icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
25. sep 2010

@wera dakujem pokladik..ja aj tesim a aj strasik mam 😀 😀 😀 😀
ale tabulecku uz mame teda pekne dlhuu...skovna si 😉 🙂

yeliel
25. sep 2010

@wera budes zajtra testikovat? 😉 🙂

wera
25. sep 2010

@yeliel určite budem 😉 😉 😉 a nebojkaj, treba veriť že teraz to výjde 🙂 na kedy vlastne vychádza vklad?

yeliel
25. sep 2010

@wera hmm no vklad ak bude vsetko ako ma.. tak cca na 13.oktobra 🙂 😉

wera
25. sep 2010

@yeliel jej to je pekný dátum 🙂 🙂 🙂 a odkedy budeš fraxíkovať? a budeš ešte aj nejaké iné liečiky brať?

yeliel
25. sep 2010

@wera nooo fraxik som uz mala pichnut dnes 😀 😀 😀 ale tak zacnem az zajtra ...dne som dala estrofem az poobede lebo som nevedela ci sa mrcha rozbehne u mna je to vzdy take kadeake ..ze clovek nikdy nevie 😝 ..a potom sa na 14Dc pridava utroš..zatial vim len o tych liekoch..ale v Car este ani netusia..ze mam tie mutacie a fraxik a tak ..uvidim ci mi nieco este nepridaju 😀 😀 😀 😀 Kontrolu na hemato mam mat tiez tak cca 10dni od prveho fraxiku 😉

wera
25. sep 2010

@yeliel a fraxík si budeš kam pichať? a na kontrolu do centra ideš kedy?
už aby boli vianoce a mali sme babulky v brušku, však? 😉

yeliel
25. sep 2010

@wera fraxik budem pichat do bruska 🙂 a do centra mam ist na ultrazvuk (kontrola vysky sliznice )na 10az 14 Dc ..tak pojdem takeho 7oktobra to bude 12Dc a skusim dohodnut aj to hemato na vtedy nech to spacham v jeden den 😉 Jaj to by boli najkrajsie vianoce 🙂 Strasne si to,zelam.

wera
25. sep 2010

@yeliel tak to ten fraxík budeš mať ako náhradu za klasickú stimulku 😝 dúfam, že to budú v pohodičke injekcijky a v pohode ich zvládneš 🙂

janemari
25. sep 2010

@martinaaa ano budem sama ale co uz narobim,ked je niekto ...
@wera tak cerstve TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTttt na zajtrajsi testik s // 🙂

wera
25. sep 2010

@janemari juj ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 verím že my Vaše tehuľkovské vírusíky dopomôžu ku koľajničkám 😉

janemari
25. sep 2010

zajtra sa mi podari prist na net az vecer tak budem straaaaasne zvedava ako si dopadla. 😉

wera
25. sep 2010

@janemari juj no verím že Ťa poteším 😉 🙂 🙂

janemari
25. sep 2010

@wera vsetky sa budeme tesit tym kolajniciam 😉

wera
25. sep 2010

@janemari 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janemari
25. sep 2010

@wera a ako sa citis?

janicca
25. sep 2010

@wera vklad bude v utorok alebo streda .. 😉 áno aj PK

wera
25. sep 2010

@janemari dobre sa cítim... som dosť unavená, zvyknem si doobeda alebo poobede hodiť šlofíka 🙂
a sem tam ma pobolieva maternica, je to asi tak raz za hodinku alebo dve, trvá to tak pol minútky a potom je zase chvíľku ticho.... 🙂

wera
25. sep 2010

@janicca to je super 🙂 pri PK je vyššia šanca 😉 kedy si budeš zajtra volať ako sa darí drobčekom? 🙂

janicca
25. sep 2010

mám volať ráno o 8:00 tak som sama zvedavá ako sa majú dufam že ma prekvapia 😉

wera
25. sep 2010

@janicca určite potešia nebokaj 😉

janemari
25. sep 2010

@wera tak to je dobre znamenie,hlavne sa nenatahuj a oddychuj 😉

janicca
25. sep 2010

@wera tak s inou variantou ani nepočítam 😀 a ty si už určite tehula !!! 😉 a to popichávanie to sa uhniezduje a hladá si miestečko kde mu bude u maminky najlepšie 😵 😵 celých devat mesiacov 😉

wera
25. sep 2010

@janemari veď sa snažím maximálne oddychovať 🙂 🙂 🙂 sem tam si iba odbehnem do obchodu pomalým krokom alebo ku svokrovcom na obedík, inak som skoro celý čas na gauči vyvalená 😀

janemari
25. sep 2010

@wera tak to ti schvalujem a papas nejake vitaminy?

wera
25. sep 2010

@janemari jasnačka mám femibion 800 🙂 🙂 🙂 to asi stačí, však? Ty berieš aké vitamíniky?

janemari
25. sep 2010

@wera ja som brala presne to iste a po potvrdeni tehu mi dala dokina kys.listovu.Teraz som presla na calibrum mami.

wera
25. sep 2010

@janemari vo femibione kyselina listova je, takže to snáď bude stačiť 🙂

evasbk
25. sep 2010

ahojte babenky 😉 Ja len tak narýchlo, už je vela hodín, zajtra idem do car na kontrolu, tak som zvedavá 😉
@janicca ked budem zajtra v Heliose, tak budem pozdravovat tvoje deturence od teba, ok?? Máme aj pohovor s embryologičkou , tak po nej dám poslat pusinky 🙂 🙂

wera
26. sep 2010

dobré ránko sa praje babuľky 🙂 🙂 🙂