icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
13. sep 2010

ahojte babulky 🙂 ja som sa práve zobudila, som si zase skoro tri hodinky schrupla... aspoň mi ten čas rýchlejšie ubehol.... 🙂

@shandy jeeeej vitaj zlatinko z dovolenky 🙂 moc sme tu na Teba mysleli 🙂 teeeda to musíš byť riadne silná že si netestla, ja by som to asi nevydržala ... budeme sa tešiť na pozitívne výsledky zajtra 🙂
teda aj ja dúfam, že ten cetrotide pomôže aby nič nepopraskalo, veď by to bola škoda, všetky vajkulká treba zužitkovať 🙂

@monicka7299 takže už máš doma testík? no ono ten 9 deň od pichnutia by už pregnyl v tele nemal byť... ale všetko záleží od rýchlosti metabolizmu... ja keď som ho užívala pri plánovanom styku tak som ho už na ten 9 deň v tele nemávala keď som testovala.... veď skúsiš a uvidíš 😉

@yeliel zlatinko by si si mala hodiť mincou aby si sa rozhodla či pichnúť alebo nie 😀

monicka7299
13. sep 2010

@wera no, zajtra budem 8. deň tak vyskúšam 😉 a potom ďalší v piatok 🙂 ...Moc Ti prajem úspešný zajtrajšok
@yeliel veď preto by som radšej išla do robotky aby som nemala čas nad týmto tu rozmýšľať. Ale doma.....hmmm
mala by som upratovať aspoň - keby sa mi však chcelo . Aj okná by sa mi hodili poumývať (nejaká je vonku stále mlha 😅 )
@shandy ja som nedočkavejšia ako Ty.... 😅

yeliel
13. sep 2010

@monicka7299 to mas potom okna ako ja 😀 😀 😀 😀
@wera ty si teda uzivas..3h si schrupnut 😀 😀 😀 no keby to tak niekto rozhodol...za mna 😉

wera
13. sep 2010

@monicka7299 moni budem moc držať palčeky na testovanie 🙂 teším sa na výsledok 😉

wera
13. sep 2010

@yeliel hmmm tak aspoň nejaké výhodičky si treba na PNke užiť.... aspoň môžem spinkať, aj keď mi asi 4 krát niekto počas spánku volal.... zlatinko a čo si myslí Tvoj drahý? pichnúť či nepichnúť? 😉

yeliel
13. sep 2010

@wera jo jo len si pekne pospinkaj 😉 moj drahy to nechava na mna ...boji sa ,ze by som potom na neho kricala ak by zle rozhodol 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monicka7299
13. sep 2010

@yeliel 😀 😀 vidím, že nie len okná máme rovnaké 😀 😀 😀

wera
13. sep 2010

@yeliel teeeda všetci chlapi sú asi rovnakí.... to ako keby som toho môjho počula 😀

monicka7299
13. sep 2010

Nudím sa - chcem niečo aj robiť ale akosi sa nemôžem k ničomu dokopať....... 😒

wera
13. sep 2010

@monicka7299 moni to poznám... ja teraz keď som doma tak som docela zlenivela 🙂 🙂 🙂

monicka7299
13. sep 2010

Tak som sa bola som so psami vonku prejsť
a teraz idem do tesca do lekárne - polovička sa ledva dovliekla z roboty a bolí ho strááášne hlava, nádcha a tak idem niečo kúpiť....

wera
13. sep 2010

@monicka7299 moni tak hlavne aby si Ty teraz neochorela...

yeliel
13. sep 2010

@wera
@monicka7299 chlapi tak to je proste diagnoza muž 😀 😀 😀 😀 😀 😀

wera
13. sep 2010

@yeliel 😀 😀 😀

sunday1
13. sep 2010

@yeliel 😀 😀 😀

evasbk
13. sep 2010

@shandy ahojky 🙂 Tak ja sa celý den teším na super spravu,a ty ideš ešte len večer na krv??? Ale cítim z teba pozitívnu energiu, tak isto je všetko ok 😉

annamary27
13. sep 2010

@monicka7299 včera si písala,že testneš v piatok a dnes už,že zajtra?!zvedavec nedočkavý 😀 😀 😀 😀

annamary27
13. sep 2010

@wera jáááj ako ti závidím to spinkanie,aj ja som často spávala na PNke pri prvom IVF a dnes sa mi tááák nec hcelo ráno do tej hmly,ale po tom sa to celkom rozbehlo,. 😎 😎 😎

wera
13. sep 2010

@annamary27 tak aspoň nejakú výhodičku máme na PNke... 😉

joj babulky ja už začínam stresovať.....joooj najhoršie je to čakanie pred zákrokom, moc dúfam že ma nenechajú dlho čakať....

evasbk
13. sep 2010

@wera nerob paniku!!!!! 🙂 Ale zas ako tak dívam do kalendara, tak asi 3-4.10. mi budeš možno písat ty aby som nerobila paniku 😀 Vtedy by som mala mat OPU 😉

wera
13. sep 2010

@evasbk ďakujem, snažím a na to nemyslieť ale akosi to nejde..... 😒 už aby bolo zajtra o takomto čase 🙂
nebojkaj aj my tu budeme pred Tvojím OPU 🙂 🙂 🙂

noe
13. sep 2010

@wera ahojky.... drzim silno vsetky palcaky, zajtra to dopadne vyborne 😵 😵 😵 Skus si pustit nejaky pekny film, aby si zmenila trosku myslienky 😉 A ten cas ubehne rychlo 😉

annamary27
13. sep 2010

@wera a na kolkátu ideš na OPU?

wera
13. sep 2010

@noe ďakujem zlatinko 🙂

@annamary27 idem na 7.30, ale neviem kedy ma berú na sálu....

noe
13. sep 2010

@shandy
@monicka7299 babulky // ciarky pre obe. Teda shandy co najvyssie Hcg
@evasbk 😀 aj ja som sem nakukla len koli shandy, ze sa dozviem krasnu spravu 😀

annamary27
13. sep 2010

@wera ja som mala minule prísť na 7.00,vzali ma do dennej miestnosti o osmej a na sálu som sa dostala okolo desiatej.Držím palce,nech je kvalitná úrodička 😎 😎

noe
13. sep 2010

@annamary27 docitala som par stran dozadu a vas hafko je riadny vymyslenik 😀 len foto ti uz asi zmazali, lebo som nenasla.... My mame podobneho kocura, ten ked ujde, tak ani nepipne, aj ked je meter odomna zalezeny, ako partizan 😀 😀 😀

noe
13. sep 2010

@wera moja, ty si ma pozvala do tejto uzasnej temy, takze ja ani necakam, ze to dopadne inak ako na vybornu 😵
Uz mam kupenu letenku, tak uz musi ist vsetko podla planu aj u nas aj u vas 😉 a samozrejme u vsetkych bambuliek tu 😉

janemari
13. sep 2010

Cerstve tehu virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

evasbk
13. sep 2010

@noe a kedy doletíš??
@annamary27 kde chodíš do car??, ja ked som bola na prvom OPU v heliose, tak mi to pripadalo že sme išli podla hodiniek, presne ako kázali aby som prišla, potom nas všetky brali spolu na izbu, no ako na dovolenke. Tak sa o nás starali, že mi to bolo až čudné 🙂 Možno to bola náhoda, ale bola by som rada, keby to bolo aj teraz tak 🙂