1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Ahojte 🙂 chystáte sa niekto odovzdávať prácu na 1. atestáciu do konca augusta?
@monya13 ďakujem. Tak som nakoniec spokojná.
Dievcata, prosim vas, ked mam v pripravach uvedene praca s ucebnicou, tak aj stranu, cvicenie? Kam sa uvadzaju udaje o ucebnici? Ci radsej to tam nedavat? Dakujem
hm, neviem :/
Este otazka... davate aj fotky deti, s ktorymi ste robili aktivity na atestacnu pracu? Lebo na tie, ktore mam, nemam suhlad zakonnych zastupcov... dakujem velmi pekne kocky
@ginepra ja som robila 1. atestáciu a nedávala som z deti fotky, iba som prilozila napríklad prácu - napísanie textu, text, ktorý sme používali a podobne.
prosim vas pisem 2 atestacnu pracu.. dala som tam teoreticku cast, prakticku a výskumnú. V praktickej uvádzam vlastne to, čím som riešila OMP. Môže to tak byť alebo to reba dať do výskumu. ďakujem
@illinka V atestačnej práci sa výskum neodporúča, vždy prieskum Jedine, že ste na tom pracovali 3 roky a naozaj robíte výskum. Zvyčajne - teoretická časť , samozrejme bez toho názvu samotného, praktická teda prieskumna časť. Tam uvádzate podkapitoly tak,ako je to uvedené vo vzorena stránke fakulty.
a čo ak ju nestihnem odovzdať do 31.8.2019
Najde sa tu nejaka dobra duša, ktorá by mi poslala vypracované otázky na 1. Atestaciu v Ružomberku? Vopred velka vdaka. Moj mail : simca.simona@centrum.sk
Prosím, je tu niekto (alebo poznáte niekoho), kto odovzdal AP do decembra 2018 a dodnes sa mu ešte neozvali, konkrétne KU RK. Ďakujem.
Na obhajobe som bola 27.5. a neprišlo mi zatiaľ osvedčenie. Hmmm, skoro tri mesiace... Tiež ešte niekto čaká?
@vtacatko3 tiež čakám na osvedčenie
@danielita912012 mne prislo asi po 6.tyzdnoch
@martinella1
@martinella1 dobrý den mohla by som poprosit vypracovane otazky? budem Vam velmi vdacna Dakujem na riamihalikova@centrum.sk

@kajkajanka skuasali prve 2 tyzdne julove a tak az posledne 2 augustove.
Mne prisla pozvanka na 27.8. uz 11.jula. myslím ze by vam uz prisla na august