2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojcek babule 😉 🙂
@shandy sme obaja OK 😒 tak neviem.... partner mal slabší spermiogram ale oplodnilo sa nám vajíčko priredzene bez ICSI...tak neviem - nejak nás to maličké nechce ☹ ako samoplatca musím v CZ-cez poisťovňu to tam nejde. a koľko to stojí tam?
@monicka7299 ahoj moje tak to mi je luto ☹ pockaj este na krvicku mne v Car vzdy hovorili,,ze ta je najsplahlivejsia...ale paci sa mi ako uz hutas co dalej si sila zienka 😉 🙂
Na Endo...som nebola ale gyndo mi robila vysetrenie na TSH,T3,T4 a to bolo v norme tak ma neposielala nikam..toto vysetrenie ti moze spravit aj obvodna ..
@monicka7299 moni ako samoplatca si platis vsetko sama. lieky, zakrok, vsetko...nejdes cez ziadnu poistovnu. alebo si potom zavolas do svojej zdravotnej poistovne a spytas sa ako postupovat ked chces ist na IVF do CR. Ale pozor lebo soft IVF nasa poistovna aj tak nepreplaca....ale chce vas monulik, len to chce asi trosku casu a mozno dalsie vysetrenia. mas velmi malo vajok na to ake davky si pichala, nieco tam nebude s kostolnym poriadkom. ja by som na vasom mieste do toho Brna zasla kedze konzultacia je bezplatna a potom podla toho aky budete mat dojem sa rozhodnete ci pojdete na dalsie IVF tu alebo v Brne. je dobre si tam zobrat vysledky vsetkych vysetreni aj papiere z IVF - ake davky, ako dlho, co si pichala, kolko sa oplodnilo atd...proste vsetko mozne.
@shandy ja chodím na taký stroj,kde mi natiahnu na nohy také návleky a tie sa postupne nafukujú.Mne to pomáha v tom,že sa mi vyhladia a trošku akoby stenšia nohy/mám dosť pevné stehná a tú časť okolo kolien/ a ulaví mi to od bolesti kolena,pravé koleno ma zvykne trápiť.
@monicka7299 nehádž flintu do žita,počkaj na krvičku-potom konaj,neukvapuj sa z domáceho testu 😖
@annamary27 cao ciselko 😀 😀 😀 😀
ahojte babuľky 🙂 tak ja sa hlásim, dve krásne 8-bunkové embryjká sú už u maminky 😀 😀 😀 ďalšie dve sa tiež krásne vyvýjali, takže tie nám ešte domrazia k tým piatim, doki aj embryologičkám som musela sľúbiť že určite budem tehu keď sú také krásne embryjká 🙂 🙂 🙂 samé embryologičky boli prekvapené aké ukážkové sú embryjká 🙂 joj tak sa teším 🙂 🙂 🙂 dnes a zajtra iba ležkám a potom v nedeľu možno nejaká prechádzočka 😉
a doki mi dala aj anopyrin a prednison aby som brala každý deň, a o tie dva týždne idem na krvičku 🙂
pregnyl mi nakokniec nepichali, lebo mám zväčšené vaječníky a hrozí mi stále hyperstimulačný tak aby ho ešte viac nenaštartovali, takže musím denne vypiť 4-5 litrov tekutín...
@monicka7299 je mi to moc ľúto že testíky sú negatívne, strašne ma to mrzí... počkaj si ešte na krvičku a potom sa keď tak rozhodnite pre ďalšie kroky...
@yeliel cao čísielková parťáčka 😎 😎 😎 😎 jaj ,začala som kukať horor SAW 4,bŕŕŕŕ,aké strašidelné scénky. 😨 😨 😨
Moja GYN mi vravela,že poslala zasa 3páry do centra a otehotneli ešte pred začatím vyšetrení,jáááj,len mne to tak nevyšlo.Ja mám asi nejaký blok v hlave,prečo to ešte nevychádza,inak si to neviem vysvetliť. 😵
@wera gratulujééééém,pekne ste to zvládli . 😀 😀 😀 😀 aj mne spomínali prednison pri dalšom pokuse na potlačenie imunity.Len tak ďalej a máte aj mrazáčikov,to je paráda. 😎 😎 😎 😎 😎
@annamary27 jaaj ty take strasne pozerass?brrr 🙂 ten blok mam asi aj ja...tiez nerozumiem... 😀 😀 😀 😀 ...
