icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
26. sep 2010

@yeliel super 😉 Ja ked som si išla pichat prvý krat sama , tak ma manžel ukludnoval s tím, že kolko narkomanov si pichá a nemusí a že ja to robím pre naše babatko. Mal pravdu a aj ma to ukudnilo a hned som si ju aj šupla 🙂

sunday1
26. sep 2010

@yeliel Šikulka 😉 Budeš si pichať doobeda?

evasbk
26. sep 2010

@wera budem sa snažit, len mám aj trochu strach z toho všetkého, lebo náš spg je na tom horšie ako pri prvom ☹

yeliel
26. sep 2010

@balinka moja pri Ket je to tak, ze zacinas brat estrofem od 1DC..potom ides medzi 10az 14 dnom a ultrazvuk a vkalad je cca 16 az 18DC 😉 🙂

yeliel
26. sep 2010

@evasbk ahoj mojenko..neboj oni urcite najdu tie najlepsie spermosky ved nato mame ICSI 😉

yeliel
26. sep 2010

@sunday1 😀 😀 😀 no tak okolo 11tej si asi budem pichat ...ty si pichas vecer?

wera
26. sep 2010

@evasbk zlatinko z toho si vôbec nič nerobte, my sme mali teraz pri druhom IVFku ten spermiogram úplne úbohý... embryologička nám povedala že veľa tých životaschopných spermijok do poobedia neprežilo, takže sme sa rozhodli pre ICSI a všetky vajkulká sa aj oplodnili a zo všetkých boli embryjká 😉

sunday1
26. sep 2010

@yeliel Mne to tak viac vyhovuje, vtedy aspoň nezabudneme 😀 😀 😀 Zvykla som si pichať okolo 22.00, ale to je fakt jedno 😉

yeliel
26. sep 2010

@wera keby si tak mala pravdu a budu drobciekovia v brusku...sa strasne bojim,ze nebude co vkladat...ci sa tie moje zmrzlinky pekne rozmrazia ...ach jaj 😕

balinka
26. sep 2010

@yeliel dakujem za info 😉 takze musim cakat na dalsiu mrchu 😠 nevadi,urcite to teraz vyjde 😉 veriiiiiiiiiiime 😉

yeliel
26. sep 2010

@balinka moje ale ved toto je tvoja mrcha hned po IVF..ze? podla mna je dobre pockat aspon ten neden cyklus ty nedockavce 😀 😀 😀 Ja cakam od maja 😝 😝 😝 Musi to vyjst musiiiiiiii 😀 😀 😀

wera
26. sep 2010

@yeliel nebojkaj, uvidíš že sa zmrzlinky pekne rozmrazia 🙂

yeliel
26. sep 2010

@sunday1 no lebo vy pichate dvaja.. 😀 😀 😀 ale moj drahy je casto v noci prec zbytocne ho budem zaskolovat 😀 😀 😀 on by stresoval viac ako ja 😀

balinka
26. sep 2010

@yeliel ano prva,viem,ze to chce trpezlivost 😉 jasne,ze pockam a to aj kvoli tomu,ze som prekonala HS a to veeeeeeeeelmi tazky ☹

yeliel
26. sep 2010

@balinka tak si trosku odpocinies...telo sa da do poriadku a pojdes si pre mrazacikov 😵

evasbk
26. sep 2010

@wera
@yeliel NO ved uvidíme, aj ked ten strach tam bude, ale to je asi normálne, nepoznám tu ani jednu babenu ktora by to brala lahostajne, všetkým nam na tom velmi záleží a preto ten strach je aj opodstatnený , no nie??? Som velmi rada že Vas tu mám 😉

balinka
26. sep 2010

@yeliel vycistit telo,aj dusu 😉 len aby moji mrazacikovia vydrzali 😲

annamary27
26. sep 2010

@wera tancovala som na stretávke do 4tej rána a odvtedy ma bolí 😕 k lekárovi sa mi nechce,tak sa liečim sama 😵

wera
26. sep 2010

@evasbk verím že máš strach, ale treba sa tešiť 😉 to jediné ma strašne tešilo 🙂 🙂 🙂

wera
26. sep 2010

@annamary27 jaaaaaaj, no šikulka... 😉

annamary27
26. sep 2010

@wera už starnem 😎 😀 😀 😀 😝

wera
26. sep 2010

@annamary27 to je v pohode, hlavne že si si poriadne užila, no nie? 😀 😝 😀

yeliel
26. sep 2010

@evasbk mojenko...kazda z nas sa boji...ale tak musime to vestko zvladnut.. 😵 stale len cakame..ci budu vajka..ci budu embryjka..ci sa rozmrazia zmrzlinky ....ci budu ciarocky 😀 😀 atd...to cakanie je snad najhorsie 😝

evasbk
26. sep 2010

@yeliel o tom čakaní ani nehovor. Z celeho IVF bolo prave to čakanie pre mna najhoršie 😅 Budem to musiet nejako zvladnut, ale s vašou podporou to bude lahšie. 😉 😉

annamary27
26. sep 2010

@wera ano užila a keby som mala isť zajtra zas tak idem a bolesť prekonám 😀 😀 😀 😀 😀

martinaaaaa
26. sep 2010

@wera gratulujem tehulka to je fantasticke virusiky zabrali 🙂 🙂 🙂 🙂 a hlasim ze po pohladkani mame dalsiu tehulku moju kamosku pred troma dnami mala dve ruzove ciarky na teste 🙂

wera
26. sep 2010

@martinaaaaa ďakujeeeem 🙂 🙂 🙂 teda to Tvoje bruško bude asi naozaj zázračné 🙂 🙂 🙂

my sme boli s manželom akurát pre sestru a malú Nikolku v pôrodnici, tak a už sú domka 🙂

martinaaaaa
26. sep 2010

@wera super za chvilu si aj ty prinesies domov batoztek stastia 🙂 🙂

janemari
26. sep 2010

@wera tak aj tu gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

martinaaaaa
26. sep 2010

@janemari ale hlavne ze nebudes uplne sama s dietatkom to bude krasne 🙂 🙂 🙂 a budes ta najlepsia mama aku si vie dieta predstavit 🙂 🙂 🙂 uz teraz nie si sama uz ste na to dvaja 🙂