1 muž - 2 a viac manželiek, reality show Sister wives
1 velka rodina, 1 manzel a viac manzeliek
Vychovavaju vsetky deti spolocne. Nazory?
Kazdu noc manzel rotuje medzi manzelkami.
Mna vzdy zaujimalo nieco ine, zvlastne, je to urcite zaujimave , a pozriem si to, ake nazory na zivot maju, resp. ako im to funguje, ako ziarlia. Aj ako si rozdeluju ulohy a spolocne sa staraju o deti. Nie vsetkym to vyde, a nie vsetci su stastni, aj ked niektori ano. Vacsina z nich tak vyrastala aj v rodinach, viacero generacii.
Jedna sa o tieto reality shows;
1. Sister wives (sestry manzelky- oni nie su naozaj sestry ale kedze su 4 manzelky tak sa tak nazyvaju medzi sebou)
http://www.kodybrownfamily.com/
2. My five wives (nova show, 1 manzel 5 manzeliek)
http://www.tlc.com/tv-shows/my-five-wives
3. Tento manzel ma 3 zeny, z toho dve su dvojicky.. 😎
Jedna sa o Mormonsku fundamental cirkev (sektu) rozsirenu po svete aj v USA.
Kto to este pozera (channel TLC - USA),
alebo aj ked nie Ake mate nazory? Ja osobne ich neodsudzujem (pokial im to vyhovuje), aj ked ja by som tak nezila. Kazdopadne zaujimave.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mormon_fundamentalism -nieco o tom viac z wikipedii
Odkaz pre adminov, mozno toto nepatri do volnych diskusii ale do spolocne nazory a zaujmy? Po pripade premiestnite ak sa to tyka. Dakujem

pekny clanok, takychto parov je vela, akurat su to obycajni ludia, ktorym sa ovela tahsie ovplyvnuje verejna mienka.
Dobre ten rozhovor uzavrel:
“Everybody has rights. They should just be inspired by this movie. People say gay parents can’t have children and we proved them wrong.”
Thumbs up! pre tychto chlapikov .....
@mariuskaa a ty by si chcela aby si tvojho syna adoptoval gay par?Ja nie.Ved heteraci ktori si deti adoptuju,ich neraz sexualne zneuzivaju a niekedy si ich adoptuju z toho dovodu,co uz potom dvaja gayovia ked im pod nosom rastie chlapcek,nechcem si to radsej predstavit.Rodicovstvo nieje hra,je to zodpovednost na cely zivot ktoru na seba beries .Mnoho adopcii dopadlo zle takze nerobme si iluzie.
@mariuskaa ako budem reagovat urcite ho nezabijem. Ale nastastie on je orientovany na zeny. Ma sice menej ako 2roky ale uz teraz pozera po peknych babach a snazi sa ich uputat bez ohladu na vek. Takze som si na 100% isty ze toto ma necaka 😅
Co je nechutne? ked sa tie homo pary zacnu rolovat na opacne pohlavie, to si asi nezazila 😀
Ale ak si inak orientovana tak sorry 😀
mojho syna spoluziacka co ma dve mamy. Jedna jej mama bola s nou tehotna. V dnesnej dobe vacsina gay parov neadoptuje, ale "si urobi vlastne" .
Takisto napriklad herci muzi, Neil Patric Harris/David Burtka maju dvojicky chlapcek a dievcatko, a to su ich deti.
Pozri kazdy ma urcity nazor (na vsetko) ale tento moze byt zmeneny ked niekoho "s rovnakym problemom" poznas. Vacsina gay - muzi co poznam su velmi financne uspesni a dokazu dietatu dat materialne vela. (peniaze nie su vsetko)
Nazor, ze gay rodicia chcu svoje dieta sexualne zneuzivat, je rovnaky PREDSUDOK, ako ten, ze deti v "normalnych rodinach muz-zena model" nie su vobec zneuzivane... Dobre vieme, ze normalny model nezarucuje NIC.
