2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@janemari jéééééééééééj, úžasné zaltinko, ďakujeme 😉 😉 😉
baby, ja som zo seba naozaj prekvapená, ako som sa velmi pripravovala na materstvo pred 1 ivf, tak teraz hrúza.
Včera som skoro zabudla zobrat poslednu tabletku, dnes rano mi nezvonil budík aby som pichla včeličku. a dnes večer som si dala aj pohárik červeného vínka, čo by som pri prvom ivf nesparavila ani keby ma rezali.
@noe tak to nie je fér ,že mi zmazali všetky fotky,na dvoch som bola zo psom aj ja a na dalšej som bola ja a moja sestra,to tu maju aké pravidlá na fotky,nechápem. 🙄 😠
Tak vam este pridam do zasoby TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@evasbk aj o nás sa starali pekne,len ten čas sa vliekol,ja chodím do Bratislavy do Gyn-Fiv.
@annamary27 Mám kamošku od nas čo chodila tam kde ty a v apríli sa jej narodili dvojičky 😉 chlapček a dievčatko. Má aj mrazačikov, ale chcu ich darovat...
@annamary27 no majutu cudne pravidla.... ja cakamkedy mi zas zmasu profilovu foto.... uz sa nerozculujem 😀
@janemari jeeeeeeeej tolko tehu virusikov , ja si tiez beriem do vrecka 😉 dakujem 😉
@janemari ok, tak aspon ruku podať 😉 a malé nech zlostí, neva, tolko si čakala 😉
@noe Ja možem za seba povedat, že s Heliosom a celkovo s personálom mám len pozitívum. Tak milí personál a Dr. Krajko, a aj pani Dr. Gatová. Ja som sa ešte nikde nestretla s takým prístupom, ale ved uvidíš sama 😉 27.9. ked ty budeš v heliku, tak ja idem ešte na predopračné na interné 🙂
babulky prajem dobrú noc, ja idem do hajan 🙂 zajtra ozvem ako sme dopadli 🙂 držte palce prosím nech sa zadarí aspoň nejaké vajkulká vydolovať 🙂

@noe jeeej super, takže letenka kúpená 😉 kedy prilietaš na rodnú zem? 😉
@annamary27 hmmm aj mňa pri prvom IVFku zobrali na sálu až okolo desiatej... to čakanie tam bolo strašné... ☹ joj keby ma zobrali hneď ráno tak by som bola šťastná 🙂