@yeliel zlatinko netuším na čo sú tie liečiky... asi doki chce zvýšiť šancu na úspech...
@annamary27 teším že máme aj toľko mrazáčikov do zásoby keby niečo... 😉
joj babulky ja som taká šťastná, teraz už iba moc moc dúfať že nám to výjde 🙂
@monicka7299 Ja viem, že to strašne bolí, všetky sme si tým už prešli ☹ ☹ ☹ , ale hlavu hore. Určite uznáš, že je lepšie na bábo si počkať a mať ho zdravé, ako sa potom neskôr pozerať na to, ako trpí. Ak sa nezahniezdilo, určite niečo nebolo v poriadku, muselo mať genetickú alebo vývinovú chybu. Viem, že je to slabá útecha, ale po tom, čo ste sa poriadne vyplačkali, sa pokús na to pozerať aj z tohto hľadiska. U mňa to zvyčajne aspoň na chvíľku zaberie...
babulky tak ja si idem hodiť takého môjho poobedného šlofíka 😀
za dve hodinky som naspäť 😉
@wera gratulujem k takej úrodičke 🙂 tak ich len pekne opatruj 😉
inak baby......cítim sa jak nejaká chudera 🙄 nič nám nie je a 2. neúspech a nerátam tie 4 roky snaženia ☹ tak skúsim ešte raz. Som nás objednala ku dr. Petrovej - skôr nikto nebol voľný aby som vypísala 3. poslednú žiadosť. Je to nespravodlivé ale musím to skúsiť ešte raz.
a dám si urobiť vyšetrenie u obvodnej alebo gyn., že či nie je niekde zádrhel? ....to by mi niekto už aj zistil, či?
@monicka7299 ale moje..co to pises..aj my sa snazime uz 7r...a furt nic...robim mozne aj nemozne... 😝 Ak pojdes do Car skus sa Dr.opytat ci ti neodporuci neake vysetrenie alebo tvoja gyndoska..ja mam zasebou vsetko len z vlastnej iniciatívy ...genetiku ste si davali robit?
@annamary27 ano ano to je ta strojova, vraj manualna je lepsia. kamoska chodila, tak preto sa pytam. ona chodila aj v tehu, lebo jej opuchali nohy...
@wera gratulujem mojka, to su kraaasne embrijka presne ako sme mali my. akurat nam ten jeden speedy stihol uz expandovat do morule, takze mal viac buniek pri vklade 😵 😵 . tak potom cakam HCG minimalne tak vysoke ako mam ja 😉 a super, ze mate aj nanucikov. tak si mozes aktualizovat tabulku 😅 . inak nesedavaj vela za pc niekde som citala ze to ziarenie nie je dobre pre embrijka a ak nemusis nepouzivaj ani parfemy, ani parfemovane vlozky, nic vonave...aspon tych prvych 5 dni 🙂 .
prednison mam aj ja este stale, je to dobre na potlacenie imunity a anopyrin vacsinou ako prevencia antifosfolipidovemu syndromu (hemato problemy). to je super, tesim sa, ze aj na SK uz su normalni lekari, co nemaju problem predpisat prednison 😉 .