@tatko_bebe
Pozri, to ako sa dieta chova v 2 rokoch nic neznamena. Ale nebavme sa o tvojom synovi. Hovorim vseobecne.
Co si myslel tomuto? Prepac nerozumiem.
"Co je nechutne? ked sa tie homo pary zacnu rolovat na opacne pohlavie, to si asi nezazila".
@erjona
Ano bolo to neprijemne aj pre "bozkavajucu" aj pre "prizerajuce"
Urcite by mali s touto tradiciou skoncit. Hroza. A aj pre starsie deti tapne.
Inak by si neverila. ... ale vacsina deti - dievcat.. vacsina nechce vyrastat v polygamii ked "vyrastu" ale chcu mat monogamne manzelstvo. Vidia, ako ich matky ziju, ako sa delia o muza, (a to v telke vidime len tie stastne pribehy, vacsina su velmi nestastne..., zevraj zeny sa navzajom nenavidia.), financne problemy v rodine, tolko vela deti, bankropt, otec nedokaze byt emoncne a fyzicky pritomny stale..
Pozeram to, lebo chcem prave vidiet tu psychiku tych zien, kolko obety ich to stoji. Niektore lutuju tento zivot, a volbu co si vybrali, niektore su ok. im to vyhovuje., ziarlivost, denne bezne problemy. Urcite muz ma vela stresov tiez...
nemoze ukazat ze nejaku zenu preferuje... wow to musi byt ina pretvarka. Financne stresy.
Ďalšia reportáž o polygamii , trosku tradicnejsia rodinka. ;)
Áno je to zaujímavé. Ze vlastne ženy si vyberajú svojich mužov a do ktorej rodiny pôjdu.
Muz si ženu nevyberá.
Moderne a sexi manželky
3 ženy dve su sestry dvojičky
A ked prva zena povie, ze si nepraje, aby mal viacej manzeliek, tak potom sa nemoze zenit? Lebo u moslimov je to tak 😉
@erjona
Nie jedna to vysvetlila v reportáži.
Nemôže nesúhlasiť ale vždy pripravená ze môže prísť nová a ďalšia lebo takisto ako ho chce mat ona nemôže zabrániť aby druha ho nemohla mat. Lebo vždy žena si vyberá muza. Čiže ked si nová žena vyberie toho jej ona tomu nezabráni. (Toto jedna povedala do slova)
To je sila. No toto by nebolo nic pre mna 🙂 😀
- toto video co si sem hodila, si kukni presne 9 minutu a 7 sekundu, to su klasicki mormoni, je tam ta kniha na stole, co mam aj ja doma 🙂 😀 😀
Najvačšia sranda že som hovorila a synovej spolužiačke co ma 2 mamy
A zabudla som na moju bývalú kolegyňu co žije v partnerskom zväzku s priateľkou ktorá ma 2 deti z prvého manželstva.
Táto kolegyňa pôsobí celkom postacujuco ako "mužský vzor" pre jej deti.
Okrem toho majú biologického otca ktorý si ich berie na vikendy a sviatky.
Všetko funguje. Kolegyňa deťom dá aj modré z neba a stará sa ukážkovo
Lekárske prehliadky, Školské schôdzky. ...
@monika15 hej jasne, ze sa nemusia... ved su ako slobodne matky.. manzela maju pre seba len kazdu piatu noc. otras.
najlepsie naozaj ako Cody (kody) sa spytal, ci by boli ako rodina a ako sister wives nadalej , kebyze zomrie... Podla mna 95% fungujucich rodin sa rozpadne, ak manzel (hlava rodiny) zomrie.

@sisaka ja ja. Dakujem. Zaujímavé.
“I had been watching the news,” Child recalls. “George Bush was trying to kill the gay marriages and what not. He went on TV and said, ‘I don't know why they want to get married. They can’t have children. Well people who are infertile still want to get married. Should that bar them from getting married? We’re not infertile. We can have children. We are having children. There are thousands of children being born biologically to gay parents. It’s not just about adopting children.”
Read more here: http://miamiherald.typepad.com/gaysouthflorida/...