2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
na obed som tabletky papala a teraz,ked mrcha protestuje a niekam odisla,mam si ich vecer zase vlozit?ach jaj,ja neviem co mam robit 😲
@balinka to je dobre znamenie, neboj 😉 Ja ked som mala Ket tak mi zavadzali 2 emb. A presne par dní po transfere som mala jednodnové krvacanie, myslela som že je všetko stratené. A nakoniec krv bola pozitívna, dokonca dr videl na sone aj bublinku, ale len jednu, tak si myslím že to prvé ma opustilo prv. ☹ Kedysi mi dr hovoril, že špinenie a trocha krvacania ešte nič neznamenajú, ale keby bola mrcha už silná, tak je to zlé znamenie. 😅 Tak hlavu hore, u tebe ešte nie je nič stratené 🙂 Držím palce
Ahojte..... krv = NIČ 🙄 - takto aj vyzerám. . . Bolí to ale stráááášne ☹
... sme nešťastný..... ale...
...28.9. o 12.00 ideme vypísať 3.žiadosť. a zajtra idem ku obvodnej na tú štítnu žľazu na krv...
-nebudem tu voprusovať ale sem-tam prečítam čo nové..... nejak sa mi nedá, .....no, a už slzím takže zatím PA
Všetkým Vám strááááášne držím palce a moc moc z celého srdiečka Vám všetkým prajem úúúúúspech - (aj samej sebe-nech už čo najskôr každé ráno gŕcám do záchoda z dôvodu ranných nevoľností 😉
@monicka7299 ahoj moje, je mi to velmi ľuto ☹ verila som že to bude dobré. Obdivujem ťa aká si bojovníčka. Už plačem aj ja, pa
@evasbk Ty hlavne neslz moja, teraz sa šetri ....budeš potrebovať veľa sily a ja Ťa budem na diaľku podporovať 😉
NA VÁS VŠETKY STRAŠNE MYSLÍM
inak ešte som doma *- nejak som sa vy....... na prácu a okrem toho som bola na pohotovosti z nedele na pondelok o 00.30 - 02,30 hod (vrátane lekárne v Ružinove) ....strašné kŕče a horúčku 39,2 a zimnicu a tak.... no a včera sa mi pridali priedušky..... U mojej obvodnej som sa rozrevala (vlastne ako všade) a hneď mi predpísala tbl na ukľudnenie 2 druhy (na deň a na spánok) a odporúčala mi PN, že telo je vyšťavené a oslabené a veľa stresov a tak..... zlatučká je. Tak mi navrhla, že mi dá urobiť tú štítnu a potom mi ešte niečo doporučí. Ukázala som jej všetky výsledky čo som mala doteraz urobené a povedala, že ich mám také ukážkové akoby mi v živote nič nebolo...... hmmm tak uvidím...
Ak budem mať niečo nové, dám Vám vedieť.
Inak budem iba z poza rožka nakúkať na Vás a aj keď sa to nemá a je to hriech -predsa len budem závidieť - to som zas celá já 😉
@monicka7299 ty si trdlo 🙂 Tak sa daj do poriadku, šup do pokračovania. a nenakukaj z poza rožka, ale pekne sa nám ukáž 🙂 a do roboty sa nenáhli, pekne si povegeť , oddýchni. Robota nie je zajac- neujde 🙂
A to že plačem, no ja som velmi lutostivá, a to nie len ked mám v sebe hormony.
teším sa na tvoj další boj, budem držat palce aj na nohách.
A že sa mám šetriť a kedy??? Akurat umývam okná
@monicka7299 ahoj zlatinko 🙂 je mi to veľmi ľúto že to nevyšlo... verím že sa psychicky dáte domka čo najrýchlejšie do poriadku a tretí pokus bude u Vás určite úspešný, budem Ti moc moc držať palčeky do ďalšieho boja 🙂 a keď sa budeš cítiť lepšie tak budeme radi keď prídeš a dáš vedieť ako sa Ti darí 🙂
držkaj sa 🙂
@monicka7299 to mi je luto,ze ti to nevyslo ☹ zajtra budeme plakat dve ☹
@monicka7299 ahoj,no konečne nejaká správička od teba.Neboj,určite sa mimi čoskoro vydarí,asi čaká na to správne načasovanie svojho príchodu na svet.Nám ešte nevolali kvoli žiadosti,tak sa mi to asi zas posunie o mesiac a to už bude každý nakapatý,tak dúfam,že nebudem chorá aj ja,ked sa budem môcť do toho pustiť.Myslím na teba 😉 😉 drž sa.
@balinka ahoj,ja som čakala prvýkrát na schválenie 4týždne a teraz druhé mám podané 5týždnov a ešte mi nevolali.Držím ti pästičky na krvičku. 😉
@wera ahoj,ty máš teraz také pekné počasie na to čakanie,presne také som si predstavovala aj ja,len ja z toho budem mať asi skôr padanie snehu ako lístia. 😀 😀 😀 😀
@annamary27 dakujem 😉
@annamary27 no pekné počasie 🙂 🙂 🙂 ale ja radšej dážď, sneh a tak 😀 😀 😀
juj už by Ti mohli zavolať z centra aby ste to zbytočne nemuseli odkladať o mesiac...

uz po mrche,az jeden den jej to vydrzalo 😉