1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Je tu prosím niekto, kto teraz alebo len nedávno obhájil alebo aspoň už obdržal posudky k 2. atestácii?
@bubinocka Prosím, dajte vedieť ako to prebiehalo - kolko vas bolo a ako dlho cca ste boli- teda kolko ste hovorili casovo, ako bolo vyhodnotenie o ktorej cca ...ja mama 14. 2. a uz riadne stresujem ☹
@bubinocka dajte vediet, co ako...pozeram, že to už dnes 🙂 Držím palce 🙂
@karolinama velmi dobra atmoska,p.Kamoda mimoriadne mily pan.
Najprv obhajoba-3 minuty,potom teoret.orazka- tiez cca 3 min.
Naozaj to bolo super.a nenormalne som sa bala.
Drzte sa😊
@jarmilar temu si vyberate sama, aka sa Vam paci, abt ste sa trafili do okruhov, pozrite na stranke Rk
@bubinocka dakujem...uz sa bojim menej
@karolinama kedy ste cca mali ukoncenie? ... cas.... cca kvoli vlaku potrebujem....dali vediet hned, ci hromadne, ci ste urobili? Bol niekto kto nepresiel?
@bubinocka kedy ste cca mali ukoncenie? ... cas.... cca kvoli vlaku potrebujem....dali vediet hned, ci hromadne, ci ste urobili? Bol niekto kto nepresiel?
@karolinama Keď som bola ja boli maximálne tolerantní a ústretoví s tým, že sme docestovali z rôznych kútov a povedali nám hneď že sme urobili a mohli sme ísť, tým pádom ale neviem, či sme prešli všetci
@karolinama povedia ti hned a na začiatku sa pytaju či je tu niekto kto potrebuje íst medzi prvými ...osvedcenie pride poštou cca o 2-3 tyzdne
@natali.83 Ja som obhajovala 24.1. a posudky s pozvánkou prišli 2tyzdne vopred
@katarina12 to ste msli super, nie 5 dni
@katarina12 Ďakujem. Chcem sa spýtať niečo k práci. Napíšem ss.
Ahojte je tu niekto kto ide na predatestačne vzdelávanie teraz 22.2.? Ďakujem 🙂

@miracko prosim mozes aj mne?