12THE Label - skúsenosti
Máte niekto skúsenosti so slovenskou značkou 12THELABEL, ktorá predáva cez Instagram teplákové súpravy? Dodanie malo byť 3-4 týždne. Po 7 týždnoch nemám nič a nekomunikujú. Ak aj nemáte určite nenakupujte. Čiernota bez faktúry alebo bloku. Všade pod príspevkami obmedzené komentáre aby im náhodou niekto nenapísal reálnu odozvu. Prosím ak máte skúsenosti, dajte vedieť 🙂
@nikgajd Ja by som bola ochotná. Od februára od nich nemám žiadnu odpoveď ani objednaný tovar.
@alexandra7723 Dobrý deň, podarilo sa vám podať trestné oznámenie a podnet na inšpekciu? Čo Vám na polícií povedali?
@dzeniferova13 na aké číslo ste volali?
@zofia_ballonova +421 911 749 122 skúste
@zofia_ballonova dobrý deň, mne boli peniaze konečne vrátené, volala som im v priemere 10 krat denne. Je mi ľúto všetkých dalších oklamanÝch zákazníčiek, ktoré zažijú toto iste. Rozhodne neodporúčam tuto ,,pseudoznačku,,.
@zofia_ballonova dobrý deň, TO nie ale inšpekciu áno- tam som ale nedostala žiadnu odpoved. Najlepšou cestou je ísť do banky reklamovať platbu a následne im vypisovať. U mňa to zabralo a na podnet banky mi peniaze vrátili.
Dievcata, ale to je hrozne! ja som to tu nahodou objavila, hladam nejake fajn lokalne slovenske znacky, a od nich sa mi paci jeden leginovy komplet.....no zachytila som aj prednedavnom, ze toto presne co hovorite zdielala Alexandra Orviska na svojom ig, ze sa ludia hromadne stazovali...ona ich davnejsie aj s Lindou G este propagovali a Linda teda viac krat.....ale tak oni to zrejme dostali v ramci reklamy zadarmo. No nic, sklamana som, nejdem nic objednat od nich po tom, co citam
@lenka_932 určite nič neobjednávajte je to hnus tento prístup čakala som 4 mesiace na teplakovku a keď som ju mala dva krat na sebe tak sa mi na sviku urobila diera a hneď o deň ďalšia tak som ich reklamovala a hádajte zásielku si neprevzali tak po dvoch tyz sa mi gate vrátili a teraz neviem čo bude otras neskutočný škoda že som tieto recenzie necitala skôr ako som objednala
@ivusha3 ako si nakoniec dopadla
@dzeniferova13 ako ste prosim vas pochodili? Poslali vam veci alebo peniaze? Ja mam objednane a cakam a nic
@afi9 prepacte az teraz odpisujem je to asi neaktualne ale zobralo mi to polku zivota, katastrofa nakoniec po trich mesiacoch poslali tovar. Ale iny ako som si objednala, teda konkretne inu farbu. Ale uz sa mi to nechcelo riesit keby som im tovar poslala spat uz by som asi od nich nic nevidela. A tovar mi prisiel az po vyhrazkach, po milion sprav otravovania ich, najhorsi obchod v mojim zivote. Uz nikdy viac.

Ale neverím že sa niečo zmení už mám aj v banke na vrátenie peňazí ale stále nič