2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera tak ja ,ked som mohla mojmu drahému kukať zlatú žilu,tak by mohol aj ten zvládnuť vkladanie čípku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27
@yeliel babulky obidve ste dobré 🙂 🙂 🙂 u nás na takúto stiuáciu ešte neprišlo... asi spolu ešte nie sme tak strašne dlho 😀 😀 😀
@wera jajáj,tak toho máte ešte vela pred sebou 😀 😀 😀 😀 .My sme spolu už 13rokov a svoji od januára tohto roku. 😵 😵 😵 😵
@annamary27 to je krása že 13 rokov 🙂 🙂 🙂 tak už teším na také tie zábavné situácie čo nás čakajú 😀 😝
@wera ja som mala mať tiež poloplný,ale ked sme dorazili do centra strašne mi trebalo,tak som sa vycikala a rýchlo som vypila asi 3deci minerálky. 😎
@shandy Ďakujem za info. 🙂 Košice mi neodporúčali, vraj tam majú momentálne poriadny chaos, lebo na Slovensku na nič nie sú peniažky, tak sme sa radšej na odporúčanie nášho lekára rozhodli pre Prahu. Idem tam o týždeň, tak to už asi nemá význam meniť. Ide len o to nekonečné čakanie na výsledky... ☹
vsetkym vam drzim palceky a tym,ktorych to este caka,aby sa nebali a my,ktore to uz mame za sebou verit,ze sa to podari 😉 🙂

@shandy juj si ma teraz upokojila 🙂 🙂 🙂 už som sa zľakla že mi nedali nejaké lieky... aj tak ma vôbec neinformovali kedy mám začať brať utrogestan a ani že ho mám pred transferom zjesť.... ešteže Vás tu mám babuľky 😀