1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Mám pozvánku na predatestačné na 2. AP
Tak som sa dockala aj ja. Dnes mi prisla pozvanka na predatestacne ako odborny na 12.10 o 13.00. Ide niekto z okresu Nove Zamky, Sala, Nitra alebo Komarno???
Dobrý deň. Prosím Vás ide niekto v sobotu 13.10 o 9,00 hod do Ružomberka na predatestačné vzdelávanie na 2 at.skúšku?. Pochádzam zo Zvolenskej Slatiny. Ide niekto cez túto dedinku? Alebo ide niekto z okresu Zvolen? Za cestu by som samozrejme zaplatila. Ďakujem. Hanesová
@enat Dobrý deň. Prosím Vás ide niekto v sobotu 13.10 o 9,00 hod do Ružomberka na predatestačné vzdelávanie na 2 at.skúšku?. Pochádzam zo Zvolenskej Slatiny. Ide niekto cez túto dedinku? Alebo ide niekto z okresu Zvolen? Za cestu by som samozrejme zaplatila. Ďakujem. Hanesová
Ja som tiez poslala 1. atestacnu pracu k 30.6. a este sa neozvali. Maju asi veľa prác. Ale teraz bude ešte viac, lebo vsetci budu chciet stihnut odovzdat do decembra. Od r. 2019 je možné, ze uz sa bude riesit aj portfolio. Ale neviem, ci bude potrebne odovzdávať kredity ako podnienka atestacie. Teda ci sa oplati riesit kreditove skolenia. Neviete niekto???
13.10. ide niekto z Bardejova ?
12.10. na predatestačné z Bardejova ?
Ahojte. Ja mám 60 kreditov. Ale chcem napísať druhu atestaciu, tak neviem , ci sa prihlasit na kredity. Aby som si nazbierala na atestaciu aj na preplacanie kreditov. Pocula som, ze uz sa za atestaciu nebudu brat kredity. Neviete? Aby som si zbytocne nerobila kredity zbytocne naviac.
Pozrite si navrh noveho zakona o pedagogickych a pdbornych zamestnancoch skolstva ktory visi od marca na stranke komory ucitelov.tam je aj o vzdelavani
Ahojte prosim mohol by mi niekto poslat vypracovane otazky k prvej atestacii v RK vdaka jan.tibensky25@gmail.com
Dnes mi prisla pozvanka na skusku.ide niekto 25.10 ako odborny zamestnanec?
@pimpa prosim vas, z coho sa budete ucit na skusku? Resp. Ak mate vypracovane otazky pre odbornych, a nebude vam to vadit, preposlete mi ich,prosim?
@lentilka46 neviem ako pre odborných, ale naše otázky sú všetky v Didaktike od Tureka. Je tam veľký rozdiel v otázkach?

@enat aj kamoske na prvú už prišla pred 2 týždňami.