icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

gabinkaa
16. sep 2010

@balinka a podarilo sa? 🙂

wera
16. sep 2010

@balinka 🙂 🙂 🙂

balinka
16. sep 2010

@gabinkaa ja este neviem,KET mi robili v utorok rano,tak cakam a zatial mi nic neostava iba verit,ze ostane pekne v brusku a nerozhodne sa inak 🙂

gabinkaa
16. sep 2010

@balinka a koľko Ti vkladali? držím palčeky, určite sa to podarí 🙂

balinka
16. sep 2010

@gabinkaa ibe jedno ☹ viac nemohli,kedze som prekonala hyperstimulacny syndrom 🙂 ale ja verim,ze ten drobec nebude protestovat a pekne tam ostane 🙂 dakujem

gabinkaa
16. sep 2010

@balinka určite sa mu u Teba zapáči a nebude chcieť odísť, ja som mala dve a nepáčilo sa im, no čo už

balinka
16. sep 2010

@gabinkaa to mi je luto ☹ a bola si prvy krat?

gabinkaa
16. sep 2010

@balinka ano prvýkrát v máji, mrazáčikov sme nemali, lebo sa rozvíjali iba dve a tie vložili, tak všetko znova, uvažujem o objednaní, len mám veľký strach z neúspechu a to nie je dobre, treba veriť

yeliel
16. sep 2010

@gabinkaa ahojcek vitaj u nas 😉 🙂 ...to sme bojovali v maji potom spolu 😉 🙂

balinka
16. sep 2010

@gabinkaa musis verit,urcite sa to podari 🙂 my mame mrazacikov 8,keby nahodou 🙂 keby tie deticky vedeli,ake su uz teraz milovane,aj ked este niesu,tak by neodchadzali 🙂

wera
16. sep 2010

@gabinkaa ahojky, vitaj u nás 🙂 ja som bola tiež v máji na prvom a nevyšlo nám to, a teraz sme v druhom pokuse, zajtra si idem pre dve embryjká 😀
treba veriť že sa to raz podarí, hlave to nevzdávaj treba bojovať 😉

gabinkaa
16. sep 2010

@yeliel ahojček, dík....aj Ty v máji? mne vkladali pri konci mesiaci......ako si dopadla zlatko?

gabinkaa
16. sep 2010

@wera ahojček moja, dík.......držím palčeky, aby to vyšlo, kam chodíš, do ktorého centra? 🙂 🙂 🙂

gabinkaa
16. sep 2010

@balinka fíha až toľko? 🙂 no super, určite sa to podarí.....veru keby vedeli ako ich už máme radi, držali by sa nás zubami nechtami....ale verím, že sa nám to teraz podarí, bol by to krásny predčasný vianočný darček

wera
16. sep 2010

@gabinkaa ďakujem 🙂 ja budm strašne moc dúfať že sa nám podarí aspoň jedno babulko, ale ak by boli aj dvojky tak by som sa tešila úúúúplne najviac 🙂 chodíme do iscare v bratislave 🙂

balinka
16. sep 2010

@gabinkaa to by bol 🙂 najkrajsi na svete 🙂

monicka7299
16. sep 2010

@wera ani ja som nič iné ako utroš nedostala - a normálne som si ho ráno vložila oba a veď ideš až na desiatu tak sa to zatiaľ aj vyplaví.... Nekázali mi ho zapiť...
Dnes som test nerobila skúsim ešte zajtra ráno - moc si však nesľubujem.

monicka7299
16. sep 2010

@annamary27 pekná fotka 😉

gabinkaa
16. sep 2010

@wera jéééééj dvojky, to by sa aj mne páčilo 🙂 my sme boli v GynFive, to mi dopručil môj lekár 🙂 ja som bola vtedy v poriadku, len mojík má so spermiami problémy ☹

annamary27
16. sep 2010

@monicka7299 ďakujem 😀 😀 😀 😀 😀 taká trochu pojašená 😎 😎 😎 😎 si doma na PNke?kým pojdeš na krvičku.

janemari
16. sep 2010

@monicka7299 drzim palceky aby na teste bola dialnica // a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

wera
16. sep 2010

@monicka7299 zlatinko budem držať palčeky aby sa zajtra na testíku duch pekne ukázal, teda aby bol omnoho zreteľnejší ako včera 😉

gabinkaa
16. sep 2010

@balinka najkrajší, super by sme si ho vychutnávali, do ktorého centra chodíš?

wera
16. sep 2010

@janemari ahojky tehuľka naša 🙂 ako sa darí? ako nevoľnosti? ale to letí... už Ti tam naskočil 10.-ty týždeň, krása 😀

annamary27
16. sep 2010

@gabinkaa ajoj moja,aj ja som si vtedy v máji s tebou dopisovala,aj my sme mali vklad dvoch-nevyšlo to,mrazáci neboli a už sme 20.8.podali druhú žiadosť,tak ideme do toho odznova. 😎 😎 😎

annamary27
16. sep 2010

@janemari dakujeme za vírusíky,fakt ako to letí,ešte si pamätám,ked si písala počas ivf,že si ideš pichnúť prvu včeličku a teraz tu už rozdávaš tehu vírusíky 😀 😀 😀 😀 😀

gabinkaa
16. sep 2010

@annamary27 jasnéééé, písali sme si s rovnakým osudom, pevne dúfam, že teraz sa to podarí.......snažím sa byť aj po psychickej stránke v pohode, vtedy to nebolo........
tuším si vymenila fotečku

yeliel
16. sep 2010

@gabinkaa jo jo aj ja v maji 14.5 vkladali mi 2ebrya...bohuzial sa to nepodarilo..tiez som v GF 😉 🙂

janemari
16. sep 2010

@wera@annamary27 ano leti to nenormalne akurat som pozerala ze mam 217dni do porodu. A este stale si tehu neuvedomujem nebyt tych nevolnosti a rastuceho bruska.

balinka
16. sep 2010

@gabinkaa ja chodim do GF,za dr.Drabekom a ty? 🙂