icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

janicca
26. sep 2010

ahojte 😉

tak volali sme do Helíka zatial je to super tak máme 5 jednotkových maju po 7-8 buniek ,2-dvojkové maju po 6 buniek,3 trojkové maju po 5 buniek...tak že si myslím že je to na dobrej ceste aj teta embryologička povedala že je to štandard...tak že toto IVF sa úplne ináč vyvíja ako to prvé ... voláme v utorko
@evasbk dik za pozdrav a pusinky pre moje embryjka asi to vycítili a pekne sa vyvíjajú 😵 😵

wera
26. sep 2010

@janicca gratulujem, to je super že sa embryjkám tak výborne darí 🙂 🙂 🙂 tak už aby bol čo najskôr u maminky v brušku 😉

janicca
26. sep 2010

@wera no tak na to sa tešíme najviac a potom na tie dve kolajnice ,potom na srdiečko ale ved poznáš ten postup ... 😉 ešte je dlhá cesta pred nami.... 😉 ale pri prvom IVF to nebolo takto odchádzali od začiatku a teraz sa všetky pekne držia aj ked niektoré su poslabšie tak veríme že to všetko dopadne dobre 😉

wera
26. sep 2010

@janicca nebojkaj, uvidíš že druhé IVFko určite výjde 😉 😉 😉 aj my sme to prvé mali hotovú katastrofu a teraz je všetko na tej správne ceste aby som sa stala maminkou 😀

janicca
26. sep 2010

@wera o tom som aj ja presvedčená že to tak bude ..... aj my chceme vkladať dve 😉 a zostali ti aj mrazáčikovia ?ved ty už si maminka 😀 len to nemáš ešte potvrdené 😉

wera
26. sep 2010

@janicca ostalo nám 7 mrazáčikov 🙂 🙂 🙂

janicca
26. sep 2010

@wera a je je to bude detíííí 😉 to si možte odrazu otvoriť továreň 🙂 🙂 🙂

wera
26. sep 2010

@janicca alebo si môžeme založiť škôlku 😀 😀 😀

janicca
26. sep 2010

@wera a ty si mala aj predlženú kultiváciu ?

wera
26. sep 2010

@janicca nie nemala, vkladali sme dve trojdňové osembunkové embryjká 🙂

janicca
26. sep 2010

@wera ja si myslím že keď už na tretí deň majú 7-8 buniek tak by to kludne mohli vložiť a nie čakať ešte ďalšie tri dni ...ale ved oni vedia čo robia 😉 nejdem to riešit......a prvý krát so mala tiež PK ?

wera
26. sep 2010

@janicca ja som aj chcela PK, ale embryologička v centre mi povedala že som mladá a že PK nepotrebujeme...
pri prvom IVFku sme sa k ET nedostali lebo som nemala žiadne vajkulká...

janicca
26. sep 2010

@wera áno už som si prečítal tabulečku že si sa nedostala k ET..... tak ja už taká postaršia tak ja to asi potrebujem . 😀 😀 ....no idem hádam niečo robiť lebo už zase začínam moc čítať a porovnávať a to nem dobre 😀

wera
26. sep 2010

@janicca tak ešte sa trošku hýb, lebo keď si donesieš domkov drobcov tak treba len a len oddychovať 😉 😉 😉

janicca
26. sep 2010

@wera tak idem pá dievčence zatial 😉

zlatanka30
26. sep 2010

janicca super ja uz teraz panikarim ako to dopadne to nase ivf ☹

janicca
26. sep 2010

@zlatanka30 nebojkaj moja bude dobre len musíme veriť a nestresovať 😉 😉 teda ja sa aspoň snažím aj keď niekedy mi to nejde 😅 no ale to patri k tomu 😉

zlatanka30
26. sep 2010

no to dufam,lebo som uz na nervy.inac zatial je to v pohode dalsiu kontrolu mam v utorok.a ani davku mi nezvysili 🙂

janicca
26. sep 2010

@zlatanka30 tak to je fajn ja som mala stále rovnaku dávku od začiatku až po koniec so pichala 200 😉 ja budem mať v utorok alebo v stredu vklad 😉

zlatanka30
26. sep 2010

ja picham 225 mali ste aj icsi??

janicca
26. sep 2010

áno aj PK

sunday1
26. sep 2010

Dobré ránko 🙂
@wera Ako testík? Predpokladám, že dobre, keď máš takú dobrú náladu? 😀 😀 😀
@janicca Držím palce 😉

wera
26. sep 2010

@sunday1 dobré ránko 🙂 kuk môj album 😀

sunday1
26. sep 2010

@yeliel Ahoj 🙂 Ten fraxík má takú krátku ihlu, že je to jedno, ako ho pichneš. Pred tým si chyť kožu medzi dva prsty, ale asi máš ten obrázkový návod, však? Kázali Ti ho pichať do brucha? Keď už budeš pred KET, tak si určite začni pichať do ramena, tehuľky do brucha nesmú 😀 😀 😀

sunday1
26. sep 2010

@wera Takže som posledná, čo sa to dozvedela 😀 😀 😀 Gratulujem, strašne moc sa teším 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

wera
26. sep 2010

@sunday1 no vlastne si prvá, ešte sa ma na to nikto nepýtal 😀 😀 😀

sunday1
26. sep 2010

@wera Tak to sú potvory ignorantské 😀 😀 😀

wera
26. sep 2010

@sunday1 no vlastne tu okrem janiccy aj tak nikto nebol 😉

janicca
26. sep 2010

@wera ja som to vedela len mi trvalo trošku dlhšie kým som to tu vyčítala 😀 😵 gratulujem dúfam že pôjdem v tvojích šľapajách 😉 držím palce 🙂

wera
26. sep 2010

@janicca ďakujeeeem 🙂