2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 neklamala, ved ja som netvrdila, ze som netestovala, len som pisala, ze si pockam radsej na krvicku 🙂
@janemari dakujeeeeeeem a ja tebe gratulujem k srdiecku 😵 😵
@monicka7299 a ešte mi napadlo, ja som s mamatestom nemala dobré skúsenosti (a to ich mám bohaté 😀 ), ja nedám dopustiť na RapiClear, ten mi vždy ukázal presne. Určite daj vedieť, či sa Ti tam neskôr tá druhá čiarka neukáže.
@sunday1 ružový určite nie je - je to len tak ako som písala hore .... také presvitanie niečoho čo je silno prekryté... a inak bola som ho znova vytiahnuť z koša a išla som pozrieť do slnka- na slnku nič iba vo vnútri to je vidieť.... 😒 no, nechám sa prekvapiť... sakra...
@monicka7299 ak sa ti da skus si ist kupit nejaky 10HCG najlepsie ten Rapi clear 😉
@monicka7299 moni ano Brno. No ja mam tiez s mamatestom hojne skusenosti, ale len dobre. ked nebolo HCG nebol duch, uplne bielo....ale je pravda, ze na 20 som mala dokonca silnejsiu ciarku ako na tej 10tke....
@janemari robila som si mamatest 10 HCG - znova som ho bola vybrať z koša 😅 tieň tam je.... ale to môže byť ešte pregnyl ...skúsim ešte vo štvrtok alebo v piatok... Ty máš tiež lepšie skúsenosti s Rapi clearom?
babenky ja som zase chora,dnes som si bola po antiobiotika dali mi nejaky bioparox sprej , vraj mam zapal hornych dychacich ciest ja nevime aky cert na mna sadol, ze sa mi nedari
už sa nebudem zamýšľať ...čakám na weru akú má úrodičku.... pri najhoršom si založím novú tému (3. IVF), pretože podľa všetkého nasledujem hneď po shandy a tá práve štafetu úspešne odovzdala a je vo vytúženom cieli - SUPER 😵
@kefalinek Ty jedna, kade beháš, že to všetko zberáš?? To je strašné s Tebou.... dávaj si moja na seba väčší pozor a šetri sa .... inak telíčko už tak nebolí po páde???
@monicka7299 gratulujeeeeeeeeeeem tych duchov som mala aj ja na 10 den, len ked potom usli v 6tt 😢
@monicka7299 pozitivne myslenie,pokial to nemas s krvicky potvrdene nic nieje iste.A nezabudaj minule si mala // a nic z toho teraz to bude na opak / a krvicka bude pozitivna.
babule ja som v zivote na ziadnom teste nemala anilen ducha ...mne potom moj drahy zakazal kupovat testy 😀
@kefalinek nemáš k čomu gratulovať zatiaľ... kiež by to tak bolo 😉
nevadí, skúsim na 10. deň. Dnes som 8. tak možno to ztmavne 🙂
Nádej zomiera posledná 😅
@kefalinek ak nie sú silné, tak sa nemáš čoho báť. Dôležité je aby sa neužívali už po vklade. teda myslím...
akurat mi volal moj gynakolog ohladom toho nasho KET, a povedla,ze tie lieky sa mozu uzivat aj pocas tehotenstva, a to ze mam zapalene dychacie cesty nevadi vraj z gynekologickeho hladiska som zdrava ,takze poslusne hlasim ZACINAME, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ahoj baby. Vidim ze uz niektore vo velkom idete na vec. ja som tu pisala ze mame jedno dietatko hned na 1.ivf pocate, chlapceka. a teraz by sme chceli ist znova na to, len uz teraz mam strach. Ach jaj......
Volalaso dokimu netreba nic znova absolvovat len ziadost do poistovne a mozme stimulkovat. tak si m dojednat termin u nho a ide sa na to. my totiz nemame mrazacikov 😢

@monicka7299 zlatko nestresuj sa testikom...fakt.. ja som si robila test na 10den rano pred odberom krvi a nebolo tam nic a poobede mi v Car povedali..ze tam Hcg je 😉 Takze vazne pockaj na tu krvicku a nevzdavaj to 😉 🙂 ..