1 muž - 2 a viac manželiek, reality show Sister wives
1 velka rodina, 1 manzel a viac manzeliek
Vychovavaju vsetky deti spolocne. Nazory?
Kazdu noc manzel rotuje medzi manzelkami.
Mna vzdy zaujimalo nieco ine, zvlastne, je to urcite zaujimave , a pozriem si to, ake nazory na zivot maju, resp. ako im to funguje, ako ziarlia. Aj ako si rozdeluju ulohy a spolocne sa staraju o deti. Nie vsetkym to vyde, a nie vsetci su stastni, aj ked niektori ano. Vacsina z nich tak vyrastala aj v rodinach, viacero generacii.
Jedna sa o tieto reality shows;
1. Sister wives (sestry manzelky- oni nie su naozaj sestry ale kedze su 4 manzelky tak sa tak nazyvaju medzi sebou)
http://www.kodybrownfamily.com/
2. My five wives (nova show, 1 manzel 5 manzeliek)
http://www.tlc.com/tv-shows/my-five-wives
3. Tento manzel ma 3 zeny, z toho dve su dvojicky.. 😎
Jedna sa o Mormonsku fundamental cirkev (sektu) rozsirenu po svete aj v USA.
Kto to este pozera (channel TLC - USA),
alebo aj ked nie Ake mate nazory? Ja osobne ich neodsudzujem (pokial im to vyhovuje), aj ked ja by som tak nezila. Kazdopadne zaujimave.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mormon_fundamentalism -nieco o tom viac z wikipedii
Odkaz pre adminov, mozno toto nepatri do volnych diskusii ale do spolocne nazory a zaujmy? Po pripade premiestnite ak sa to tyka. Dakujem

@mariuskaa jasne ze hej... ale podla mna aj tak rozpadne... vsak neviem ja by som tak nechcela a aj keby tak by sme museli fakt byt super kamosky... lebo aj u Cody je kolko problemov aj ked sa staval dom Mary ... ze na co je to a to ked ma 1 dieta bla bla... teraz sa mi nepaci ze ta Meriaja ci jak sa vola tak nemoze ist na univerzitu lebo viacero deti je.. no ale Mary ma len 1 dceru preco by jej nedopriali... tamtie maju po 6.....
je to nefer... voci Mary to sa mi nepaci !! a hlavne ajviac problemu robi ta Christina
@monika15 v com Christina robi problemy.? Ona je taka drzka...
Ona zevraj mala vynimocny vztah z Codym, pokial sa neobjavila manzelka cislo 4 Robyn.
Ona mala vztah zalozeny na laske... ona to aj hovorila, ze to velm izle niesla, ze sa znovu ozenil.
A ze nikdy ani neziarlila na Jannelle.. (a Jannele povedala, ze jej vztah s Codym je o inom... ako o sexe a laske..)
Oni musia mat hrozny vztah Jannelle-Cody.. neosobny.. len 6 deti s nou mal a asi to je vsetko.
@mariuskaa hmm to uz nepametam ... he sme tam boli rped 6 rokmi... sme sli na turu na celodennu a tam nahm hovorili o Vegas ... 🙂)
Hej hej to urcite... Ta Christina je strasne ziarliva uplne o ni com.... drza.. atd.....
Janelle no to sama sodoma komora vsak ona sama hovorila ze ona robi od vidim do nevidim a ze jej to
vyhovuje je rada ze ma taky super job... ale vo vegas este nema ci uz ma to som nezachytila...
len predtym o tom kecala... 🙂))
@monika15 no ale je to prirodzene ze. Je žiarlivka. Muza ani nevidí a on blb očividne uprednosťňuje robyn namiesto toho aby to ked už ma favorita bolo nenapadne. Zevraj robyn vyniesol smeti a ostatným nie Atd. Okrem toho robyn je stále nová pre neho. A dokazuje mu lásku takými drobnostami.
Najviac by ma bavila show s Dadger (na prvej strane s fotkami, ten co ma len 3 ženy) A všetky pekne. Adve z toho dvojičky. Ja som vždy bolafasconovana genetikou a chcela by som. Vedieť ak dvojičky maju deti s tym istymmuzom ako veľmi sa musia podobať tie deti. Su nielen súrodencami ale zároveň aj bratranci.
Uvidíme.
@mariuskaa mariuska zeny niesu sexualne predatorky a navyse ak jedna z nich je biologickou matkou toho dietata tak urcite ju neda zneuzivat svojej priatelke,takze situacia je ina,takisto v pripade hercov kedy jeden z nich je biologickym otcom dietata,urcite si na to dozrie aby mu partner dieta sexualne nezneuzil ale v pripade ze si dvaja gayovia-MUZI adoptuju cudzieho chlapca tam uz situacia moze byt ina.Ty sledujes len to co pise bulvar,ti ludia vsetci maju svoje biologicke deti cez surogatnu matku.Najdi si info o detoch z Ruska ktorych si gayovia adoptovali,nielen ze boli sexualne zneuzivane ale aj zavrazdene a to boli obycajni priemerni gayovia nie znami herci.Rusi kvoli tom chcu zastavit adopcie.
