icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
20. sep 2010

@kefalinek Jooooooooooooooooooooooooj, čo by som za takých dala ... 😀 😀 😀

yeliel
20. sep 2010

@nechsazadari ahojcek...takze,ty sa tako vzorne liecis 😉 Skore uzdravenie moja..no ja uz len tuzobne cakam na mrchu nech mozem zacat papt lieciky na pripravu pred KET..dufam,ze ju dostanem a pekne to pojde ako ma...lebo ja uz mam strach aj z mrchy ☹ niekedy sa nie a nie spustit a mam aj niekolko tyzdnou len spinenie..

yeliel
20. sep 2010

@sunday1 ahooj...tak prave mi mamina docitala do fonu co vsetko je napisane na ziadanke co mi budu robit 😀
protilátky proti spermiam (zo zera)
PP prori ovariam
PP proti zona pellucida
PP proti fosfolipidom (to posledne vysetrenie uz mam z hemato) 😉

sunday1
20. sep 2010

@yeliel viem, že mi majú robiť aj protilátky proti trofoblastu, ale nepamätám si to podrobne. Tu je link na tú Prahu, ale sú to len základné info http://www.upmd.cz/?lang=cz&category=1-4-51 , zaujímavé je aj toto: http://www.neplodnost.org/imunologicke-priciny-...

wera
20. sep 2010

@yeliel fiiiha to bude riadne veľa krvičky na toľko vyšetrení.... a ten agolutin si si už pichla? či ešte váhaš? 😉

babulky mám jednu otázočku, aj Vám sa stávalo že utrogestan trochu vytekal?

yeliel
20. sep 2010

@sunday1 diik za link...ked bude viac casu tak si ho nastudujem poriadne 😀 ...pytala som sa na ten trofoblast a to vraj v Ke nerobia.. ☹

sunday1
20. sep 2010

@wera mne vytekal dosť, mala som pocit, že je ho viac, ako keď som ho vkladala 😀 😀 😀
@yeliel však nech Ti spravia aspoň tie ostatné veci a potom uvidíš. Pre mňa je dôležitý kvôli tým 3 potratom. ☹

nechsazadari
20. sep 2010

@noe - ako sme sa tu už raz rozprávali, máme super manželíkov 😉 A aj som prívrženec mena Sára. Pred asi 15 rokmi, keď sa ešte nezvyklo dávať, tak som ním pomenovala svoju mačičku. Teraz ma to trošku mrzí, že som ho tak vyplytvala na zvieratko. Je to prekrásne meno.

wera
20. sep 2010

@sunday1 veď práve toho sa bojím že to vytečie a vnútri nič nezostane... ale to sa asi nemôže stať, však?

yeliel
20. sep 2010

@wera moje aj mne vytekal...asi je to normalka 🙂
Agolutin som uz praskla do zadocku v sobotu.. 😉

nechsazadari
20. sep 2010

@yeliel - už mi je aj trošku lepšie (ťuk, ťuk, ťuk- nech to vydrží) Tak hovoríš, že tvoja mrcha je fakt mrcha. Ale už len chvíľočku (nech to bude akokoľvek, za chvíľu bude aj po mrche, uvidíš) a drobuliatka sa budú rozmrazovať a poputujú k maminke.
@wera - jasne že utroš putuje von. Zemská príťažlivosť je sviňa. Ale hádam sa potrebné látky stíhajú vstrebať a von ide už tá želatína a podobné záležitosti, čo ich držali pokope.

wera
20. sep 2010

@yeliel jupííík už si si dala agolutin, parádička 🙂 🙂 🙂 teším s Tebou aby dorazila mrška čo najskôr 😉 😉 😉

ďakujem babuľky za ukľudnenie, už som sa bála že ten utroš potvorka vyteká len mne... a to pritom skoro stále sedím alebo ležím....

yeliel
20. sep 2010

@wera tak ja som si ho pichla preto lebo som zacinala mat spinenie..ale citila som..ze jaksi ono sa to nerozbehne..a ani si nerozbehlo...lebo uz nespinim 😖 u mna je to s tou mrchu fak hrozne 😝 tak dufam,ze mi to agolutin co najskor rozbehne..a najneskor do tyzdna to pride..

wera
20. sep 2010

@yeliel budem držať palčeky aby mrška dorazila a hlavne aby to bola tá posledná 😀
joj a ja dúfam že mne už nepríde.... 🙂

yeliel
20. sep 2010

@wera 😀 pekne si nam zazelala 😀 😀 😀 😀 😀 ty mas dnes ktory den po ET?

