icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
16. sep 2010

@shandy juj si ma teraz upokojila 🙂 🙂 🙂 už som sa zľakla že mi nedali nejaké lieky... aj tak ma vôbec neinformovali kedy mám začať brať utrogestan a ani že ho mám pred transferom zjesť.... ešteže Vás tu mám babuľky 😀

wera
16. sep 2010

@yeliel zlatko to fakt dával čipok drahý? to je aké zlaté 🙂 🙂 🙂 to by môj teda ani náhodou nezvládol 😵

annamary27
16. sep 2010

@wera tak ja ,ked som mohla mojmu drahému kukať zlatú žilu,tak by mohol aj ten zvládnuť vkladanie čípku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yeliel
16. sep 2010

@wera jo jo daval...ale ma aj rozosmieval 😀 😀 😀 😀 😀 tak to ..slo teda dost tazko 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yeliel
16. sep 2010

@annamary27 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ,ze vraj ja som cislo 😉 😀 😀 😀 😀

annamary27
16. sep 2010

@yeliel beriem späť,obe sme čísla 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

wera
16. sep 2010

@annamary27
@yeliel babulky obidve ste dobré 🙂 🙂 🙂 u nás na takúto stiuáciu ešte neprišlo... asi spolu ešte nie sme tak strašne dlho 😀 😀 😀

annamary27
16. sep 2010

@wera a kolko ste spolu,ked sa smiem spýtať 😉

wera
16. sep 2010

@annamary27 teraz to budú dva roky 🙂 a svoji sme 5 mesiacov 🙂 🙂 🙂

yeliel
16. sep 2010

@wera ehmm 😀 😀 tak u nas uz prislo ku kadecomu 🙂 😀 😀 a podobne ako annamary aj ja som uz drahemu kadeco studovala ale radsej nemenujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
16. sep 2010

@wera jajáj,tak toho máte ešte vela pred sebou 😀 😀 😀 😀 .My sme spolu už 13rokov a svoji od januára tohto roku. 😵 😵 😵 😵

wera
16. sep 2010

@annamary27 to je krása že 13 rokov 🙂 🙂 🙂 tak už teším na také tie zábavné situácie čo nás čakajú 😀 😝

balinka
16. sep 2010

@wera ja som v GF,asi je to vsade inak 🙂 tak oni urcite vedia,co robia 😉

wera
16. sep 2010

@balinka asi hej...všade to majú inak... tak ja len dúfam, že to nebude bolieť.... 😕

babulky toľkoto smajlíkov ako máme na tejto stránke sme tu ešte nemali 😀

balinka
16. sep 2010

@wera to neboli,neboj 😉 ja keby som vedela,ze je to tak,ani diazepam si nedam 😉

yeliel
16. sep 2010

@wera mojenko ani mna to nebolelo 😉 🙂

wera
16. sep 2010

@balinka ďakujem za upokojenie, verím že to bude v pohodičke 🙂

joj babuľky mám ešte otázočku, koľko treba asi vypiť vody aby som mala plný mechúr?

wera
16. sep 2010

@yeliel ďakujem za ukľudnenie, vážim si to babuľky 🙂 čo by som ja robila keby som Vás tu nemala... je super že sa tu zišla taká perfektná skupinka babuliek a už teším keď sa stretneme 🙂 by sme potom niekedy mohli spraviť stretnutie tehuľiek 😀

balinka
16. sep 2010

@wera musis mat plny?ja som mala poloplny a vypila som cca 3 deci vody 🙂 ja dzusu,kedze vodu cistu nemozem 😉

wera
16. sep 2010

@balinka no ja mám v pokynoch že sa mám ráno vypišať a potom mať vypiť veľa veľa tekutín aby som mala plný močový mechúr... že to uľahčuje vstup do maternice...
zlatko a prečo nemôžeš vodu?

yeliel
16. sep 2010

@wera no ja netusim kolko som pila ale viem ,ze mi uz riadne trebalo cikat ked som tam bola 😀 😀 😀 😀

kefalinek
16. sep 2010

@annamary27 paradna fotecka
@wera papam tabletky papam

wera
16. sep 2010

@kefalinek a na kedy asi približne vychádza vklad? 😉

annamary27
16. sep 2010

@wera ja som mala mať tiež poloplný,ale ked sme dorazili do centra strašne mi trebalo,tak som sa vycikala a rýchlo som vypila asi 3deci minerálky. 😎

balinka
16. sep 2010

@wera ked som lezala v ruzinove,tak my vyslovene zakazali cistu vodu bez bubliniek,mozem iba s bublinkami a vsetko sladke 🙂 ani som sa nepytala,lebo som bola taka chora,ze som bola rada,ze zijem,ale urcite sa opytam 😉 😉 😉

kefalinek
16. sep 2010

@wera tak to neviem, v utorok ideme na kontrolu tak uvidíme, len či sa naši 2 snehuliačikovia rozmrazia, lebo predtým na KET nam ich az 6 museli rozmraziť tak mám teraz obavy

wera
16. sep 2010

@kefalinek budem držať palčeky snehuliačikom, určite sa im podarí zobudiť 🙂

wera
16. sep 2010

@balinka fiiiha no tak to je zvláštne že čistú vodu nie... ale tak vedia prečo Ti to povedali... 😉

sunday1
16. sep 2010

@shandy Ďakujem za info. 🙂 Košice mi neodporúčali, vraj tam majú momentálne poriadny chaos, lebo na Slovensku na nič nie sú peniažky, tak sme sa radšej na odporúčanie nášho lekára rozhodli pre Prahu. Idem tam o týždeň, tak to už asi nemá význam meniť. Ide len o to nekonečné čakanie na výsledky... ☹

balinka
16. sep 2010

vsetkym vam drzim palceky a tym,ktorych to este caka,aby sa nebali a my,ktore to uz mame za sebou verit,ze sa to podari 😉 🙂