@monika15 ked uz sme pri Vegas,urcite poznas znamu dvojicu Siegfried a Roy ti tam mavali show ja ich poznam a ich nazor je taky ze by dieta nikdy neadoptovali lebo by to bolo NEBEZPECNE,prilis tempting a v casoch ich mladosti surogatne matky nefrcali,Mne uplne stacilo ako situaciu opisoval Siegfried -dominantna cast paru.Neskor ked sa ako sexualni partneri rozisli si obaja nachadzali mladuckych milencov 15-16 rocnych pretoze gayov najviac rajcuju mladi chlapci v puberte,takze nerobme si velke iluzie ako o adoptivnych otcoch.
Als erster Europäer, der das Gebiet des heutigen Las Vegas erreichte, gilt Rafael Rivera, der 1829 als Kundschafter einer Handelskaravane auf dem Old Spanish Trail nach Los Angeles eine Alternativroute suchte. Aufgrund der artesischen Quellen und der damit verbundenen Vegetation in der ansonsten trockenen Wüstenregion nannte er den Ort Las Vegas (span. „Die Auen“).[2] [3]
Die erste Siedlung wurde 1854 von der Kirche Jesu Christi der Heiligen der Letzten Tage (Mormonen) gegründet, aber schon drei Jahre später wieder aufgegeben. Mitte der 1860er Jahre errichtete die US-Armee das Fort Baker. Durch seine Quellen wurde Las Vegas zu einem wichtigen Zwischenstopp für Wagentrecks und die Eisenbahn auf ihrem Weg zwischen Kalifornien im Westen und New Mexico im Osten. 1903 verkaufte die Rancherwitwe Helen Stewart für 55.000 US-Dollar einen Großteil ihres Farmgrundstücks an die Eisenbahngesellschaft, die es aufgrund der regen Nachfrage parzellierte und am 15. Mai 1905 für insgesamt 265.000 US-Dollar an Spekulanten und Investoren versteigerte. Die Stadt Las Vegas war damit offiziell gegründet.
Aj Wigipedia pise, ze zakladatelmi boli Mormoni 🙂
@erjona gayovia by si nemali adoptovat nikoho, mali by si pekne zit svoj pohodlny zivot v registrovanych partnerstvach, respektovat ostatnych a byt nimi respektovani,ale plodenie deti a vychovu buducej generacie nechat v rukach zdravych a zodpovednych heterosexualnych parov, kde je predpoklad, ze sa ak nie nicim inym, tak vlastnym prikladom zachovaju tradicne rodinne hodnoty, co do buducna bude znamenat prirodzene pokracovanie vyvinu ludstva.
Ľudom ktorí diskriminuju inú sexuálnu orientáciu prajem aby si takéto myslenie odskúšali na vlastnej koži (možno ako rodičia gayov) a otvoria sa im hneď oči.
@mariuskaa nikto ich nediskriminuje, poznam vela gayov, ako priatelia su OK, ale neviem si ich predstavit ako rodicov, o.i.nepoznam nikoho z nich, kto by tuzil po dietati, ci uz adoptovanom alebo vlastnom.
Takisto som nenapisala, ze su nenormalni. Priroda je mocna a vie, preco to tak zariadila
@tenerifka Nie som nazoru, ze by z takychto deti vyrastli len homosexualovia alebo nejak by im to poskodilo na psychike. Homosexualita je nieco v cloveku, preco ho pritahuje druhe pohlavie, s tym sa uz narodi. Mna by mohlo aj 5 parov gayov vychovavat, jednoducho ma zena nepritahuje, tak by som ani lezbou nemohla byt. Maximalne poviem, ta ma dobre vlasy, alebo postavu, ale z pohladu, aj ja by som take / taku chcela mat, nie zo stranky sexualnej 🙂
@erjona Lenze to nikto zatial nevie, co z nich vyrastie, je to vsetko prilis "nove a cerstve", ze je priskoro robit zavery. Ak je vsak dostatocne vela hetero parov, ktore nemozu mat deti a chcu dat domov a rodinu opustenemu dietatu, nevidim dovod riskovat, ze to bude naozaj tak, ako vela odbornikov upozorñuje a z dietata, ktore adoptoval homosexualny par, vyrastie alebo homosexual, alebo jednoducho bude mat traumu na cely zivot z toho, ake detstvo mu osud nadelil
Tak urcite to nie je model idealnej rodiny, na aku sme my zvyknute, ale to dieta v tom vyrasta, tak to povazuje za normalnu vec a neciti sa podla mna traumatizovane, no ale ako si povedala, bude sa vediet, az ked odzije jedna generacia a uvidi sa co z tych deti vyrastie 🙂
Ale mas aj zien dost, ktore su lezby 🙂
Sak ano, ale kto ma tuzbu sa stat rodicom, nemyslim, ze by ublizovali dietati a snazili by sa mu vsetko dat 🙂
@erjona
ako dopadla navsteva? ;o))
pod sem, ked chces o tomto. ;o)))))
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/lesbicka-rodina-2/

@erjona Las Vegas Strip Casinas maju 2 majitelov, su podeleny 🙂
ked sme tam boli tak nam to hovorili na jednej ture 🙂)