icon

12THE Label - skúsenosti

lenka306
12. dec 2022

Máte niekto skúsenosti so slovenskou značkou 12THELABEL, ktorá predáva cez Instagram teplákové súpravy? Dodanie malo byť 3-4 týždne. Po 7 týždnoch nemám nič a nekomunikujú. Ak aj nemáte určite nenakupujte. Čiernota bez faktúry alebo bloku. Všade pod príspevkami obmedzené komentáre aby im náhodou niekto nenapísal reálnu odozvu. Prosím ak máte skúsenosti, dajte vedieť 🙂

suzanl
23. jan 2023

Zdravím, 12thelabel majú teraz stories, že sa im uvoľnili niektoré teplakovky v rôznych farbách. Skúste napísať vy čo čakáte, nech to posunú Vám. Či to nemá zmysel? Ja som svoju situáciu dufam vyriešila, majú dodať zvyšok setu budúci týždeň, tak hádam to aj tak bude.

alexandra7723
25. jan 2023

@dzeniferova13 Dobrý deň. ja mam úplne presný prípad. Chcem to nahlásiť na políciu ale najlepšie by bolo keby sme sa spojili. Máte už nejaké info od Vašej kamarátky ?

kaja7777
27. jan 2023

Dobrý deň,
Ja mám supravu uhradenu od septembra 2022 a k dnešnému dnu nemám ani supravu ani vrátené peniaze. Ak by ste niektorá dávali žalobu, pridám sa k hromadnej.
Z prístupu 12the label som sklamaná, 4 mesiace ma zavádzajú a nekomunikujú. Ak chcete podporiť Slovensku značku tak tuto neodporúčam.

kaja7777
Autor odpoveď zmazal
alexandra7723
27. jan 2023

@kaja7777 dobrý deň ja to tak mam od októbra, určite to nechcem nechať len tak, moje tel číslo 0948445713, prosím kontaktujte ma. Chcem podať Trestnýe oznámenie a najlepšie by bolo ak je to väčšia suma

dzeniferova13
31. jan 2023

@alexandra7723 dobry den, mne peniaze vratili nastastie. Spominala som,ze som im denne volala aj 20x,kym nevrátili 😅

dzeniferova13
31. jan 2023

@alexandra7723 a zadala som ziadost v mojej banke, nech poslu vyzvu ich banke na vratenie. Plus mi pan v banke poradil nahlasit to na policii. To som vsak uz neriesila, kedze mi peniaze prisli..

ivusha3
31. jan 2023

Ja čakám od 07/2022. Komunikacia miziva, aj ked si precitaju spravy a su videne. Telefon im nefunguje (zrejme ma zablokovali na volania) V decembri poslali nezmyselne podavie cislo z posty, kde ziadny balik neodovzdali. Nasledne pred Vianocami volali, ze mali problem s latkou a blbosti ze na zaciatku januara odosielaju. Je uz skoro ferbuary a nic. Opat atakovanie sprav. objednavka za 250 eur.. Uz predtym som objednavala supravu a zo 4 tyzdnov som cakala 3 mesiace. … ale toto uz je naozaj moc...

martinamuranska1981
1. feb 2023

Ja mám presne takú istú skúsenosť začiatok novembra som poslala peniaze a do dnešného dna nič je 1 február takze 3 mesiace a nič

alexandra7723
1. feb 2023

@dzeniferova13 dobrý deň, vy ste ta šťastná 🙈 skúsim to ešte riešiť s bankou a taktiež podať podnet na obchodnú inšpekciu. Keď už nebudem mať peniaze aspoň budú mať oni problém. Ďakujem za rady

suzanl
1. feb 2023
dzeniferova13
1. feb 2023

@suzanl 🤦‍♀️no drzosť

luluelu
Autor odpoveď zmazal
luluelu
2. feb 2023

Ahojte, mám úplne rovnakú skúsenosť, objednané pred Vianocami skladový kus ihneď k odoslaniu, samozrejme nič neprišlo, objednávku som zrušila, po čase odpísali, že nasledujúci pondelok vrátia peniaze, toto sa opakovalo 2x, odvtedy ignorancia, volal denne cez IG a nič. Neviete niekto zistiť číslo na konateľa firmy ?

luluelu
2. feb 2023

@dzeniferova13 dobrý deň, po akom čase ste žiadali banku o vyžiadanie platby? Následne po akom čase platbu poslali ?

