2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@nechsazadari 🙂 🙂 🙂 tak trochu sledovať sa asi budeš 🙂 jasnačka veľký hrniec 🙂 🙂 🙂 zatiaľ doma nemám ešte ani jeden, ešte nemáme dokončenú kuchyňu 😵
no babule ono to sledovanie asi fakt nema zmysel. ja som sa toto IVF citila asi najmenej tehulkovsky ako po ine cykly co sme snazilky a IVF-kovali. to co som citila som si potom spatne odvodila...inak som sa vobec necitila tehotne. absolutne... 😀 .
@wera 9.den po ET bez PK a na obed som testovala 🙂
babulky,nepozerali ste si pohlavie dietatka podla cinskeho kalendara? 🙂 😉 zatial to kazdemu vyslo 🙂
@shandy ahoooj 😀 😀 😀 jasnee..ze vahas..ja furt vymyslam .. 😀 😀 tak mam na teba otazocku 😉 ...tie protilatky proti stitke sa daju odhalit aj v tych testoch TSH,T3 a T4? Ci si mam dat spravit aj ine vysetrenie ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Idem totizto poobede k doky nech mi da peciatku na ziadanku do Ke a dohodnut na štvrtok rano odber ..tak nech jej hned poviem aj toto ako sa bude dat 😀 😀 😀 😀 Lebo tam ordinuje sestricka v dverach 😀 😀 😀 😀 😀
@nechsazadari 😀 😀 😀 hrdina som teraz aj ja...aleee sak uvidite ako to budem stresovat ked budem po transvere 😀 😀 😀 😀
@wera ahojceek 😉
@shandy joj a daju ti aj fotecku? 😀 😀 😀 😀 😉 Drzim palceky 🙂
@yeliel www.mamaaja.sk 🙂 😉
@yeliel no moja, to si cela ty 😀 😀 😀 . tak vacsinou sa robia s tymi parametrami, ale ked to tam nemas napisane, tak ti ich nerobili. mne prakticka hovorila, ze oni to zobrat nemozu, ze to moze len edokrinolog, tak skus a uvidis, co ti na to povedia... 😉
@wera ciarocku slabsiu ale vidielnu volnym okom, ziadny duch 🙂 . testovala som Mamatestom s 10 citlivostou...
@monicka7299 Kde si???
... aj ja som na moni moc myslela, dúfam že je okey a čoskoro sa nám ozve 🙂

@wera - a mám strach, že sa pri druhom ivf nebudem pozorovať tak isto, chi,chi. To som len teraz chytrá ako rádio...