icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

janemari
20. sep 2010

@yeliel tak to ti zavidim ja zurkujem s hlavou v zachode... 😖

yeliel
20. sep 2010

@janemari no moja aj ja som vcera v noci bola na tom podobne 😀 😀 😀 teda vlastne rano....ale ty mas omnoho krajsi dovod 😵 😉 Dakujeme za TTTT 😅 😀

yeliel
20. sep 2010

Baby baby....prave som sa dovolala na gyndu...jupiiiiiiiii moja Zoo je prec...vsetko negativne 😉 🙂 😅

noe
20. sep 2010

@yeliel si si nadrobila 😀
A to robia len v Prahe a v Kosiciach? Bratislava zamrzla??? A v Prahe by ti to hradila poistovna, ci to sa uz berie ako zahranicie? V tom pripade mi pridu Kosice zajimava alternativa 😉

@janemari ale tvoje zurky su uz takeho hlbsieho charakteru, zachvilku ta budu kopkat v brusku 😀 To my este len tak zabijame nudu, kedze ziadne kopance nehrozia 😀 😀 😀

noe
20. sep 2010

@yeliel velke gratko 😵 😵 😵 to si asi preto zapijala 😀

janemari
20. sep 2010

Ako ano ma to hlbsi vyznam,ale verte mi nemenili by ste...

yeliel
20. sep 2010

@noe no ja som vedela len o Prahe...ale shandy to minule pisala,ze to robia aj v Ke..tak som sa teda rozhodla skusit v Ke 🙂 😉

yeliel
20. sep 2010

@janemari moje to az tak velmi ta trapia nevolnosti? 😕

yeliel
20. sep 2010

@noe asi asi 😀 😀 😀 tusila som,ze to bude uz Ok 😀 😀 😀 😀

noe
20. sep 2010

@yeliel mas dobreho tusaka 😀 a netusis ako dopadla Monicka?

yeliel
20. sep 2010

@noe to neviem moja...ale ked tesitkovala bolo to negativne a krvicku ma asi dnes..ale neviem isto 😕

Ozaj kedy to letis na Sk? 😉

noe
20. sep 2010

@yeliel no ja stale tak tajne dufam, ze krv bude pozitivna 🙂 a dnes nam prinesie tu naj spravicku, moc jej to prajem 🙂

Ja uz v nedelu, a chyta ma uz cestovna horucka... balim a chystam vsetko manzelovi, aby to tu nejako zvladol bezo mna 😀

janemari
20. sep 2010

@yeliel dnes som uz vrcala 3x a to som skusala zjest aspon trochu polievky aj ta isla von.Takze dnes som este nejedla a zaludok mi nic nepusti

yeliel
20. sep 2010

@noe to by bolo super...krvicka je krvicka aj kefalinek pisala,ze bola uz 3mesiace tehu so Sarkou a cikaci test nic neukazoval 😀 ak budem mat po KET,tak sa budem snazit doma netestnut a pockam az na krvicku po IVF som testovala od 8dna a len ma to stresovalo..no ale uvidim,ci to potom aj dodrzim 😉

No ja neviem ci by to moj zvladol... 😀 😀 😀 ale keby musel tak snad aj ano... 😀

yeliel
20. sep 2010

@janemari joj mojenko..tak to ta riadne trapi ten tvoj pokladik...

janemari
20. sep 2010

@yeliel bude asi pluhavy po mm alebo svokre 😀

yeliel
20. sep 2010

@janemari 😀 😀 😀

yeliel
20. sep 2010

jaj babule ....prave mi dosla posta z genetiky 😀 😀 😀 jupiii...mam to uz aj napaieriku ,ze je to OK 😀 😀 😀 ..este drahemu dorobia dodatocne CFTR(cysticka fibroza)..dufam,ze aj to bude ok 🙂

noe
20. sep 2010

@yeliel to som nevedela ze Sarinka bola taky tajnostkar 😉
No to je tazke netestovat. To asi nemat doma ziadny test, lebo inak ja urcite nevydrzim 😀
@janemari moja tak nehovor, maly bude anjelik po mamine, to len teraz dava o sebe vediet preto tak hlasno, aby si nemyslela na to vsetko zle okolo manzela a jeho rodiny 😠 😠 😠

