2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
prestali ma boliet prsia...je to normalne? 😲
ahoj babule tak ja som uz doma doky mi dala v pohode peciatku na tu ziadanku do tkanivovej banky a drahemu dal..zas urolog 😉 takze vo stvrok ideme na krvicku a poputuje pekne do Ke...ziadanky nam poslali faxom 😀 😀 😀 kokooos ja fakt stale vymyslam 😀 😀 😀 😀
@sunday1
@wera aj ja myslim na monicku..ona sa nam urcite ozve...len to asi potrebuje cas ...ja som take 3 dni nechcela rozpravat s nikym a aj ked mi zavolal niekto blízky tak sa nedalo lebo som sa hned rozplakala...ale najradsej by som bola keby nam napisala nieco pekne ..
inac baby ja uz od soboty agolutin v zadku a nic ani brusko nepobolieva 😕 ☹
pekne a na mna nemyslí nikto 😀 😀 😀 😀 😀 😀
monicka sa ozve urcite
takze pondelok mam volat, ci sa ty nasi snehuliacikovia rozmrazili ak ano mame vklad tak drzte nam palce, ja sa ozvem az pondelok, lebo by som stale nad tym premyslala
@shandy dakujem ti za info a ja sa najbližšie opýtam mojej gyn,či mi to robila. 😎
@annamary27 zlatko a Tebe sa z centra ešte neozvali? 😉
@wera ešte nám nevolali,čakáme a čakáme a čakáme 😖 😠 😀
@annamary27 tak si prípadne skús zavolať do poisťovne, tam Ti povedia kde je žiadosť... aj ja som volala aj pri prvom aj pri druhom... boli tam zlatí ľudia a všetko mi prezistili 😉 🙂 😉
@wera ešte chvílku počkám,teraz to bude piati týžden kedy sme to podali 😉
@annamary27 ahojcek moj drahy uz ma to vysetrenies spermosiek co ho poslala moja gyn koli tomu ..ze sa mi stale opakovala zoo a to ma Ok 🙂 dnes bol este na vyter..o 10dni budu aj odtial vysledky.. 😉 hrdina moj vraj to bolo dost neprijemne a aj teraz ked cika tak jajkaaa 😀 😀 😀
@yeliel šikulovia ste obaja 😎 😎 😎
ahojte babule 🙂
monicka asi potrebuje trosku cas 😔 🙄 , verim, ze sa vrati a vymysli bojovy plan, ktory ju konecne privedie k miminecku 😵 . treba bojovat....
@kefalinek waaw tak v pondelok sa idu romzrazovat? tak drzim palceky, nech su drobci v poriadku. tfuj, tfuj, tfuj
@yeliel super, ze este sa uz zbavili komplet celej zoo 😀 😀 . fuj to viem, to aj moj drahy bol na vytere z uretry (mocovej rury), je to fest neprijemne vraj...
babulky ja fcul tak poriedko, ale to ja len preto, ze v robote nestihacky a teraz som uz total unavena, ze hajde sprcha a postel...
tak pekny vecer a zaroven aj bruuu nocku 😵
@kefalinek ja na teba mysim ,teda na tvojich eskimacikov , kedy idu do tepla 😀
@yeliel super Zoo pres a Kosice pred vami 😉 Drzim palce, aby boli dobe vysledky 😉
@wera ako skoro mamina, teda tehulka???
@annamary27 nam schvalovali ziadost 6 tyzdnov, tak snad to uz bude kazdy den. Ja som si nevolala, aj ked som uz bola nedockava. Volali nam z Heliosu 😉
Ja uz pomaly balim a chystam vsetko manzelikovi, tak nestiham moc citat ani pisat 🙂
@annamary27 v tomto som nevinne 😀 😀 😀 😀 to ho sama od seba doki poslala 😀 😀 😀 😀

@wera Ak sa nestal zázrak, tak jej teraz naozaj nezávidím ☹ Snáď sa ozve...