icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

tenty
8. nov 2016

Ahojte, prosim vas, ako ste prelozili do anglictiny "prva atestacna praca" dakujem! potrebujem k abstraktu

adriana1910
18. nov 2016

@maajka83 mohla by som poprosiť o ten vzor atestacnej? A ešte sa chcem spýtať odkiaľ si zvolím tému atestačky,alebo mi ju niekto pridelí,alebo.......mmentálne si robím predatestačné a ani neviem ako sa ukonči ,myslím to predatestačné za info vľmi pekne ďakujem

alami
20. nov 2016

Ahojte. Kto ste boli v sobotu na predatestačnom, vydržali ste aj po druhej prestávke? Padla nejaká dôležitá informácia ešte? Lebo ja som to vzdala a po informáciách od p.riaditeľa som odišla. Prišlo mi to naozaj škoda času ☹

maajka83
22. nov 2016

prisli mi papiere, idem 1.12. bojiiim. prosim nemate niektroeá vypracovane otazky tie nove co dali na webku? Moc pomoze. dakujem

maajka83
22. nov 2016

@ceresnovci prosim nemas otazky?

salome51
22. nov 2016

@maajka83 a kedy si posielala prácu?

maajka83
22. nov 2016

v juni

salome51
22. nov 2016

@maajka83 aha, ja som posielala začiatkom novembra. Som zvedavá kefy mi niečo príde a kedy budú skúšky

ceresnovci
22. nov 2016

@majka83 ani otazky ani materialy.. nikto sa neozval : /

janasu
27. nov 2016

ahojte- tie, ktoré už máte skúšku za sebou, resp viete poradiť- v piatok idem na skúšku- k tej prezentácii sa chcem opýtať- čo mam uviesť v časti- aplikácia teórie v praktickej časti?

maajka83
27. nov 2016

Janasu ja idem vo stvrtok. MôŽem ti preposlat moju prezentaciu ak chces.

maajka83
27. nov 2016

Ceresnovci vo stvrtok mam skusku. Tak potom budem mat viac casu poslem co mam. Len sa mi to nechce skenovat odfotim do tel.a poslem mailom. Snad buď vidiet daco.

ceresnovci
27. nov 2016

Vdaka majka. Ak si z BA/okolie beriem kavu 🙂

maajka83
27. nov 2016

Ja som zo ziliny🙂 ale aj tak dakujem. Do spravy poslite mail.

maajka83
28. nov 2016

Ide niektora tento stvrtok 1.12. do RK na skusku?

janasu
29. nov 2016

ahojte- ako odpovedate na otazku 3- klasifi metod zalozena na teoriach ucenia? robim si akurat strucny prehlad ku kazdej otazke, vdaka

maajka83
29. nov 2016

@janasu janka poslala som ti to. Behavioralna, humanistcka sociokognitivna

barborazuzana
30. nov 2016

@maajka83 ahoj veľmi by mi pomohlo, keby si mi poslala atestačnú prácu na enviro v ms.

barborazuzana
30. nov 2016

Posielam Ti môj mail: zemancikova@zmail.sk Chodila si aj na predatestačné do Ružomberka? Zadali Ti oni tému práce, či si si sama stanovila tému?Ja mám 60 kreditov a chcem si tam poslať len prácu.

casarka
30. nov 2016

ak nahodou mate nejake otazky na I.atestaciu prosim poslali by ste aj na moj mail misenkova.jana@gmail.com budem taktiež veľmi vďačná Ďakujem

maajka83
1. dec 2016

@barborazuzana pošlem nemám problem.
@casarka pošlem.

salome51
1. dec 2016

@maajka83 poslala by si prosím aj mne? salome51@azet.sk

ceresnovci
1. dec 2016

myslis aj na mna majka?

maajka83
1. dec 2016

@salome51
@casarka poslala som. Snad to dobre uvidite.ja som to fotila tel.urobte si len poznaky. Naozaj chcu len obkec okolo praxe.aj ked si vytiahnete otazku tak sa opytaju ake organ.formy vyuzivate vy. To je vsetko.

maajka83
1. dec 2016

@ceresnovci poslala som. Skompletizuj ak bude nieco chybat napis. Mohlo sa stat ze som nieco preskocila.
@salome51
@casarka musite si to nejak poskladať za sebou.

maajka83
1. dec 2016

@barborazuzana nebola som na predatestacnom. Mala som dost kreditou.aj nejake ostali. Vybrala som ssi sama temu. A presla 😁ked budem na pc poslem pracu.

maajka83
1. dec 2016

@adriana1910 ja som si ju sama zvolila.napis mail.

salome51
1. dec 2016

@maajka83 majka ďakujem ti 👍

ceresnovci
1. dec 2016

@majka83 si poklad!

maajka83
1. dec 2016

@ceresnovci
@salome51 Rado sa stalo 😉