icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
13. sep 2010

@noe jeeej super, takže letenka kúpená 😉 kedy prilietaš na rodnú zem? 😉

@annamary27 hmmm aj mňa pri prvom IVFku zobrali na sálu až okolo desiatej... to čakanie tam bolo strašné... ☹ joj keby ma zobrali hneď ráno tak by som bola šťastná 🙂

evasbk
13. sep 2010

@janemari jéééééééééééj, úžasné zaltinko, ďakujeme 😉 😉 😉
baby, ja som zo seba naozaj prekvapená, ako som sa velmi pripravovala na materstvo pred 1 ivf, tak teraz hrúza.
Včera som skoro zabudla zobrat poslednu tabletku, dnes rano mi nezvonil budík aby som pichla včeličku. a dnes večer som si dala aj pohárik červeného vínka, čo by som pri prvom ivf nesparavila ani keby ma rezali.

wera
13. sep 2010

@janemari jeeeeejo ďakujeme moc 🙂 🙂 🙂 teraz ich bude potrebovať najviac moni a shandy, ja by som poprosila ďalšiu dávku koncom týždňa 🙂

annamary27
13. sep 2010

@noe tak to nie je fér ,že mi zmazali všetky fotky,na dvoch som bola zo psom aj ja a na dalšej som bola ja a moja sestra,to tu maju aké pravidlá na fotky,nechápem. 🙄 😠

janemari
13. sep 2010

Tak vam este pridam do zasoby TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

annamary27
13. sep 2010

@evasbk aj o nás sa starali pekne,len ten čas sa vliekol,ja chodím do Bratislavy do Gyn-Fiv.

evasbk
13. sep 2010

@janemari Tak z tohoto budeme mat každá aj trojičky 😅 Ak možem tak si par zoberiem do vrecka a pri transfere ti iba podam dokimu 😀

janemari
13. sep 2010

@evasbk pri mojom zazracnom otehotneni musia zabrat a budete vsetky tehule 😉

evasbk
13. sep 2010

@janemari Mám chut ta vystísat, ale v dobrom 😉

noe
13. sep 2010

@janemari ahojky ako sa mas, a ako babatko? 😉
@evasbk 26.9. v nedelu na obed a 27.9. mam rande v Heliose 🙂 to aby som si to nestihla rozmysliet 😀 😀 😀
Evi to vazne, tak porozpravaj viac, ze aky full servis ponukaju 😀 ?

janemari
13. sep 2010

@evasbk len pomaly aby si male nerozpucila 😀 Mne sa stacilo stretnut s kamoskou s konika co je tehulka,sme sa vystiskali a uz aj som bola tehotna 😵

evasbk
13. sep 2010

@annamary27 Mám kamošku od nas čo chodila tam kde ty a v apríli sa jej narodili dvojičky 😉 chlapček a dievčatko. Má aj mrazačikov, ale chcu ich darovat...

janemari
13. sep 2010

@noe babetko zlosti lebo mi je stale zle 😝 a ako sa ma uvidim az 29.9.na poradni 🙂 A to je na otcove narodeniny tak mu dufam urobim radost dobrou spravou.

noe
13. sep 2010

@annamary27 no majutu cudne pravidla.... ja cakamkedy mi zas zmasu profilovu foto.... uz sa nerozculujem 😀
@janemari jeeeeeeeej tolko tehu virusikov , ja si tiez beriem do vrecka 😉 dakujem 😉

noe
13. sep 2010

@janemari juj, tak ale aspom dava o sebe vediet od zaciatku, je to velky bojovnicek. 😉

janemari
13. sep 2010

@noe tak uplne od zaciatku nie ale posledne dni dava zabrat 😎 Inak ani mne nejde nahrat sem profilovu fotku 😠

evasbk
13. sep 2010

@janemari ok, tak aspon ruku podať 😉 a malé nech zlostí, neva, tolko si čakala 😉
@noe Ja možem za seba povedat, že s Heliosom a celkovo s personálom mám len pozitívum. Tak milí personál a Dr. Krajko, a aj pani Dr. Gatová. Ja som sa ešte nikde nestretla s takým prístupom, ale ved uvidíš sama 😉 27.9. ked ty budeš v heliku, tak ja idem ešte na predopračné na interné 🙂

noe
13. sep 2010

@evasbk o vynimocne milom personale som sa presvedcila a obaja DR. su poklady. Len s tym novym tusim Galo sa vola, nema dobru skusenost, ale inak by som nemenila 😵
Takze budes 27.9. v Heliose ?

noe
13. sep 2010

Babulky zatial pekny vecer, ide mi serial Kosti 😵 tak vas necham 😉

wera
13. sep 2010

babulky prajem dobrú noc, ja idem do hajan 🙂 zajtra ozvem ako sme dopadli 🙂 držte palce prosím nech sa zadarí aspoň nejaké vajkulká vydolovať 🙂

noe
13. sep 2010

@wera dobru nocku, zajtra to dobre dopadne, verim tomu 😵 😵 😵

evasbk
13. sep 2010

@noe Galo?? Tak toho nepoznám, ten tam nebol minulý rok. Prečo nemáš s ním dobré skusenosti? 2 týž. dozadu bol manžel na kontrolnom spg a spomínal že tam videl nového dr, ale aj som na to zabudla

yeliel
13. sep 2010

kuk babule...je tu este niekto? 😉 🙂

yeliel
13. sep 2010

@wera moje silno drzim palceky na zajtra 🙂 a cakame len dobre spravicky 🙂 😉

evasbk
13. sep 2010

@yeliel ja som tu 😉

yeliel
13. sep 2010

@evasbk 🙂 ahojcek sovicka ...citam..ze ty si vinko davas 😀 😀 😀 ved treba si sprijemnit stimulku 😉

evasbk
13. sep 2010

@yeliel dala som si jeden zdravotný 🙂 na krvinky. Zatial stimulkujem tak, že ani neviem 🙂 Ale týž. pred Opu idem na Pn-ku, nechcem to zas podcenit, treba sa na to aj fyzicky pripravit, nie len psychicky 🙂

yeliel
13. sep 2010

@evasbk mne sa OPU strasne natahovala takze ja by som nevedela kedy bude 😀 😀 😀 ale mas pravdu treba sa pekne pripravit 😉 🙂

evasbk
13. sep 2010

idem do hajan, pa, zajtra popíšeme 😔

evasbk
13. sep 2010

@yeliel No ja sa držím toho, že Opu budem mat asi tak ako pri prvom ivf, tak podla toho som to rátala, pár dní hore-dole, proste 26.9. končím v robote a OPU by som mala mat cca prvý okt. týžden , ak sa niečo nepototo...