@monicka7299 moni ano je to nespravodlive ale pozri si tu tabulku babuliek z reprofitu, ktoru som sem svojho casu davala. su tam babulky co su ovela horsie na tom, tak hlavu hore. ja by som zmenila centrum...necakala by som ze sa nieco zmeni, ak to bolo prvy a druhy krat podobne. minimalne by som sla inde na konzultaciu, ze co navrhnu. ako pise yeliel ja som si tiez vsetky vysetrenia nechala porobit z vlastnej iniciativy...takze hor sa do toho. drzim palceky.
babule pekny vikendik, vidime sa v pondelok 😵
@monicka7299 páči sa mi že si bojovnica nevzdávaš sa 🙂 my sme z vlastnej iniciatívy skúsili genetiku (v železničnej poliklinike) a enkokrinológiu (na poliklinike v petržalke na záporožskej) ani tam ani tam som nečakala na termíny dlho, dokonca na genetiku nás chceli zobrať dva dni po mojom telefonáte ale to som ešte nemala výmenný lístok 😉 a na tú endokrinológiu ak sa objednáš za poplatok 10€ na presný čas tak dostaneš termín docela skoro 🙂
@shandy ďakujem za rady tehuľka naša 🙂 to hcgčko Ti nádherne stúplo, moc sa s Tebou teším 🙂 joj a môžem používať také tie intímne utierky, oni sú trochu navoňané... či radšej ani to? sa teším že mi doki predpísala tie liečiky, aspoň budem mať pocit že robím niečo viac... ale čo je najlepšie tak mi teraz pred chvíľkou volal drahý z lekárne a doki nám zabudla dať pečiatku na recept 🙂 ale že nám to lekárnička dala, fuuuuu ešteže tak 😀
zlatinko uži si víkendík, asi idete niekam preč, však? 😉 😉
@wera weruska ani tie obrusky nepouzivaj. to uz vobec. je ti to zbytocne...ziadne vone. ziadne parfemy. oukje?
dakujem mojka, v stredu idem na sono, tak dufam, ze bude vsetko ok 🙂 🙂 . ty kokso, to je adrenalin, dobre ze mu tie lieky teda vobec dali 😵 .
dakujem moja, uzijem. ideme ku svokrovcom. ale tak hadam aj daky vylet v ramci toho bude 🙂 . aj vy si uzite vikendicek a ziadne depky 🙂 . weri pozitivne sa nalad, pozeraj komedie, nechaj sa obskakovat, nech si v pohode 🙂
@wera super, pozdravuj od tety evy deturence 🙂 🙂
@monicka7299 Moni , moc sa nenáhli a daj si spravit ešte nejaké tie vyšetrenia, ktoré nemáš. Mne všetky vyšetrenia čo mám za sebou mi navrhli v car. A Ak sa to tiež teraz nám nepodarí, tak 3 ivf by som išla absolvovat niekde inde, alebo aspon konzultaciu u iného dr by som absolvovala. Je dobre počut aj iný názor. Niečo musí byť ked tak dlho čakate a stale nič.
Tak babenky, volali z car, krv je poriadku a od zajtra pichám dalšie včeličky 🙂 Táto stimulka so mnou si robí čo chce!!!! Ta hlava ma pobolieva a normálne čo u mna nebýva zvykom, som zaspala pri TV !!!!! Vobec som neni tak fit ako som si myslela že budem 😅

@evasbk no evicek ale toto neni ze chuti, to je zravost 😀 😀 😀 . normalne by som vedela asi kvoli jedlu zabit 😀
@monicka7299 monicka to je mi luto ☹ 😔 😔 🙄 . ja nemam rada falosne nadeje a myslim, ze z toho fakt uz nic nebude (kiezby to bolo inak ako pisem). mojka pozri si stranku www.reprofit.cz a objednaj sa na konzultaciu u koho chces. ta je bezplatna. mozes si lekarov aj pozriet ako vyzeraju, tak kto ti bude sympatak tak vyber. ak si ako samoplatca tak cakat nemusis. ale ak chces ist cez poistovnu, tak ta bude vyzadovat 3 mesiace pauzu. ja som mala v pohode dva soft IVF za sebou a potom som mala mesiac pauzu a toto bol treti uspesny 🙂 . keby si este nejake info potrebovala kludne pis.
@monicka7299 moni stitnu ti moze zistovat prakticky ale aj gyndo z hormonalneho profilu. ked nie je nieco uplne ok, ta posle endokrinologovi, ale vacsinou su dost dlhe cakacky....moni a vy mate vlastne kde problem ze musite na IVF?