2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@nechsazadari ahojcek...takze,ty sa tako vzorne liecis 😉 Skore uzdravenie moja..no ja uz len tuzobne cakam na mrchu nech mozem zacat papt lieciky na pripravu pred KET..dufam,ze ju dostanem a pekne to pojde ako ma...lebo ja uz mam strach aj z mrchy ☹ niekedy sa nie a nie spustit a mam aj niekolko tyzdnou len spinenie..
@yeliel viem, že mi majú robiť aj protilátky proti trofoblastu, ale nepamätám si to podrobne. Tu je link na tú Prahu, ale sú to len základné info http://www.upmd.cz/?lang=cz&category=1-4-51 , zaujímavé je aj toto: http://www.neplodnost.org/imunologicke-priciny-...
@noe - ako sme sa tu už raz rozprávali, máme super manželíkov 😉 A aj som prívrženec mena Sára. Pred asi 15 rokmi, keď sa ešte nezvyklo dávať, tak som ním pomenovala svoju mačičku. Teraz ma to trošku mrzí, že som ho tak vyplytvala na zvieratko. Je to prekrásne meno.
@yeliel - už mi je aj trošku lepšie (ťuk, ťuk, ťuk- nech to vydrží) Tak hovoríš, že tvoja mrcha je fakt mrcha. Ale už len chvíľočku (nech to bude akokoľvek, za chvíľu bude aj po mrche, uvidíš) a drobuliatka sa budú rozmrazovať a poputujú k maminke.
@wera - jasne že utroš putuje von. Zemská príťažlivosť je sviňa. Ale hádam sa potrebné látky stíhajú vstrebať a von ide už tá želatína a podobné záležitosti, čo ich držali pokope.
ahojteeee miciny 😀 😀
ja som dnes nestihala, lebo rano som bola riesit nejake veci ohladne bytu, potom obed a nasledne som utekala k zubarke. takze som toho dnes vela neporobila 😀 . co tu nove? 🙂
aaaaa pozeram, ze weruska uz planuje testovacku 😀 😀 😀 . ten utros ti bude vytekat ale neboj, podstata zostane dnu 😉 . staci ked si po vlozeni trosku polezis alebo aspon posedis...
@sunday1 k tym protilatkam proti spermiam - tie pokial viem nesposobuju potraty, iba znemoznuju oplodnenie. a su dva druhy jedni na spermiach muza (autoprotilatky) a druhe tie, ktore vytvara zena proti muzovym spermiam. ale oba druhy znemoznuju oplodnenie 😉 . tak len tolko aby sme @yeliel nestrasili 🙂
@wera hej budem ho brat tusim az do 10 tt alebo 11 tt. To sa nemoze hned vysadit, az neskor, ked uz telo nevypudi plod a musi sa vysadzat postupne. no to sa mne az tak nepaci, ze to uz tak vidno, lebo ja som to hodlala tajit, kym sa bude dat....no ale co uz, ze? 😀 vies co netusim ani ktory som DC...36 alebo 37? asi tak...malo by to byt 5tt+3 tusim 🙂
tak len pekne veget 🙂
ja vas babulky opustim. idem sa trosku vyvencit so sesterkou tak pekny vecer 😵

@kefalinek Jooooooooooooooooooooooooj, čo by som za takých dala ... 😀 😀 😀