icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
23. sep 2010

@balinka super že máte ešte toľko eskymáčikov 😉

kukucka78
23. sep 2010

@wera ale mne info o Brne nepomožu

sunday1
23. sep 2010

@wera Celkom fajn, nafotila som si tonu papierov do tej Prahy, dúfam, že som na nič nezabudla. A ty sa ako cítiš?
@balinka Je mi to ľúto.... Žiadosť si daj hneď, trvá to cca. 4 týždne a má platnosť na 1 rok, takže sa môžeš rozhodnúť pre IVF aj neskôr.

balinka
23. sep 2010

@sunday1 dakujem za odpoved 😉

evasbk
23. sep 2010

@balinka Dobre ranko , zlato moje v našom prípade musíme verit aj na zázraky, ved uvidíš ked ti zoberu krv. Ale kazal ti teraz utrogestan jest, alebo si ho maš zavadzat???
Ja mám Union a čakala som asi 3 týždne viac nie 😉 A v union je žiadost platná pol roka

wera
23. sep 2010

@kukucka78 ale inú samoplatkyňu tu nemáme, takže Ti asi nepomôžeme viac...

wera
23. sep 2010

@sunday1 dnes večer už odchádzate, však? parádička, budem na zajtra držať palčeky hlavne aby ste to mali rýchlo za sebou a aby Vám rýchlo poslali výsledky 😉
ja zatiaľ nič nového...žiadne ďalšie príznaky nepozorujem...ale strašne bojím.... mrška už nesmie prísť 🙂

wera
23. sep 2010

@balinka zlatinko a načo chceš žiadosť? veď máte ešte mrazáčikov... 😉

evasbk
23. sep 2010

@wera Wera má pravdu, ved ešte skus KET. U mna prave ketko bolo uspešnejšie

sunday1
23. sep 2010

@kukucka78 Ja tiež nie som samoplatca, ale skús si pozrieť cenník, dievčatá Ti už naň posielali link. Nikto Ti nevie vopred povedať, čo to bude stáť, lebo nevieme čo potrebuješ. Základný cyklus stojí necelých 1000 EUR, ale hormóny sú veľmi drahé, ak Ti na ne poisťovňa neprispieva. Na konzultácii Ti lekár určí postup, potom pôjdeš do kancelárie, kde Ti vypočítajú cenu (bez hormónov), ak potrebuješ napr. ICSI, PiGD a pod., tak to stojí podstatne viac. Ak Vám to bude vyhovovať, tak podpíšete zmluvy.

balinka
23. sep 2010

@wera druhy krat uz nemusis davat?ja neviem,ako to je 😉

wera
23. sep 2010

@balinka keď ideš na KETko tak nemusíš žiadnu žiadosť dávať 🙂 to si iba dohodneš termín s doki, zaplatíš za KETko (je to tuším nejako 150 €) a idete na to 😉

balinka
23. sep 2010

@evasbk ahoj 🙂 utrogestan si zavadzam a mam to robit dalej aj napriek tomu,ze som dostala mrchu,tak ja neviem naco 😉

sunday1
23. sep 2010

@wera Ďakujem. Asi ich poprosím, aby mi výsledky poslali radšej mailom, tak by som to možno aj stihla, len neviem, či s tým budú súhlasiť.
Na príznaky je ešte skoro, jediné, čo by mohlo byť vidieť (ale nemusí) je, že Ti stmavnú dvorce. Kedy by Ti mrška mala prísť (samozrejme len čisto teoreticky 😀 😀 😀 )

balinka
23. sep 2010

@wera tak to je potom super 😉 a za kolko ti to mozu zase vlozit?potrebujes mat nejaku pauzu? 😉

sunday1
23. sep 2010

@balinka ešte je nádej, tak ten utroš nevynechávaj. Mne keď došla mrcha, tak som ho už papala.

evasbk
23. sep 2010

@balinka aha, no ja keď som začala krvacat tak mi ho kazali jest 😒

balinka
23. sep 2010

@sunday1 ja si ho mam vkladat,ale je to asi jedno,ci to papas,alebo vkladas

janemari
23. sep 2010

@wera na priznaky je skoro 😀 mne tyzden meskala mrcha a stae som bola presvedcena ze uz uz dojde lebo som mala mrchovske bolesti a nic.Jedine co som mala hnusnu chut v ustach taku kovovu a prestalo mi chutit sladke.Dovtedy som v robote vzdy kavicku a keksik zjedla a potom nic.Aj som si skusila dat nasilu ale nechuti mi 🙂

wera
23. sep 2010

@sunday1 chi to stmavnutie má byť keď mrška má prísť, alebo keď je tehu? som to akosik nepochopila 😵

wera
23. sep 2010

@balinka myslím že môžu aj hneď ďalší cyklus, ale to Ti možno bude vedieť lepšie poradiť evka, tá na KETku už bola 😉

wera
23. sep 2010

@janemari .... joj ja viem že na príznaky je ešte skoro... to ja len tak z nudy neviem čo so sebou 😝
ten čas sa teraz strašne vlečie....

janemari
23. sep 2010

@wera to ti verim.U mna bol paradox ze ked sme sa snazili alebo som bola po IVF som testovala ako besna a ked mi meskala mrcha teraz tak ma museli "donutit" aby som konecne testla 😀

wera
23. sep 2010

@janemari hmmm ono je asi pravda že to príde keď to človek najmenej očakáva, však....? 🙂 🙂 🙂

yeliel
23. sep 2010

ahoj babule... 🙂

wera
23. sep 2010

@yeliel ahojky 🙂

yeliel
23. sep 2010

@wera ako sa mas mojee... 😉 moja krvicka uz putuje na inuno do Ke..ale mrcha nikde ☹ a som chora ako pes...dutiny ma strasne bolia ...
Pozeram,,ze sa ti tu dlsie baby hlasia do tabulecky 😉 😀 😀 😀

yeliel
23. sep 2010

@balinka ahoj ..este to nevzdavaj moja...a utros pekne papaj kazu ho papat preto..lebo aj ked krvacas mozes byt tehu..na KET uz mozes ist v dalsom cykle ...zalezi od teba ako sa budes citi 😉 🙂

wera
23. sep 2010

@yeliel joj super sa mám, nervóznim z toho čakania ale inak v pohodičke 🙂 🙂 🙂 už mi šibe z toho že som už vyše dva týždne domka na PNke... takto dlho som ešte asi nikdy nebola ani len na dovolenke 😀
si šikulka že si si to imuno takto neskutočne rýchlo vybavila 😉 a verím že Vám nič nenájdu 😉
a nebojkaj mrška Ti určite príde, pošlem Ti aj moju okey? 😵 😵 😵
tak a tabulečka sa nám rozrastá, babulky sa hlásia ani neviem odkiaľ 😉

balinka
23. sep 2010

@yeliel dakujem 😉 takze ho mam papat? 😉