2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@gabinkaa ano,dnes som vymenila fotku,na tej prvej ma moc nebolo vidno 😀 😀 😀 😀 😀 😝 Pohoda je dôležitá 😎 😎 😎 😎
@annamary27 peknučká fotečka....... 🙂 🙂 už máš termín kedy začínaš?
babulky verte, ono to raz musi vyjst... 🙂
@sunday1 to fakt?? s tymi KE som to netusila, ale tak ked uz to mas o tyzden to uz nema cenu a mozno maju teraz menej toho ako v januari 😉
@janemari fakt to leti a doma ako? uz sa to trosku ukludnilo? verim, ze hej 🙂
@annamary27 ta fotka je dost dobraaaaaaaa 😀 😀 😀
inak s tym studovanim kadecoho a strkanim, my sme spolu sice len dva roky ako wera, ale mozem vam povedat, ze tiez uz podobne veci mame za sebou 😀 . taka otazka, do plena statisticka, ze ktori pred sebou prdite? 😀 ze nej je sranda 😉
@shandy prdíme-prdíme a jeden čas sme to volali Ľúbim Ťa.Lebo na začiatku vzťahu sa môj otec opýtal,či som si ja pred ním alebo on predo mnou prdol a ked som odpovedala,že nie,tak mi na to tata povedal,že tak to ma ešte nemiluje naozaj. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@gabinkaa termín ešte nemám,lebo čakám na to schválenie.Prvý krát som si pichala 24dc a to mi teraz vychádza na 1.10,ale to ešte nemám doma protokol a injekcie a hlavne tú žiadosť schválenú,takže bud to bude z odratými ušami teraz alebo až koncom oktobra.
@annamary27 tak to som rada, ze nie sme sami 😀 😀 😀 😀 . aj my sme prdosi 😀 .
@annamary27 ja som mala nejaký rýchly protokol, pichala som si tri injekcie denne asi 13 dní, začínala som druhý deň po menzes
@gabinkaa ja som mala dlhý protokol a injekcie som pichala asi 18dní,kým prišlo OPU.
@annamary27 zaujímavé tie protokoly, ja som už pozerala aj iné centrá, vraj aj v piešťanoch je suprové, neviem či mám ísť do GF
@gabinkaa ja som bola s GF spokojná a doktorka Stenová je velmi milá a ústretová,takže tam ostávam. 😀 😎 😵
@annamary27 mne sa tam tiež páčilo, len uvažujem kvôli neg výsledku a mala by som to bližšie, na druhej strane zasa už o mne vedia, neviem čo urobiť
@gabinkaa v novom centre asi robia vyšetrenia u partnerov od samého začiatku,aby mali svoje výsledky.
babuľky tak ja idem spinkať, aby som bola zajtra čerstvučká a pripravená na krpčekov 😀
dobrú nôcku prajem 🙂
a zajtra sa určite ozvem ako sme dopadli, budem ležkať aj s notebookom pred telkou 😅
@wera držkaj sa a notebook nedávaj na bruško,nech krpec nedostane hned žiarenie 😎
@shandy
@annamary27 ehm...tak sa priznavam aj my sme prdosi 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 to je tiež pravda, ale u nás sa to aj tak inak nedá, mojík má problémy so spermiami a dosť veľké, výsledok vraj prirodzene nikdy
@gabinkaa tak na to prirodzené otehotnenie sa aj mojmu mužovi urolog zasmial,ale podla mna,kým tam jedna spermijka je o.k,tak nádej tam je aj prirodzene,len ju tam dostať sviňuchu jednu 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 a v ten pravý čas ju tam dostať, my sme vtedy ale využili darcovské spermie, na neho chudiatko veľmi zle pôsobila tá miestnosť, kde mal odovzdať spermie, strašné, stále ho vidím úplne zničeného
@monicka7299 nestresuj moja mne test vysiel pozitivne az 9 den po ET teda 11 den po OPU ale mne nepichli pri vklade pregnyl a kolky den si po ETe
@annamary27 ta fotka je super ty si teda riadne cislo ak sa nemylim 😀
@wera no oddychuj malym sa bude u maminy urcite pacit myslim na teba 🙂
a posielam vsetkym nove TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky 🙂 🙂 🙂
@martinaaaaa ja mam malu narodenu v marci 22. bola to biela sobota
baby tak hlasim,ze som bez hlasu, nepoviem ani slovo ,muzicek ma radost, lebo vravi, ze je konecne dom aticho, 😀 😀 😀 a dnes idem este aj s malou k lekarovi,lebo celu noc mala chuda 38,5 C takze 😀, vsetko odkladame babo musi pockat zase ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
dobré ránko babuľky 🙂 tak ja sa pomalinky chystám do centra, som sa pekne dala do poriadku, oholila sa, vlásky si umyla aby sa zlatúšikom u mňa páčilo 😀
@martinaaaaa ďakujeme za vírusíky, teraz budú veľmi veľmi potrebné 😉
@kefalinek zlatinko a si moc chorá? nedala by si sa do transferu dokopy? veď skús zbehnúť k doki čo Ti vlastne je... dávaj si na seba pozor 🙂

@yeliel ja som bola 24.5. na vklade, ale radšej nemyslím na ten neúspech, netreba sa vracať späť, treba vraj pozitívne myslieť, je to základ úspechu 🙂 🙂 🙂