2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@evasbk zlatinko z toho si vôbec nič nerobte, my sme mali teraz pri druhom IVFku ten spermiogram úplne úbohý... embryologička nám povedala že veľa tých životaschopných spermijok do poobedia neprežilo, takže sme sa rozhodli pre ICSI a všetky vajkulká sa aj oplodnili a zo všetkých boli embryjká 😉
@wera tancovala som na stretávke do 4tej rána a odvtedy ma bolí 😕 k lekárovi sa mi nechce,tak sa liečim sama 😵
@annamary27 jaaaaaaj, no šikulka... 😉
@wera už starnem 😎 😀 😀 😀 😝
@annamary27 to je v pohode, hlavne že si si poriadne užila, no nie? 😀 😝 😀
@wera ano užila a keby som mala isť zajtra zas tak idem a bolesť prekonám 😀 😀 😀 😀 😀
@wera gratulujem tehulka to je fantasticke virusiky zabrali 🙂 🙂 🙂 🙂 a hlasim ze po pohladkani mame dalsiu tehulku moju kamosku pred troma dnami mala dve ruzove ciarky na teste 🙂
@martinaaaaa ďakujeeeem 🙂 🙂 🙂 teda to Tvoje bruško bude asi naozaj zázračné 🙂 🙂 🙂
my sme boli s manželom akurát pre sestru a malú Nikolku v pôrodnici, tak a už sú domka 🙂
@wera super za chvilu si aj ty prinesies domov batoztek stastia 🙂 🙂
@janemari ale hlavne ze nebudes uplne sama s dietatkom to bude krasne 🙂 🙂 🙂 a budes ta najlepsia mama aku si vie dieta predstavit 🙂 🙂 🙂 uz teraz nie si sama uz ste na to dvaja 🙂

@yeliel super 😉 Ja ked som si išla pichat prvý krat sama , tak ma manžel ukludnoval s tím, že kolko narkomanov si pichá a nemusí a že ja to robím pre naše babatko. Mal pravdu a aj ma to ukudnilo a hned som si ju aj šupla 🙂