dzeniferova13
2. feb 2023

@luluelu ja som objednala supravu v októbri, v decembri som dala ziadost do banky a par dni na to peniaze vratili. Ale neviem uprimne, ci je to tym,alebo tym, ze som dost neprijemne nakricala na nich, ked zdvihli telefón cez ig. Sluzba v banke je spoplatnena upozornujem. Ale to vam povie zamestnanec banky cez telefón. Je to cca 10eur takže to stoji za to myslim. Mne keby nevratili peniaze, na policii to nahlasim.. 🤷‍♀️

veronavera
3. feb 2023

No to je otras, takto sa správať k zákazníkom. Som sklamaná. Úprimne by som ich stále označovala ako neserióznu firmu priamo z vašich ig účtov a ešte sa dá nahlásiť priamo ich účet cez Ig a Ig im následne zablokuje účet. Majú dosť veľa sledovatelov, takze môžu ďalej veľa zákazníciek oklamať a obrat o peniaze…

dzeniferova13
3. feb 2023

@veronavera mna uz uplne zablokovali, po tom, co mi peniaze vratili, takze ja uz nemozem nikde na ich adresu uvadzat svoju skusenost. Pred Vianocami spustili sutaz s komentovanim, tak som to vyuzila a svoju "skvelú skusenost" som napisala asi pod 5 ich prispevkov. Hned mi volali a ked som sa rozčulila, ze sa nemecham okrádat a udem na policiu, slubili ze vratia peniaze 🤷‍♀️

rb2
4. feb 2023

@dzeniferova13 ahoj ako si zatial pochodila aj ja som jedna z 12podvodov

rb2
Autor odpoveď zmazal
rb2
4. feb 2023

@lenka306
@suzanl
@dzeniferova13
Idem s tym do medii kde mam kontakty ale bolo by dobre ak by tam mohlo byt svedectvo aj inych osob. Napisete mi prosim na insta @rekahonestly,

denda332
4. feb 2023

Ahojte, bohužiaľ sa pridávam s podobnou skusenosťou. Suprava objednana aj zaplatena a peniaze žial nikde.. to ako sa prezentuju / to aka ja realita je otras.. Kamaratka od nich supravu dostala a teda žiadna vyhra..po vyprati katastrofa.. Ja som si objednala od druhej slovenskej značky, dodanie do tyždna, komunikacia na urovni a kvalita aj strih ako oblačik.. takže baby rozhliadnite sa aj po inych značkach🙂) za mna 12the label už nikdy v živote. A samozrejme aj mna si blokli po bombardovani sprav 🙂)

rb2
4. feb 2023

@kaja7777 podala som trestne oznamenie a pojde to aj do medii. Prosim skontaktuj ma nech je nas v tom viac na ig @rekahonestly

dzeniferova13
4. feb 2023

Najhorsie na tom je, ze ja uz len ked vidim jednu supravu, co od nich mam uz davno, tak mi je zle. Odvtedy som ju ani nemala na sebe 😅. Ale ako citam, tak ja som este dobre dopadla.

nikgajd
5. feb 2023

@denda332 o akej znacke prosim hovorite? Mne nakoniec peniaze poslali ale volala som pisla nonstop aj muz ich bombardoval a na whatsapp im ide tiez volat

suzanl
6. feb 2023
suzanl
23. feb 2023

Zdravím, máte nejaké pozitívne výsledky?

alexandra7723
23. feb 2023

Dobrý deň, tak ja som ich nahlásila na obchodnú inšpekciu v banke som reklamovala platbu a asi mesiac som ich každý deň písali nech mi vrátia peniaze. A včera mi konečne poslali. Bohužiaľ dievčatá musíte ich mega otravovať, nahlasovať ich a podobne mne sa to podarilo 🙏

vk12345
24. feb 2023

Dobry den, neviem ci su tu este nejake aktivne clenky ktore maju podobnu skusenost ale chcela by som to medializovat ak by ste boli za ze by ste poskytli nejake komunikacie alebo informacie tak sa mi prosim ozvite na facebooku: Vanessa Képesiová alebo na instagrame: vaness_k_. Lebo realne na ich stranke sa clovek nedocka objektivnej recenzie a vidim ze nie som sama s touto skusenostou. Zaroven nechcem uvadzat ako zdroj recenzii modry konik.

martinamuranska1981
25. feb 2023

Tento tyz mi prišla takáto správa