icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
21. sep 2010

@wera Ak sa nestal zázrak, tak jej teraz naozaj nezávidím ☹ Snáď sa ozve...

wera
21. sep 2010

@sunday1 určite sa ozve, nech to dopadlo akokoľvek je to bojovníčka a určite bude bojovať až do úspešného pôrodu 🙂

balinka
21. sep 2010

prestali ma boliet prsia...je to normalne? 😲

wera
21. sep 2010

@balinka to môže kľudne byť, ja mám tiež také že chvíľku bolia a potom je chvíľu kľud... to bude tými hormónami 🙂

yeliel
21. sep 2010

ahoj babule tak ja som uz doma doky mi dala v pohode peciatku na tu ziadanku do tkanivovej banky a drahemu dal..zas urolog 😉 takze vo stvrok ideme na krvicku a poputuje pekne do Ke...ziadanky nam poslali faxom 😀 😀 😀 kokooos ja fakt stale vymyslam 😀 😀 😀 😀

@sunday1
@wera aj ja myslim na monicku..ona sa nam urcite ozve...len to asi potrebuje cas ...ja som take 3 dni nechcela rozpravat s nikym a aj ked mi zavolal niekto blízky tak sa nedalo lebo som sa hned rozplakala...ale najradsej by som bola keby nam napisala nieco pekne ..

inac baby ja uz od soboty agolutin v zadku a nic ani brusko nepobolieva 😕 ☹

yeliel
21. sep 2010

@balinka
@wera babule prsia som mala aj ja strasne citlive presne ako pise weruska..ale vela sposobuju aj tie hormoni ...sme po nich cela take rozhadzane 😉 😀 😀

wera
21. sep 2010

@yeliel teeeeda Ty si šikulkaaaaa 😀 😀 😀 aspoň budete mať ďalšie výsledky 😉 a nebojkaj mrška príde určite 😉 ale nám transferkám už nesmie 😀

kefalinek
21. sep 2010

pekne a na mna nemyslí nikto 😀 😀 😀 😀 😀 😀
monicka sa ozve urcite
takze pondelok mam volat, ci sa ty nasi snehuliacikovia rozmrazili ak ano mame vklad tak drzte nam palce, ja sa ozvem az pondelok, lebo by som stale nad tym premyslala

annamary27
21. sep 2010

@shandy dakujem ti za info a ja sa najbližšie opýtam mojej gyn,či mi to robila. 😎

wera
21. sep 2010

@kefalinek zlatinko tak prajem strašne veľa šťastíčka a verím že sa Vám eskymáčikovia rozmrazia, držkaj sa 🙂

wera
21. sep 2010

@annamary27 zlatko a Tebe sa z centra ešte neozvali? 😉

annamary27
21. sep 2010

@wera ešte nám nevolali,čakáme a čakáme a čakáme 😖 😠 😀

wera
21. sep 2010

@annamary27 tak si prípadne skús zavolať do poisťovne, tam Ti povedia kde je žiadosť... aj ja som volala aj pri prvom aj pri druhom... boli tam zlatí ľudia a všetko mi prezistili 😉 🙂 😉

annamary27
21. sep 2010

@wera ešte chvílku počkám,teraz to bude piati týžden kedy sme to podali 😉

yeliel
21. sep 2010

@annamary27 ahojcek moj drahy uz ma to vysetrenies spermosiek co ho poslala moja gyn koli tomu ..ze sa mi stale opakovala zoo a to ma Ok 🙂 dnes bol este na vyter..o 10dni budu aj odtial vysledky.. 😉 hrdina moj vraj to bolo dost neprijemne a aj teraz ked cika tak jajkaaa 😀 😀 😀

