2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera no tak na to sa tešíme najviac a potom na tie dve kolajnice ,potom na srdiečko ale ved poznáš ten postup ... 😉 ešte je dlhá cesta pred nami.... 😉 ale pri prvom IVF to nebolo takto odchádzali od začiatku a teraz sa všetky pekne držia aj ked niektoré su poslabšie tak veríme že to všetko dopadne dobre 😉
janicca super ja uz teraz panikarim ako to dopadne to nase ivf ☹
@zlatanka30 nebojkaj moja bude dobre len musíme veriť a nestresovať 😉 😉 teda ja sa aspoň snažím aj keď niekedy mi to nejde 😅 no ale to patri k tomu 😉
no to dufam,lebo som uz na nervy.inac zatial je to v pohode dalsiu kontrolu mam v utorok.a ani davku mi nezvysili 🙂
@zlatanka30 tak to je fajn ja som mala stále rovnaku dávku od začiatku až po koniec so pichala 200 😉 ja budem mať v utorok alebo v stredu vklad 😉
ja picham 225 mali ste aj icsi??
áno aj PK

ahojte 😉
tak volali sme do Helíka zatial je to super tak máme 5 jednotkových maju po 7-8 buniek ,2-dvojkové maju po 6 buniek,3 trojkové maju po 5 buniek...tak že si myslím že je to na dobrej ceste aj teta embryologička povedala že je to štandard...tak že toto IVF sa úplne ináč vyvíja ako to prvé ... voláme v utorko
@evasbk dik za pozdrav a pusinky pre moje embryjka asi to vycítili a pekne sa vyvíjajú 😵 😵