wera
20. sep 2010

@yeliel krásne, však? 😀 😀 😀
dnes som tretí deň od ET... joj ešte aspoň 5 dní a potom testnem 😀

yeliel
20. sep 2010

@wera nedockavec 😀 😀 😀 netestuj tak skoro... 😉

wera
20. sep 2010

@yeliel tak možno nejaký tienik sa objaví... uvidím ale kedy sa odhodlám k testovaniu... a keď to príde tak budem mať aspoň testík po ruke 🙂

yeliel
20. sep 2010

@wera tak ale si kup testik s citlivostou 10IU 😉

wera
20. sep 2010

@yeliel jasnačká mám s citlivosťou 10 rapiclear 😀

shandy
20. sep 2010

ahojteeee miciny 😀 😀
ja som dnes nestihala, lebo rano som bola riesit nejake veci ohladne bytu, potom obed a nasledne som utekala k zubarke. takze som toho dnes vela neporobila 😀 . co tu nove? 🙂
aaaaa pozeram, ze weruska uz planuje testovacku 😀 😀 😀 . ten utros ti bude vytekat ale neboj, podstata zostane dnu 😉 . staci ked si po vlozeni trosku polezis alebo aspon posedis...

shandy
20. sep 2010

@yeliel ty si expert 😀 😀 , gratulujem k vykynozenemu zverincu 😉 , tak uz aj ty nam nastupis do iduceho vlaku 🙂

wera
20. sep 2010

@shandy ahoj tehuľka naša 🙂 🙂 🙂 ako sa cítiš? čo nového? ideš v stredu k tomu Tvojmu dokimu? som zvedavá 🙂 🙂 🙂 verím že sa uchytili obidva chrobáčiky 🙂 🙂 🙂
testovačka bude až v nedeľu asi...teda ak sa k tomu odhodlám 🙂 ... a nedostanem skôr mršku...

shandy
20. sep 2010

@wera ahoooj v pohodicke, okrem toho, ze mi rastie bruso a kozy, tak ani neviem, ze som tehula 😀 😀 . tak dufam, ze som 😀 ...hej v stredu vecer idem mojmu dokimu. mrcha nedojde, ani ju nespominaj 🤐

wera
20. sep 2010

@shandy juuuuj ja sa s Tebou tak strašne moc teším, je to úplne úžasné 🙂 🙂 🙂 určite daj v stredu vedieť ako si u dokiho dopadla, budeme všetky netrpezlivo čakať 😀
a už Ti moc narástlo brušino?

shandy
20. sep 2010

@wera no ono asi aj z tych hormonov zo stimulky + prednison, ale uz si to ludia vsimli a pytaju sa ma, takze je to vidiet dost. uz mam len jedny gate co ma az tak netlacia. ale s nakupmi este pockam pre istotu 🙂 . ty ako? vegetis?

wera
20. sep 2010

@shandy a prednison ešte berieš aj ďalej? dokedy sa berie? to je super že je to už tak pekne vidno 😉 dnes si ktorý deň cyklu? jasnačka ja vegetím, ležkám celý deň a koníkujem a pozerám TV... sa mi tak nič nechce 😝

shandy
20. sep 2010

@sunday1 k tym protilatkam proti spermiam - tie pokial viem nesposobuju potraty, iba znemoznuju oplodnenie. a su dva druhy jedni na spermiach muza (autoprotilatky) a druhe tie, ktore vytvara zena proti muzovym spermiam. ale oba druhy znemoznuju oplodnenie 😉 . tak len tolko aby sme @yeliel nestrasili 🙂

shandy
20. sep 2010

@wera hej budem ho brat tusim az do 10 tt alebo 11 tt. To sa nemoze hned vysadit, az neskor, ked uz telo nevypudi plod a musi sa vysadzat postupne. no to sa mne az tak nepaci, ze to uz tak vidno, lebo ja som to hodlala tajit, kym sa bude dat....no ale co uz, ze? 😀 vies co netusim ani ktory som DC...36 alebo 37? asi tak...malo by to byt 5tt+3 tusim 🙂
tak len pekne veget 🙂
ja vas babulky opustim. idem sa trosku vyvencit so sesterkou tak pekny vecer 😵

sunday1
20. sep 2010

@shandy Ja nie som odborník, ale skús si prečítať linky, čo som dala vyššie, skutočne Dr. Madar píše, že môžu. Znie to celkom logicky. A fakt som nikoho nechcela vystrašiť, ospravedlňujem sa 😔