2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
caute zienky 😵 😵
tak hlasim sa po vcerajsom ultrazvuku a zatial to vyzera ze cakame dvojicky 😅 😅 😅 😅 😅 . Dalsie sono 8.10., dnes rano som bola este na hematologii na kontrole a zajtra mam vysledky. 🙂
@balinka ten utros ked krvacas tak papaj, lebo s mrchou sa ti moze vyplavit. aspon u nas to tak je, ze ked krvacas ma sa jest...
@yeliel super moja, ty si speedy gonzales 😉 , kedy budu vysledky?
a co tu nove?
@kukucka78 to vies samoplatkyn co si to davaju robit na sk je velmi malo, pretoze zvycajne si kazdy vybera lepsie centra v zahranici, ktore vyjdu lacnejsie a maju lepsi pristup a kratsie cakacky 😉 . ale na stranke ISCARE urcite najdes cennik. tak ako ti baby pisali zavisi to vsetko od protokolu, cize cena sa takto z brucha povedat neda...inak aj my v Brne sme mali kocku, co otehotnela a mala podviazane vajecniky. drzim palceky 😵
dakujem babule 😀 😀 , som v nemom uzase este stale 😀
@yeliel tak ta tvoja hnusoba robi drahoty? no typicka zena 😀 😀 😀 a neda a neda 😝
@evasbk evicka mne teda nevrav 😀 😀 , ale tak tesim sa z nich, aj ked obavy samozrejme su....ale to by boli aj pri jednom. evi moj drahy bol prvy co dokimu krical, ze chceme SAMOZREJME VLOZIT DVE 😅 . Tak som mu povedala ze ok, ale bude musiet pomahat. Tak mam svedka dokiho 😀
@shandy Aj moj muž povedal, že samozrejme 2. No ved uvidíme, nebudem predbiehať osud 😉 U nas poznám jednu babenu, ktorá má tiež dojičky z IVF a ona povedala, že jej to príde uplne normálne že ma doma všetko dvojmo, ona si zas nevie predstavit čo by robila keby mala len jedno, že asi by sa nudila 😀
@wera fotecku nemam, vsak tam nic nebolo, len dva vacky 😀 😀 . nabuduce vezmem, ked uz bude drobcekov vidno 😵. teraz som 6tt, konkretne 5tt+4 podla MS. inak ked si budete ratat, tak tu je dobra kalkulacka, co rata tt pre IVF-karky....http://www.ivf.ca/duedate.php. podla tej som 5tt+6, tak si vyber 😀
Na HCG som nebola...to asi nema zmysel. ked budu srdiecka, je jasne, ze prosperuju, ked nie, tak nie...

@balinka a nedá sa jeden zavádzať a druhý papať? .... to je iba taká moja otázočka... mňa napadá teraz všeličo 😵