2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@kukucka78 Ja tiež nie som samoplatca, ale skús si pozrieť cenník, dievčatá Ti už naň posielali link. Nikto Ti nevie vopred povedať, čo to bude stáť, lebo nevieme čo potrebuješ. Základný cyklus stojí necelých 1000 EUR, ale hormóny sú veľmi drahé, ak Ti na ne poisťovňa neprispieva. Na konzultácii Ti lekár určí postup, potom pôjdeš do kancelárie, kde Ti vypočítajú cenu (bez hormónov), ak potrebuješ napr. ICSI, PiGD a pod., tak to stojí podstatne viac. Ak Vám to bude vyhovovať, tak podpíšete zmluvy.
@wera Ďakujem. Asi ich poprosím, aby mi výsledky poslali radšej mailom, tak by som to možno aj stihla, len neviem, či s tým budú súhlasiť.
Na príznaky je ešte skoro, jediné, čo by mohlo byť vidieť (ale nemusí) je, že Ti stmavnú dvorce. Kedy by Ti mrška mala prísť (samozrejme len čisto teoreticky 😀 😀 😀 )
@wera na priznaky je skoro 😀 mne tyzden meskala mrcha a stae som bola presvedcena ze uz uz dojde lebo som mala mrchovske bolesti a nic.Jedine co som mala hnusnu chut v ustach taku kovovu a prestalo mi chutit sladke.Dovtedy som v robote vzdy kavicku a keksik zjedla a potom nic.Aj som si skusila dat nasilu ale nechuti mi 🙂
ahoj babule... 🙂
@yeliel joj super sa mám, nervóznim z toho čakania ale inak v pohodičke 🙂 🙂 🙂 už mi šibe z toho že som už vyše dva týždne domka na PNke... takto dlho som ešte asi nikdy nebola ani len na dovolenke 😀
si šikulka že si si to imuno takto neskutočne rýchlo vybavila 😉 a verím že Vám nič nenájdu 😉
a nebojkaj mrška Ti určite príde, pošlem Ti aj moju okey? 😵 😵 😵
tak a tabulečka sa nám rozrastá, babulky sa hlásia ani neviem odkiaľ 😉

@balinka super že máte ešte toľko eskymáčikov 😉