2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@gabinkaa ja som v tej miestnosti,kde drahý odovzdával materiál ležala po ET. 😀
Ahojte,fuj,dnes je u nás hnusnejšie ako včera,idem pomaly do obchodu,pak na hodinku na lymfodrenáž,potom domov vychystať sa ku svojej gyn a okolo druhej by som tu mala byť jak na koni 😀 😀 😀 ET-kám,držím palčeky 😎 😎 😎
ahojte zienky 😵
@kefalinek chudiatko, vas stale tie choroby obchadzaju, tak uz ich treba poslat do haja. hnusoby 😠
@wera weri drzim palceky na transferik 😉 , patricne si to uzi 😅
@annamary27 ahoooj a to chodis na manualnu lymfodrenaz? a pomaha to?
pekny den babule aj ked uprsany 🙂
p.s. vysledky z genetiky nastastie v poriadku huraaaaa 😀 😀
A kde mame monicku s testikom 😲
ahojte babule 😉 Tak ja som prišla teraz z car, brali mi krvičku a o 15.00 mi budú volat kedy a v akej davke si mám začat pichat druhé včeličky 🙂 Mne sa zdá že to ide akosi rýclo u mna 🙂 Pýtala som sa dr. či tie migreny hlavy možem mať zo stimulky a povedal že hej, že mám piť vela vody!!!! 4 litre je málo??? Veď som už ako lievik 😀 😅
@shandy ahoj moja, ako sa cítiš??? Tehotenske príznaky sú??? 😉
@kefalinek ty máš naozaj tento mesiac smolu ☹ Na buduci mesiac to už bude všetko ok, držkaj sa 😉 🙂
na monicku som aj ja velmi zvedevá, isto dá info ked testne.
@sunday1 si pis, ze sa mi ulavilo, obom nam padol kamen zo srdca. a plus mi volal endokrinolog, ze vysledky uplne super, ze mi zatial ani davku netreba zvysovat. HCG narastlo na 3270, tak snad je vsetko ok 🙂
@evasbk evicka, no to teda pijes dost. tak co uz narobis, hlavne nech uz to mas teda rychlo za sebou, aby makovicka nebolola. tehu priznaky? nezmestim sa do gati, neustale som hladna a ked som hladna, tak som brutaal nervozna 😀 a trosku citim prsia, inak ani ako keby som tehula nebola 🙂
@janemari ja zatial ziadne nevolnosti klop, klop a teba kedy zacali trapit?
@wera
@kefalinek
@martinaaaaa
@annamary27
@yeliel
@shandy -babule, tek dnes testík a a a NIČ ....ani duch ducha ☹ aj som sa objednala na ďalšie kolo v Iscare, ale asi skúsim to Brno.... Baby, je to v ...... . 😢 😖 🙄
@shandy prosím, daj mi číslo do tých čiech prosím a nejaké krátke infošky základné by si mi nenapísala, prosííííím - skúsim možno to Brno. Musí sa čakať 3 mesiace? bola si tým Soft IVF? cena? počet návštev? celé koľko to trvalo? ..... neviem ešte čo..... ĎAKUJEM:
@annamary27 dobré spomienky, haha 😀 aká bola lymfoška? ja som veru nebola už asi rok, ale nechcela som chodiť keď stále čakám.......
@monicka7299 to je mi ľúto, že sa to nepodarilo, už je to definitívne?
Ahojte bambulky, pekny den. Tesim sa, ze sa nase tehulky maju fajn.
@wera drzim vsetky palcaky, urcite sa bubacikom bude mamicka pacit 😵
My sme mali hroznu noc. Som sa o tretej zobudila, ze sa mi toci hlava a napina ma a sucasne aj na kakacku. Tak som sa odgulala na zachod a uz sa so mnou tocil cely svet. Este som stihla vyjst zo zachodu a zavolat na manzela a odpadla som 😒 Neviem z coho mi tak uprostred noci klesol tlak 🙂
@shandy tak ja mam tvoje tehu priznaky kazdu chvilu. Ked som hladna tak stekam ako pes, co bude, ked budem skutocne tehula 😀 😀 😀
@kefalinek nech co najskor OK 😉
@monicka7299 zlaticko moje.... 😒 ale snad nieje este vsetko stratene a mozno krv bude pozitivna. Ved bol predsa maly taky bojovnicek, toklo zazrakov dokazal, tak to preda teraz nezabali. Ze mu odkazujem, aby sa pochlapil a nebol zbabelec. Ze tu ma mamicku, ktora ho velmi lubi, tak sa nemoze na to len tak vys....at 🙂
@monicka7299 Je mi to strašne ľúto ☹ , ale ešte nejaká nádej je, i keď pripúšťam, že už len malá. Nechceš ešte raz skúsiť ISCARE, veď 3. pokus Ti ešte poisťovňa preplatí. Počkať budeš musieť aj v Brne, musí Ti cyklus nabehnúť do normálu. Inak, ja asi budem môcť ísť až v januári, ak by si mala krvičku negatívnu, tak by sme mohli spolu stimulkovať, ale na to zatiaľ ešte nemysli 😉
@gabinkaa je, to už poznám, som 11.deň po ET 😖
@monicka7299 moja, verim, ze je to pre vas velmi prevelmi bolestive. Pretoze ja som tomu malickemu tak verila, ze tu teraz ronim slzy jak hrachy a jednoducho tomu neverim, ze to vzdal. Este je nadej, aj ked len malicka 😔 😔
On bol pre mna taky vzor, ze som zacala verit, ze zazraky sa deju 😉
@monicka7299 ☹ , ale ešte to nemáš potrvdené z krvy, že?? Ty to sama asi cítiš najlepšie. Niečo podobné som zažila aj ja. A možem ti povedat, že ak to naozaj nevyšlo tak je to lepšie teraz ako neskor.. Mne 2 krat dr. gratuloval, že som tehotná a vždy večer som potratila, to bolo naozaj horšie ako ked som po prvom transfere dostala mrchu normálne akoby sa nič nedialo.
Moni a kedy by si mala dostat normálne mrchu??? Lebo ja som 11 den po Et už krvacala, ale ty nie, že??? Ja verím aj v zazraky, a možno sa malé s tebou zahráva 😉
@evasbk som 11.deň ale nemám žiadne príznaky.... tak to je jasné a mrchu dostanem v pondelok - to je tiež jasné...
Ty si bola už koľko krát???
@monicka7299 a možno naozaj to ešte nieje stratené 🙂 Ja som bola raz na ivf, ale pri čerstvom transfere sa malé ani neuchytilo no a potom som bola na ket dvoch mrazačikov, ujal sa jeden a potom ešte raz s posledným , ale dopadlo to tak ako som písala vyššie ☹
Mne brali krv na štítnu žlazu a to bolo ok, tak ma neposielali už nikde.. Bral mi to moj obvodný dr.

@wera idem idem len mala mi zaspala tak cakam na nu a uvidime, ale ja uz ziadne dobre spravy necakam