2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 fiiiha šikulka, to si dobrá farmárka keď si ich toľko vypestovala 🙂 🙂 🙂
@wera ani u nas to nikto nevie, len moja segra. Dufam, že sa nám to podarí utajit. Pri prvom to vedela celá rodina, boli zlatý chceli mi pomoct, ked som tu nemala muža, ale po čase ma to začalo až unavovat. Ked som prišla z car, stale mi niekto volal ako sme dopadli, čo nové atd...Viem že mi chceli dobre, ale....Ak by sa to podarilo, bol by to pre rodinu ten najkrajší darček pod stromček a ak nie aspon sa nemusia trapiť ☹
@annamary27 aj ja si vždy robím jesennú výzdobu z tekvičiek 🙂 Mne vždy dáva tekvičky moja segrenka, tá ich pestuje
@evasbk no u nás to vie len moja mamina a sestra... a ostatným by som to tiež chcela nechať ako prekvapenie 🙂 už sa moc moc teším keď budem tehuľka ako to všetkým oznámim, to bude super pocit 🙂
..to máš pravdu s tou rodinkou, aj mne teraz mamina stále volá že ako sa mám a ako sa cítim, si neviem predstaviť že by mi tatko volalo viacero ľudí... jaj ja tak strašne dúfam, že sa to podarí... moja sestra bude budúci týždeň rodiť tak dúfam, že mi predá tehu štafetu 😝
joj už aby boli vianoce babuľky a všetky sme boli tehuľky 😀
Ahojte vospolok, chytala som tehu vírusíky a miesto toho som chytila len také obyčajné. To som celá ja! 😝 Teraz som hotová miss universe- obdretý červený nos, opuchnuté oči, kašlem, prskám, teplotujem a roznášam to v práci. Bohužiaľ...
@annamary27 - jééj nová fotočka, teraz normálne uvažujem, či sme pri sebe nesedeli keď som si bola na 2 krvičku- že nie som tehu. Ale to len taký záblesk...
A peknú nedeľu všetkým!
jééj, keby že som cez vianoce tehu, tak do knca života už nepotrebujem iný darček. Iba ak ďalšie tehotenstvo 😀
@nechsazadari ahojky. Tak také vírusiky nám neposielaj 😉 a potom tie tehu vírusíky si budeme posielať navzájom, ok???
@nechsazadari joj tak nech si čo najskôr zdravučká 🙂
@nechsazadari skoré uzdravenie.teraz je asi niečo vo vzduchu,aj moja sestra je nakapatá.
ďakujem babenky, tieto vírusíky neposielam, strážim si 😀
@evasbk - veľký súhlas. Tehu vírusíkmi sa zavírime všetky.
T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂 T 🙂
Verim, ze ste mali krasny weekend 🙂
@wera drzim moc palceky..... urcite sestra posunie stafetu dalej, ako pise Evka to by bolo o dnej velmi skarede 😠 😀
@evasbk tebe sa to uz krati. Super ako to ubehlo uz vcelickujete 😉
@nechsazadari to tie virusy budu asi koli foto.... ten RTG snimok je skvely 😀 musis si dat taky kde bude srdiecko aj na brusku a potom budu aj virusy ine 😉 😉 😉
Rychlo sa uzdrav 🙂
My sme mali uzasnu sobotu. Som spravila taku mini party, rozlucka s letom. Mala komunita cechov a slovakov asi 20 ludi s detickami.... bolo fantasticky 🙂 A takmer vsetky rodiny tam prisli k detickam cez kliniku.... Nejako sa ta nasa neplodnost rozsiruje... je to ako mor 😠 😠 😠
Dobré ránko 🙂
dobre ranko, tak zajtra ideme do centra a uvidime,co nam povedia ak by bolo vsetko ok cez vikend by mohol byt vklad, dufam
@wera veru nejako mam pocit, ze v mojom okolizacina byt viac skumavkovych deticiek ako 'normalnych' 😀 No samozrejme, ze sa podari, na ine ani nemyslim 😉
@sunday1 krasny dnik, slnieckovy (dufam, ze aj u vas) 😵
@kefalinek to je skvela sprava. Drzim palce, aby bolo vsetko len OK. Tak uz cez vikend mas drobceka v brusku a Sarinka bude mat surodenca 😉 Inak malicka ma nadherne meno, uz odmalicka som vsetkym babikam davala meno Sara 😵 😵 😵
🙂 ahoj babule...ale som ja mala vikend 😀 😀 😀 😀 ...žurkovali sme 3 dni a 3 noci 😀 😀 😀
@sunday1 ahoj mojee...teba teraz caka to imuno v Prahe ,ze?
No baby viete,co som ja zaze vymyslela? 😀 😀 😀 Kedze,tu padla infoska,ze imuno robia v Ke..tak som dala vsetko moje okolie do pozoru a vytelefonovala som si to a spravia mi to Imuno v Ke..chceu len po mne skumavky s krvickou a aj draheho krvicku...ale tak zda sa,mi ze malo chcu 😀 😀 😀 😀 2skumavky odomna a 1od neho... 😉 A vraveli nieco aj o protilatkach na spermosky ale tak ak idem na IVF vkladame,uz embryjka tak to vysetrenie je nepodstatne ..či? CO MYSLITE BABY?..Spermosky sa nedaju poslat postou lebo musia byt hodku stare..Tak teda to nam nebudu robit...Ale zabuda som sa opytat na to ,ze ako dlho sa caka na vysledky a ci mi naozaj spravia aj to co sa robi v Prahe...no uvidieme.. 😉 Som ja ale strasne vymyslatko 😀 😀 😀

@wera mne dala semienka tekvičiek moja mama,či jej ich nevypestujem,lebo máme velkú zahradu a ona si zvykne tým zdobiť na jesen nie len dom,ale robí pre nás všelijaké dekorácie domov na stoly a aj na hroby.Včera som videla na trhoch predávať úplne malé tekvičky a ,že 1euro,no tak potom sme ušetrili veľa euráškov,lebo máme doma 5plných bední rôznych tvarov.