2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@martinaaaaa dúfam, že všetko bude v poriadku a o osem mesiacov pôjdeme aj my z pôrodnice 😀
halo babeny je tu niekto????
kocky keby som si chcela zohnat sama lieky na stimulku ako budem vediet ake mi povedia?
@kukucka78 ano, oni ti povedia aké a kolko budeš potrebovat, viem že tu na konikovy je jedno forum čo su babenky samoplátkyne a píšu tam aj baby ktoré ponukaju lieky čo im ostali. Ja som tiež raz tak jednej kamoške pomohla 😉 Najdeš to v diskusií neplodnost - mám, nemám lieky na IVF
@evasbk nebojkaj nie si tu sama 🙂 🙂 🙂 ja som dnes bola na obede u našich a potom sme aj s mužíkom boli pre moju sestru a malú v pôrodnici 😀 takže ja som o program mala postarané, a riadne ma teda bolelo bruško, takže som rada že som už domka a ležkám pred TV 😉
a toho že sa na PNke budeš nudiť sa vôbec neboj, veľmi rýchlo si zvykneš 🙂 ja som už doma dva a pol týždňa a taaaak som zlenivela 😀
juuuuj práve ma straaaašne bolí bruško....to je hrozné.... 😖
@evasbk no dúfam, že takto dávajú o sebe vedieť a že to nie je mrška... 😕 ale je to fakt niekedy také nepríjemné... ale vytrpím pre babuľko všeeeeeeeeeeeeeetko 🙂
jasnačka pôrodnicu som si dobre pozrela a verím že sa tam v júni vrátim 😀 😀 😀
ale dobre robíš že odychuješ, treba veľa kľudu aby folíky krásne rástli 😉
dobru noc 😔
Ahojte mamulky, tehulky, snazilky.... pozdravujem z uprsaneho Slovenska 😉
Az zajtra vas docitam, za poslednych par dni to bude cely roman 🙂 no dufam, ze same dobre spravicky 😉
Dobru nocku 😵 😵 😵
@monicka7299 ďakujeeeem 🙂 🙂 🙂
@wera už som bola pozrieť - parádička 😉 ...snáď sa aj my dožijeme takéhoto šťastia ..... a si doma? do kedy ?
@monicka7299 dočkáte, verím tomu 🙂 🙂 🙂 ja som tiež nečakala že sa takto zadarí 😀 jasnačka som domka na PNke a chcela by som zostať celých 9 mesiacov... v robote sú teraz pred vianocami tie najhoršie stresy, takže nechcem riskovať zdravie bábatka a ani moje.... možno budem niečo robiť do robotky z domu v rámci home officu, uvidíme ako sa dohodnem so šéfom....
akurát som sa objednala do iscare na piatok na krvičku 🙂 ako to vlastne prebieha? ráno tam prídem a potom mi poobede zavolajú? som strašne zvedavá koľko drobcov sa uchytilo 🙂
Zelam dobre ranko,alebo pekny den aj ked zase uprsany.
@janemari nebojkaj bude už len lepšie a lepšie, veď za chvíľku už budeš mať po 12. týždni a potom by už mali ranné nevoľnosti prejsť...
ja sa mám dobre, bruško ma stále pobolieva... včera mi aj bolo trošičku nevoľno, ale na rannú nevoľnosť je to ešte asi priskoro...
a bruško už vykúka?
@monicka7299 fiiiha to mi budú volať až na druhý deň? veď to ma dovtedy aj porazí 😝
nebojkaj uvidíš že tretie IVFko Vám určite výjde, skúsia nové liečiky a tie určite zaberú 😉

@martinaaa no dufam,ze len dvaja 😀 ked mi byva tak zle.