2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Ahojte,včera som si konečne porobkala trošku v záhrade,prevetrala hlavu,šak som celé dni zavretá v robote a ked prídem domov už niet čo robiť vonku,lebo sa stmieva a večer sme si vybehli s mužom a kamoškou na film Román pro muže-veľmi som sa bavila.Koleno zo stretávky ma stále bolí,už som minula 4náplaste Flector a nosím aj bandáž na nom,ale trošilinku sa mi to zlepšuje.
Pekný zvyšok víkendu želám. 😎 😎 😎 😎
@annamary27 teda šikulka 😉 mne sa nechce doma ani vyprať... 😒
a čo si to vystrájala s tým kolenom? som to nejako nezachytila...
Ahoj dievčatá, teraz som dorazila z car, foliky rastú ako divé,. Dr povedal, že som sa pekne rozbehla 😉 Dalšia kontrola asi v stredu, zajtra mi budu volat. A ak pojde všetko ako má, tak v piatok bude OPU 🙂
@wera Maminááááááááá, jééééééééj gratulujem, kolajnice ako svet 🙂 SUPER som velmi rada, budem sa snažit byť tvojou následníčkou 😉
@evasbk ďakujem zlatinko 🙂 🙂 🙂 shandy si už so mňa robila srandu že sú na 9ty deň tie čiarky také aké mala aj ona, že to možno budú dvojky 😀 😝
super že sa folíkom darí, to sa moc teším 🙂 a vieš koľko ich máte? juj tak už aby si mala OPU za sebou čo najskôr 😉 a odkedy teda pôjdeš na PNku a oddychovať?
@sunday1
@wera Dik, Ked dr začal počitat a diktovat sestričke folíky, tak pri 7-mičke som to prestala s ním rátat a to bolo len na jednej strane na druhej viem že hovoril že ich menej ale že aj tam je ich dost, majú od 7mm do 14mm a sliznicu už mám 10 mm
No a dnes mi dal papier na PN-ku tak zajtra skočím k svojmu gyn., nech ma vypíše, takže od zajtra už vegetím 🙂 🙂 🙂

@wera nam zatial neuspesnym si prikladom,ze sa to da 🙂 🙂 🙂 dufam,ze to budu dvojky 😉 😉 😉