1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Aby ste mohli ísť k obhajobe je potrebných viac ako 50%
Ahojte, je tu aj niekto taký koho nepustili k obhajobe? že jeho práca neprešla??? ja by som len chcela vedieť, že čo boli dôvody? či zlá téma? zlé spracovanie? málo strán? málo odborné? ďakujem za odpovede
mne dnes prišla pozvánka na 28.1. druhá atestacia z angličtiny.
@stevulka115 pisala som ti spravu,,prosim ta dnesprisla? a doporucene? aj ja mam anglinu, ale prvu atestacku...mas aj posudky uz?
@petikmir dnes prišla,nie doporučene,prvou triedou.Boli tam aj posudky,jeden mám 75 a druhý 81%. Som spokojná 😀
@stevulka115 aj ja už chceeem 🙏 😱 kedy ste posielali?
@vikuss07 posielala som k 30.6. Kolegyňa angličtinárka posielala k 31.8. a tá ešte zatiaľ nedostala.
ja som posielala 30.6, mám anglinu, druhú atestáciu a ešte stále mi neposlali posudky. Som z toho neskutočne vystresovaná, lebo takmer každý už dostal ☹
@martina1851 ja som poslala 6.6. a včera mi prišli posudky.
@milus66 ..prešla som úplne
v pohode,absolutne to nekomentovali a ani som sa nemusela k ničomu vyjadrovať.. prvé hodnotenie som mala pomerne vysoké ,80% a nič mi v ňom nebolo vytknuté..v tom druhom posudku som mala uvedené napr., že málo literatúry (mala som 19 zdrojov slovenskej a zahraničnej) ,čo si odporovalo s prvým posudkom,kde som mala za zdroje a prácu s literatúrou plný počet...celkovo si oba posudky odporovali..
@martina1851 ja tiež čakám. Normálne si už myslím, že im tá práca neprišla 🙄
Dnes som mala obhajobu, dopadla som super. Netreba sa vôbec báť. Sú veľmi príjemní, chceli len veci z praxe.
Aj ja som dnes absolvovala a je to naozaj v pohode
Baby robili ste niektorá v práci pozorovací hárok, teda pozorovanie a máte obhajobu za sebou? Mali k tomu nejaké výhrady? Ďakujem
@eala dobry den, mohla by som aj ja poprosit vypracovane otazky k druhej atestacii?
@luckape363 prosim vas ja idem za 2 tyzdne. Neposlali by ste aj mne vypracovane otazky? Moc vam dakujem. martinamitrisinova@gmail.com
Baby tak ktoré idete na obhajobu 13.01.ako aj ja ?
@kissiska ja mam 12.2