icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

nechsazadari
21. sep 2010

@wera - a mám strach, že sa pri druhom ivf nebudem pozorovať tak isto, chi,chi. To som len teraz chytrá ako rádio...

balinka
21. sep 2010

@wera ahoj 🙂 celkom fajn,len ma picha v brusku 🙂 este tri dni,uz nad tym ani nechcem rozmyslat,uvidim v piatok 😉 a ty ako?

wera
21. sep 2010

@nechsazadari 🙂 🙂 🙂 tak trochu sledovať sa asi budeš 🙂 jasnačka veľký hrniec 🙂 🙂 🙂 zatiaľ doma nemám ešte ani jeden, ešte nemáme dokončenú kuchyňu 😵

wera
21. sep 2010

@balinka ja stále rovnako... od včera večera ma nepichalo v maternici a ani nebola tak som sa bála čo to je... ale dnes ráno strašné pichanie... tak veď sa nechám prekvapiť čo to bude 🙂
joj už ib tri dni a budeš vedieť výsledky krvičky, to je super 🙂

shandy
21. sep 2010

no babule ono to sledovanie asi fakt nema zmysel. ja som sa toto IVF citila asi najmenej tehulkovsky ako po ine cykly co sme snazilky a IVF-kovali. to co som citila som si potom spatne odvodila...inak som sa vobec necitila tehotne. absolutne... 😀 .
@wera 9.den po ET bez PK a na obed som testovala 🙂

shandy
21. sep 2010

@wera na sono neviem ci sa tesim, skor skom vystresovana 🙄 . pozitivny test je len zaciatok, od toho dna sa bojite uz stale...najprv ci bude krv pozitivna, potom ci to bude kde to ma byt, potom ci bude srdiecko, atd...proste uz to bude asi do konca zivota 😀

wera
21. sep 2010

@shandy tak som aj plánovala 9 deň po ET, to vychádza na nedeľu 🙂 🙂 🙂 a akú si mala čiaročku?
to verím že to bude strach až do konca života... ale mala si nádhernú hladinu HCGčka takže podľa mňa budú obidva pokladíky v poriadku 😀

balinka
21. sep 2010

babulky,nepozerali ste si pohlavie dietatka podla cinskeho kalendara? 🙂 😉 zatial to kazdemu vyslo 🙂

wera
21. sep 2010

@balinka ja som pozerala 🙂 a malo by byť dievčatko 🙂 🙂 🙂 už len aby som bola tehu 😀

yeliel
21. sep 2010

@shandy ahoooj 😀 😀 😀 jasnee..ze vahas..ja furt vymyslam .. 😀 😀 tak mam na teba otazocku 😉 ...tie protilatky proti stitke sa daju odhalit aj v tych testoch TSH,T3 a T4? Ci si mam dat spravit aj ine vysetrenie ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Idem totizto poobede k doky nech mi da peciatku na ziadanku do Ke a dohodnut na štvrtok rano odber ..tak nech jej hned poviem aj toto ako sa bude dat 😀 😀 😀 😀 Lebo tam ordinuje sestricka v dverach 😀 😀 😀 😀 😀

balinka
21. sep 2010

@wera aj mne to vychadza,ze dievcatko 🙂 uz len aby sa to v piatok potvrdilo 😉

yeliel
21. sep 2010

@nechsazadari 😀 😀 😀 hrdina som teraz aj ja...aleee sak uvidite ako to budem stresovat ked budem po transvere 😀 😀 😀 😀
@wera ahojceek 😉
@shandy joj a daju ti aj fotecku? 😀 😀 😀 😀 😉 Drzim palceky 🙂

wera
21. sep 2010

@balinka nebojkaj, uvidíš že potvrdí 🙂 🙂 🙂 ráno pôjdeš na krvičku a poobede budeš vedieť výsledok?

yeliel
21. sep 2010

@balinka
@wera babule to kde najdem ten zázračný kalendár? Nech sa potom aj ja viem,zorientovat ked bude čas 😉 😀 😀 😀 😀

wera
21. sep 2010

@yeliel ahojky 🙂

wera
21. sep 2010

@yeliel ja som ten kalendár videla tu u niektorých holiek na koníku v albumoch... je to podľa veku matky a mesiaca počatia 🙂

balinka
21. sep 2010
balinka
21. sep 2010

@wera neviem sa dockat 🙂 ach jaj 😉

wera
21. sep 2010

@balinka to verím... ale sú to už iba tri dni, tie tak rýchlo preletia... 🙂

shandy
21. sep 2010

@yeliel no moja, to si cela ty 😀 😀 😀 . tak vacsinou sa robia s tymi parametrami, ale ked to tam nemas napisane, tak ti ich nerobili. mne prakticka hovorila, ze oni to zobrat nemozu, ze to moze len edokrinolog, tak skus a uvidis, co ti na to povedia... 😉
@wera ciarocku slabsiu ale vidielnu volnym okom, ziadny duch 🙂 . testovala som Mamatestom s 10 citlivostou...

sunday1
21. sep 2010

Tak už som konečne späť. @wera Ďakujem 🙂 Mám tam byť v piatok o 7.30. A čo sa týka Tvojej maternice, ja si myslím, že by to mohlo znamenať, že sa už krpci zahniezdili a už preto nevystrájajú. 😀 😀 😀

balinka
21. sep 2010

@wera najdlhsi bude asi piatok,rano na krvicku a cely den cakat,aky bude vysledok 😲

sunday1
21. sep 2010

@wera Nedočítala som si všetko, tak Ťa zase pichá? No čo by sme pre dobrý výsledok nevydržali 😉

wera
21. sep 2010

@sunday1 jujky bodaj by to tak bolo 🙂 a kedy idete do Prahy? už vo štvrtok? 😉

sunday1
21. sep 2010

@wera Jasné, hneď z práce odchádzame. Ja také skoré vstávanie nezvládam 😀 😀 😀 , tak musíme ísť na hotel. Ale celkom sa teším na výletík, aj keď do Prahy chodievame pomerne často. 😉

wera
21. sep 2010

@sunday1 tak aspoň spojíte príjemné s užitočným 🙂 🙂 🙂 🙂 a budete mať aspoň pekný výletík 😉

sunday1
21. sep 2010

@monicka7299 Kde si???

wera
21. sep 2010

... aj ja som na moni moc myslela, dúfam že je okey a čoskoro sa nám ozve 🙂

sunday1
21. sep 2010

@wera Snáď vie, že na ňu myslíme ...

wera
21. sep 2010

@sunday1 určite vie... len asi nemá chuť sa teraz baviť...