2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel to som vyplazovala jazyk myslím na majonézu čo som držala v ruke,bola v takej srandovnej flaške. 😝
ja som si klasicky poobede schrupla 😀
@annamary27 zlatá je tá fotečka 🙂
@shandy ďakujem za info, takže kino a verejné priestranstvá teda nebudem navštevovať 🙂 a ďakujeme za link, idem si ho preštudovať 🙂
@sunday1 a je tam nejaká pravdepodobnosť, že by Vám mohli niečo nájsť? a na takej tej klasickej genetike ste boli?
@yeliel ahojky 🙂
@martinaaaaa zlatinko ďakujeme za vírusíky, budem ich potrebovať veľa veľa veľa najbližšie dva týždne 🙂
@wera o kolkej budeš mať zajtra ET?to býva väčšinou na čas,tak aby som mohla na teba síííílno myslieť. 😵 😵 😵 😵
@wera My sme už boli všade, aj na genetike ... Neviem, či je nejaká pravdepodobnosť, ale z niečoho naše problémy pramenia. Musím urobiť všetko pre to, aby som si bola istá, že nič nezanedbávam. Keď nič nenájdu, aj to je informácia, síce to nič nevyrieši, ale aspoň budem z tohto hľadiska pokojná. 🙂
Asi to s tou iniciatívou preháňam, však? 😀
@yeliel no moja ja som tvoje vysledky nevidela, ale asi jej mas malo, ked ti takto kazala. ja jej mam uplne na hornej hranici a napriek tomu beriem tu jednu denne...nevymyslaj, lebo ti dojdem dat 20 po holom 😀
@sunday1 moja zistili, na zaklade toho sme sli na IVF - ICSI, moj drahy ma protilatky na spermiach, takze bez ICSI nula bodov. mne zistili tiez mierne pozitivne nejake protilatky ale na to mam anopyrin, lebo to ma suvislost skor s krvou, ostatne mam vsetko ok. prednison som brala pri kazdom IVF a beriem aj teraz pocas tehu az do nejakeho 11tt na tlmenie imunity kvoli stitnej zlaze. Je to len 5mg uplne v pohode sa to da zniest, ani neviem, ze ho beriem, takze toho sa vobec bat nemusis 😉 . ako nehovorim, ze som z neho nepribrala, ale v momente ako som ho vysadila som to schudla, cize mam skor pocit, ze zadrziava vodu v tele, tak preto.
@sunday1 urcite neprehanas, keby som ja neprehanala, tak sa doteraz snazime prirodzene a neviem ako dlho by sme sa este 😀 😀 . inak a co tak skusit KE? tak je tiez tato imuno, mozno maju kratsie terminy a vies to hodit aj cez poistovnu, hmm?
@wera a co uz si naladena na drobcekov? 😉 😉 inak ta imuno s genetikou velmi nesuvisi, skor s imunitou...takze to, ze si absolvovala genetiku a nic ti nenasli neznamena, ze nemas imuno problem. ja som za Prahu vdacna. Na zaklade toho som sla aj na hematologiu a zistili mi tie trombofilne mutacie, mozno by som bez fraxiku inak potratila... 😔 🙄
a ked uz o tej genetike, ja mam zajtra ist pre vysledky. a teraz neviem, ci ma este pepka neklepne, ked sa nieco dozviem na genetike...uffff 😕
@annamary27 jeeej si zlatíčko 🙂 🙂 🙂 zajtra mám prísť na 11tu tak mi držte palčeky 🙂
babulky ráno pred ET asi utrogestan nebudem zavádzať, však? mám ho zjesť? nedali mi žiadne pokyny k tomuto...
@wera ano,máš ho spapať a ked si dáš ešte diazepam,ak si dobre pamätám,tak môžeš byť mierne mimo,ale mne nič nebolo,len po ET som doma poriadne zalahla na pár hodín,asi vtedy to mna začalo účinkovať.
@wera nedali ti žiadne lieky čo by si mala predtým užiť?mne dali diazepam čo som zapila 2hodiny pred zákrokom a indometacin čípok,čo som mala vložiť hodinu pred zákrokom,oba sú na uvolnenie a aby ťa to nebolelo,alebo nebolo také nepríjemné,si myslím.
@annamary27 no ja som si ho davala doma a neako tam nechcel ist 😀 😀 😀 😀 tak mi ho tam nakoniec daval moj drahy 😀 😀 😀 tak sme sa pri tom narehotali 😀 😀 😀 😀
@yeliel
@annamary27
@balinka hmmm mne žiadny diazepam ani čípky nekázali.... to je divné.... 😒

@yeliel Je to už úplne posledná možnosť dozvedieť sa niečo o príčinách našich problémov. Všetci lekári len krútia hlavou, tak ešte skúsime toto. Ale teraz som chytila úplnú depku, ten október mi krásne vychádzal, ak to nestíhame, tak až na budúci rok, lebo podľa kalendára by OPU vychádzalo na čas, keď mám mužíčka na konferencii v Portugalsku a okrem toho si fakt nepotrebujem zlými správami pokaziť Vianoce. A to Ti ani nemusím hovoriť, ako je január strašne ďaleko... ☹