annamary27
21. sep 2010

@yeliel šikulovia ste obaja 😎 😎 😎

shandy
21. sep 2010

ahojte babule 🙂
monicka asi potrebuje trosku cas 😔 🙄 , verim, ze sa vrati a vymysli bojovy plan, ktory ju konecne privedie k miminecku 😵 . treba bojovat....
@kefalinek waaw tak v pondelok sa idu romzrazovat? tak drzim palceky, nech su drobci v poriadku. tfuj, tfuj, tfuj
@yeliel super, ze este sa uz zbavili komplet celej zoo 😀 😀 . fuj to viem, to aj moj drahy bol na vytere z uretry (mocovej rury), je to fest neprijemne vraj...
babulky ja fcul tak poriedko, ale to ja len preto, ze v robote nestihacky a teraz som uz total unavena, ze hajde sprcha a postel...
tak pekny vecer a zaroven aj bruuu nocku 😵

noe
21. sep 2010

@kefalinek ja na teba mysim ,teda na tvojich eskimacikov , kedy idu do tepla 😀
@yeliel super Zoo pres a Kosice pred vami 😉 Drzim palce, aby boli dobe vysledky 😉
@wera ako skoro mamina, teda tehulka???
@annamary27 nam schvalovali ziadost 6 tyzdnov, tak snad to uz bude kazdy den. Ja som si nevolala, aj ked som uz bola nedockava. Volali nam z Heliosu 😉

Ja uz pomaly balim a chystam vsetko manzelikovi, tak nestiham moc citat ani pisat 🙂

noe
21. sep 2010

@shandy dobru nocku 😉
Babulky urcite potrebuje monicka cas..... ja som po neg. IUI ignorovala vsetko a vsetkych a potrebovala som si to odplakat. Ono to velmi boli 😒 😒 😒
Ale musime bojovat a my sme vsetky silne a zvladneme tu vojnu a nakonci bude krasne vonavucke zdrave babatko 😵

yeliel
21. sep 2010

@noe ahojcek a dik 😉 a co ty? ako? uz vsetko pobalene? 😉

noe
21. sep 2010

@evasbk ahojky kde si sa stratila..... ???

noe
21. sep 2010

@yeliel ... ja neznasam lietanie, Fobia z vysok, tak je to pre mna utrpenie.... tak uz stresujem 😠 😠 😠 Chudak manzel, ma to so mnou teraz tazke, horsie ako ked jem hormony 😀 😀 😀 Ale uspesne balim.

yeliel
21. sep 2010

@noe 😀 😀 😀 😀 nooo tak teeda...ty sa bojis lietat?..nehanbis sa? 😀 😀 😀 Inac aj ja sa bojim kazdy sa mi cudoval ked som zo Swiss stale chodila na kolesach 😀 😀 😀

noe
21. sep 2010

... pridavam dve foto, z vikendu pre potesenie. Sme si pozicali s manzelikom babatka 🙂 Je to krasny pocit 😵 😵 😵

noe
21. sep 2010

@yeliel no bojim, citim sa bezpecnejsie nohami na zemi 😀 😀 😀 aj ja radsej chodim autom, preto ked ideme spolu s manzelom, tak vzdy autom.

yeliel
21. sep 2010

@noe jeejj pekne fotecky..a to male co ma manzelik na rukach sa prenadherne usmieva 😀 😀 😀 😀 😀

yeliel
21. sep 2010

@annamary27 v tomto som nevinne 😀 😀 😀 😀 to ho sama od seba doki poslala 😀 😀 😀 😀

noe
21. sep 2010

@yeliel Drahy bol v siedmom nebi, pretoze doteraz vsetky deticky pri nom plakali a toto bolo prvy chlapcek, ktory sa na nom smial 😀

yeliel
21. sep 2010

@noe 😀 😀 😀 😀 mozno mu rozpraval nieco smiesne 😉

noe
21. sep 2010

@yeliel no jeho ked deti len zdialky zbadali, tak uz plakali, a tento isiel knemu na ruky a drahy mu robil opicky, tak sa smial. Boli uzasny 😵 😵 😵

Ako dlho si bola vonku? A kedy ste sa vratili natrvalo?