquaba
2. júl 2018

@elisadavinci pri prvej netreba prieskum, v druhej je to zaklad

elisadavinci
2. júl 2018

@bonaquaba dakujem, pisem prvu.

reajan
2. júl 2018

Je tu ešte niekto, komu stále neprišla odpoveď na prácu odovzdanú k 30.12.2017?

pimpa
3. júl 2018

@lentilka46 ked si pozries zakon o atestaciach pedagogickych a odbornych zamestnancov, je tam, ze pri vzdelani VŠ II. stupna rozsah 35 stran

pimpa
3. júl 2018

@elisadavinci staci navrh hodin, ale mozes mat aj nieco, coho efektivitu odmeras dotaznikom.ja som robila tiez pomocku a jej aplikaciu do praxe

pimpa
3. júl 2018

@reajan na tvojom mieste by som uz volala, ze podam staznost

lentilka46
3. júl 2018

@pimpa nemyslela som rozsah,ale pocet zdrojov..

miracko
4. júl 2018

@pimpa Ale tak je leto, majú toho veľa, čo viem tak celý jún boli obhajoby každý deň,,, a viem, že niektorí čo posielali do konca júna 2017 mali obhajobu až v januári alebo februári. Asi sa im to nakopilo a ozvú sa v septembri. Informovať sa môže ale podávať sťažnosť ? No neviem

bonaquaba
5. júl 2018

@miracko My ked odovzdávame prace, tak podmienky musíme mat splnene, tak by bolo fér, aby to splnala a respektovala aj druha strana a neospravedlňuje ich, že tam majú vela obhajob

miracko
5. júl 2018

@bonaquaba Ale sú to tiež len ľudia a inak na stránke im už svieti aj dovolenka takže myslím, že teraz je zbytočné niečo čakať, veď tiež majú nárok na dovolenku. Nečakala by som skôr ako v septembri. A všetko sa dá vysvetliť rozumne, neviem ale príde mi to prehnaný krok hneď posielať sťažnosť. A už vôbec by som to neradila niekomu inému... ak tak chcete spraviť sama - nech sa páči. Ale nechcela by som ísť potom obhajovať prácu pred ľudí, na ktorých som vypisovala sťažnosť. Toľko môj názor, váš vám neberiem, len s ním nesúhlasím...

jezurka47
Autor odpoveď zmazal
petrapechacova
8. júl 2018

@jezurka47 ja idem

jezurka47
Autor odpoveď zmazal