icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

balinka
26. sep 2010

@wera nam zatial neuspesnym si prikladom,ze sa to da 🙂 🙂 🙂 dufam,ze to budu dvojky 😉 😉 😉

yeliel
26. sep 2010

@wera ahooj ja sice neviem nic najst v albume ale doslo mi ..ze mozem gratulovat 😀 😀 😀 😀 aj som si poskocila 😀 😀 😀 jupiiii 😉

yeliel
26. sep 2010

@wera joj uz zom to nasla...kraaaasna ciarocka...blahozelam 🙂

wera
26. sep 2010

@balinka juj dvojky 😀 😀 😀 ja by som rada ale drahého by asi porazilo... už dnes je taký divný... behal po byte a nevedel kam dáme detskú postielku 😅 😵 máme totižto strašne malinký bytík... 🙂
ale ja sa tým tak netrápim, veď nejako bolo a nejako bude 🙂

yeliel
26. sep 2010

@sunday1 ale ved to bude problemos si chytit kozu na ramene a este to tam aj neako pichnut 😝 to ty ako zvaldas moja?

sunday1
26. sep 2010

@yeliel To nie ja, z manžela som si vychovala sestričku 😀 😀 😀 Ale občas to vyzerá hrôzostrašne, on má takú zvláštnu techniku, z ktorej ide strach 😀 😀 😀 😀

wera
26. sep 2010

@yeliel ďakujem zlatinko, strašne sa teším 😀

yeliel
26. sep 2010

@sunday1 tak ten moj to nezvladne ...a kedze pracuje vseliako tak ani neviem v akom case by som to mala pichat aby bola vzdy doma 😕 a ked si tu kozu nechytim tak to bude velky problem? 😀

sunday1
26. sep 2010

@yeliel Ja myslím, že nie, ale potom pichaj trošku šikmejšie, aby si si to nevrazila do svalu. Ani to by nebol problém, len by to asi bolelo. Netreba sa fraxíka báť, je to kamoš 🙂

balinka
26. sep 2010

@wera teraz je najdolezitejsie,aby tvoje bublinky boli zdravunke a aby ste to dobojovali do uspesneho konca 😉 😉 😉 velmi som ti to priala 😉 dufam,ze ta dobehnem 😲

yeliel
26. sep 2010

@sunday1 tak to asi zacnem trenovat do ramena 😅 😀 😀 ale mne hematologicka povedala..ze az ak budem mat velke napnute brusko tak budem do ramena..tebe povedal gynekolog ..ze do bruska nie?

wera
26. sep 2010

@balinka určite dobehneš a to veľmi rýchlo 🙂 😉 🙂 veď v stredu ideš na konzultáciu 😉

yeliel
26. sep 2010

@wera aj ja uz chcem dobehovat 😀 😀 😀 😀

balinka
26. sep 2010

@wera dufam a verim tomu,ze to vyjde🙂 🙂 🙂

yeliel
26. sep 2010

@balinka moja ty mas konzultaciu ohladom KET?

wera
26. sep 2010

@yeliel veď dobehneš o dva týždne už budeš mať drobcov v brušku 😀 😀 😀

sunday1
26. sep 2010

@yeliel Mne hematologička povedala, že do bruška vôbec, že to treba do ramena a ak by sa to už do ramena nedalo, tak do stehna, ale že to nie je celkom ono. Ona si týmto všetkým sama prešla, preto jej strašne verím 😉

balinka
26. sep 2010

@yeliel ahoj.ano idem na konzultaciu ohladom KETka. 😉 ja som mala mrchu 22.09,ale vobec neviem ako dlho sa caka na vklad a aky je dalsi postup 😲

annamary27
26. sep 2010

Ahojte,včera som si konečne porobkala trošku v záhrade,prevetrala hlavu,šak som celé dni zavretá v robote a ked prídem domov už niet čo robiť vonku,lebo sa stmieva a večer sme si vybehli s mužom a kamoškou na film Román pro muže-veľmi som sa bavila.Koleno zo stretávky ma stále bolí,už som minula 4náplaste Flector a nosím aj bandáž na nom,ale trošilinku sa mi to zlepšuje.
Pekný zvyšok víkendu želám. 😎 😎 😎 😎

evasbk
26. sep 2010

@janicca Super, že sa tak krásne všetko vyvíja , držkám palčeky 🙂 Ked som bola pri embryologičke, tak som si tak spomenula na tvoje deturence, že isto teraz musela koli mne od ných odísť 😉 Dnes tam bol dr Galo, bola si už aj pri nom?? Ako sa to pozdáva???

janicca
26. sep 2010

@evasbk áno bola som aj pri ňom 2 krát tak neviem ešte posudiť ...taký nováčik ale mal fajn prístup ....akurát mali po obede siestu tak nebolo treba dávat pozor .... 😉

wera
26. sep 2010

@evasbk ahojky 🙂 ako si dopadla na kontrole? ako sa darí folíkom?

wera
26. sep 2010

@annamary27 teda šikulka 😉 mne sa nechce doma ani vyprať... 😒
a čo si to vystrájala s tým kolenom? som to nejako nezachytila...

evasbk
26. sep 2010

Ahoj dievčatá, teraz som dorazila z car, foliky rastú ako divé,. Dr povedal, že som sa pekne rozbehla 😉 Dalšia kontrola asi v stredu, zajtra mi budu volat. A ak pojde všetko ako má, tak v piatok bude OPU 🙂
@wera Maminááááááááá, jééééééééj gratulujem, kolajnice ako svet 🙂 SUPER som velmi rada, budem sa snažit byť tvojou následníčkou 😉

sunday1
26. sep 2010

@evasbk Super! Koľko ich je?

wera
26. sep 2010

@evasbk ďakujem zlatinko 🙂 🙂 🙂 shandy si už so mňa robila srandu že sú na 9ty deň tie čiarky také aké mala aj ona, že to možno budú dvojky 😀 😝
super že sa folíkom darí, to sa moc teším 🙂 a vieš koľko ich máte? juj tak už aby si mala OPU za sebou čo najskôr 😉 a odkedy teda pôjdeš na PNku a oddychovať?

evasbk
26. sep 2010

@sunday1
@wera Dik, Ked dr začal počitat a diktovat sestričke folíky, tak pri 7-mičke som to prestala s ním rátat a to bolo len na jednej strane na druhej viem že hovoril že ich menej ale že aj tam je ich dost, majú od 7mm do 14mm a sliznicu už mám 10 mm
No a dnes mi dal papier na PN-ku tak zajtra skočím k svojmu gyn., nech ma vypíše, takže od zajtra už vegetím 🙂 🙂 🙂

sunday1
26. sep 2010

@evasbk Aj ja chcem ... 😀 😀 😀

yeliel
26. sep 2010

@sunday1 idem sa pochvalit..pichla som si fraxik pekne sama do ramena 😀 😀 😀 chcela som vediet ci to zvaldnem ked budem tehu pichat aj do ramena 😀 😀 😀 je to uplna pohodicka 😵 troskku taka cervena bodecka zostala ale je to OK 😉

wera
26. sep 2010

@evasbk wau tak to je super, to budete mať riadnu úrodičku 🙂 🙂 🙂 tak a už poriadne oddychuj aby sa folíkom krásne podarilo dorásť do veľkosti a krásy 😉

@yeliel šikulka si 😀