icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
14. sep 2010

@monicka7299 zlatko nestresuj sa testikom...fakt.. ja som si robila test na 10den rano pred odberom krvi a nebolo tam nic a poobede mi v Car povedali..ze tam Hcg je 😉 Takze vazne pockaj na tu krvicku a nevzdavaj to 😉 🙂 ..

shandy
14. sep 2010

@monicka7299 neklamala, ved ja som netvrdila, ze som netestovala, len som pisala, ze si pockam radsej na krvicku 🙂
@janemari dakujeeeeeeem a ja tebe gratulujem k srdiecku 😵 😵

sunday1
14. sep 2010

@monicka7299 a ešte mi napadlo, ja som s mamatestom nemala dobré skúsenosti (a to ich mám bohaté 😀 ), ja nedám dopustiť na RapiClear, ten mi vždy ukázal presne. Určite daj vedieť, či sa Ti tam neskôr tá druhá čiarka neukáže.

monicka7299
14. sep 2010

@sunday1 ružový určite nie je - je to len tak ako som písala hore .... také presvitanie niečoho čo je silno prekryté... a inak bola som ho znova vytiahnuť z koša a išla som pozrieť do slnka- na slnku nič iba vo vnútri to je vidieť.... 😒 no, nechám sa prekvapiť... sakra...

monicka7299
14. sep 2010

ešte mám doma jeden ale ten je až na 25 HCG - Woman secret "BABY" -

janemari
14. sep 2010

@monicka7299 ak sa ti da skus si ist kupit nejaky 10HCG najlepsie ten Rapi clear 😉

monicka7299
14. sep 2010

@shandy a Ty chodíš do toho Brna, však? .... aj ja sa tam chystám nabudúce

shandy
14. sep 2010

@monicka7299 moni ano Brno. No ja mam tiez s mamatestom hojne skusenosti, ale len dobre. ked nebolo HCG nebol duch, uplne bielo....ale je pravda, ze na 20 som mala dokonca silnejsiu ciarku ako na tej 10tke....

sunday1
14. sep 2010

@monicka7299 Aké nabudúce? Pozitívne myslenie! 😉

monicka7299
14. sep 2010

@janemari robila som si mamatest 10 HCG - znova som ho bola vybrať z koša 😅 tieň tam je.... ale to môže byť ešte pregnyl ...skúsim ešte vo štvrtok alebo v piatok... Ty máš tiež lepšie skúsenosti s Rapi clearom?

monicka7299
14. sep 2010

@shandy duch je 😅 taký dúšik 😀

kefalinek
14. sep 2010

babenky ja som zase chora,dnes som si bola po antiobiotika dali mi nejaky bioparox sprej , vraj mam zapal hornych dychacich ciest ja nevime aky cert na mna sadol, ze sa mi nedari

monicka7299
14. sep 2010

už sa nebudem zamýšľať ...čakám na weru akú má úrodičku.... pri najhoršom si založím novú tému (3. IVF), pretože podľa všetkého nasledujem hneď po shandy a tá práve štafetu úspešne odovzdala a je vo vytúženom cieli - SUPER 😵

monicka7299
14. sep 2010

@kefalinek Ty jedna, kade beháš, že to všetko zberáš?? To je strašné s Tebou.... dávaj si moja na seba väčší pozor a šetri sa .... inak telíčko už tak nebolí po páde???

yeliel
14. sep 2010

@monicka7299 😀 😀 😀 😀 ty len este nic nezakladaj 🙂 🙂 🙂

sunday1
14. sep 2010

@kefalinek Teraz si si už vyčerpala všetku smolu a ďalší cyklus už budeš mať pokoj, uvidíš 😉

kefalinek
14. sep 2010

@monicka7299 gratulujeeeeeeeeeeem tych duchov som mala aj ja na 10 den, len ked potom usli v 6tt 😢

janemari
14. sep 2010

@monicka7299 pozitivne myslenie,pokial to nemas s krvicky potvrdene nic nieje iste.A nezabudaj minule si mala // a nic z toho teraz to bude na opak / a krvicka bude pozitivna.

kefalinek
14. sep 2010

@sunday1 no to dufam, momentalne ma chrbatik neboli ale hrdielko a zubky, a najlepsie je, ze mi vcera volali zcentra vraj mozem zacat uzivat tabletky na sliznicu,vcera som si dala jednu a dnes jednu a neviem co dalej,ci to stopnut,ci pokracovat ???

yeliel
14. sep 2010

babule ja som v zivote na ziadnom teste nemala anilen ducha ...mne potom moj drahy zakazal kupovat testy 😀

kefalinek
14. sep 2010

@monicka7299 bud rada ,ja vam to vsetkym asi beriem 😀 😀 😀 😀 😀

monicka7299
14. sep 2010

@kefalinek nemáš k čomu gratulovať zatiaľ... kiež by to tak bolo 😉
nevadí, skúsim na 10. deň. Dnes som 8. tak možno to ztmavne 🙂

Nádej zomiera posledná 😅

yeliel
14. sep 2010

@kefalinek mojenko joj na teba sa to teda tiez vsetko valí ☹ ....skus sa poradi v Car co ti povedia..ty neuzivas lieciky od prveho DC ...myslim ako pripravu na KET..

sunday1
14. sep 2010

@kefalinek tak tú dilemu Ti nezávidím 😒

kefalinek
14. sep 2010

@yeliel to je to ze oni to nechali na mna vraj sa mam rozhodnut, lebo lieky budem uzivat 7dni, a ze su neni nejako silne myslím tie na hrdlo, a vraj ked budeme mat vklad to nebude po liekoch ani stopy, nevieeeeeeeeeeeeeem

yeliel
14. sep 2010

@sunday1 u nas sme nasu dilemu po vcerajsej bojovej porade rozluskli...cakame do pondelka ci je zoo naozaj prec 😀

monicka7299
14. sep 2010

@kefalinek ak nie sú silné, tak sa nemáš čoho báť. Dôležité je aby sa neužívali už po vklade. teda myslím...

sunday1
14. sep 2010

@yeliel Aj ja by som sa tak rozhodla 😉 Istota je istota.

kefalinek
14. sep 2010

akurat mi volal moj gynakolog ohladom toho nasho KET, a povedla,ze tie lieky sa mozu uzivat aj pocas tehotenstva, a to ze mam zapalene dychacie cesty nevadi vraj z gynekologickeho hladiska som zdrava ,takze poslusne hlasim ZACINAME, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

lisula
14. sep 2010

Ahoj baby. Vidim ze uz niektore vo velkom idete na vec. ja som tu pisala ze mame jedno dietatko hned na 1.ivf pocate, chlapceka. a teraz by sme chceli ist znova na to, len uz teraz mam strach. Ach jaj......
Volalaso dokimu netreba nic znova absolvovat len ziadost do poistovne a mozme stimulkovat. tak si m dojednat termin u nho a ide sa na to. my totiz nemame mrazacikov 😢