nechsazadari
20. sep 2010

@noe - ďakujem za želanie uzdravenia. Snažím sa 🙂 A aj za pochvalu fotky. Zmontované na funny.pho.to Ale žiadna z fotiek tam vzniknutých nie sú také funny ako moja súčasná realita. Ani to nebudem popisovať. Viete všetky ako asi vyzerá človek s riadnou nádchou. Keby niekto zazvonil- neotváram 😀
Inak pozerám, že ste mali pekný vídendík- žúrka na záhrade, 3 dňová pařba a niekto len dozvuky na wc bez záťahu pred tým 😉
A Monicke nech to vyjde a máme prísun nových, čerstvých tehu vírusíkov. 🙂

wera
20. sep 2010

ahojte babuľky 🙂

@yeliel jej dnes jedna sprava lepšia ako druhá 😉 takže dnes budete oslavovať agolutinom? 😀 😀 😀

@janemari fiiiha zlatinko to mi je ľúto že Ti býva takto zle, ale verím že to čoskoro prejde 🙂

@noe za chvíľku si na Slovensku a rozbieha sa kolotoč, to je parádička... a neskutočné ako to letí...

... joj moc myslím na moni, strašne by som jej priala pozitívnu krvičku 🙂
babulky mám na Vás jednu otázočku, od včera večera mám také bolesti v maternici ako keby som mala dostať mršku... bolesť príde a potom zase odíde.... je to normálne?

nechsazadari
20. sep 2010

@yeliel - supéér- aj zoo preč, aj dobré výsledky a aj mm bude určite o.k. Už len rýchlo mrazáčikov do bruška keď je teraz obdobie dobrých správ!

nechsazadari
20. sep 2010

@wera - ahojky, s bruškom sa neznervózňuj. Čo som čítala, tak také pocity majú aj mnohé už dlhšiu dobu tehotné baby. Vraj sa maternica pripravuje na akciu 😉 😀 A bude rásť a rásť a robiť miesto maličkému.

wera
20. sep 2010

@nechsazadari joj no bodaj by si mala pravdu 🙂 🙂 🙂

noe
20. sep 2010

@nechsazadari tvoja foto je fakt originalna az sa cudujem, ze admini ju toleruju 😀 😀 😀
No treba si uzit teply vikend, ved za chvilu je tu zima, ziadne slnko 😵 Aj ty si mala zurku so senorou naaaaadchou 😀 😀 😀

nechsazadari
20. sep 2010

@wera - že pochybuješ! Ako o mne hovorí môj manžel - mám vždy pravdu 😀 😀 😀 On síce občas kecá, ale teraz ... veď vieš.
@noe - ešte raz dík. Tolerujú to asi preto, lebo tá tlamka je moja. A na slniečko pozerám z okna a srkám bylinkový čaj. Ak by niekto chcel žúrovať so mnou - pozývam 😎

kefalinek
20. sep 2010

@wera
@noe rozhodovala som sa medzi katarinou a sarkou a to som veru dlho vahala,lebo primar na gynde,bol pri porode ma strasne prehovaral na katarinu ,ale ja si myslim,ze ta Sára jej pristane na 100%
@sunday dakujem mame este dvoch eskimacikov

noe
20. sep 2010

@nechsazadari aj mne manzel hovori, ze samozrejme mam ja pravdu 😀 😀 😀

@kefalinek to vazne? Katarinka je aj nas favorit 😵 dokonca aj manzelikovi sa paci. No mali ste tazke rozhodovanie obe mena su krasne, ale Sarka vasej malej princeznej velmi pristane 😉

sunday1
20. sep 2010

@yeliel Tej krvičky je určite podozrivo málo, mňa v Prahe upozorňovali, že mám ráno veľa piť, lebo mi zoberú veľa krvi. Protilátky na spermošky sú dôležité, lebo aj keď si tehotná, môžeš právo kvôli nim potratiť. Telo s nimi začne bojovať, a tým aj proti bábu.

sunday1
20. sep 2010

@yeliel Tak ty máš dnes ale deň 😀 😀 😀 . Inak si dobre pamätáš, mám termín v piatok 😉