2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
😀 😀 😀 ten moj si zase robi zo mna zarty..,ze ci zase ordinujeme 😀 😀 😀 ale ma o Vas vsetkych prehlad 😀 😀 😀
@noe decdadeptyl je lepši pre mna v tom, že si ich nemusíš sama zarabať ako menopur. Len pichneš a hotovo 😉 Ale doteraz neviem prečo mi dali iné.Zatial sa cítim v pohode , až na tu migrenu, to som nemala a už aj trochu cítim spodok, ked si idem sadnut, vajká už tlačia 😉 Ale dá sa to zvladnut. Ani nebudeš vediet ako a aj ty už pojdeš na OPu. Ak ti možem poradit, tak moc na to nemyslí, ber to tak spontánne . Viem že teraz som mudra, ale pri prvom som to brala velmi vážne a asi až moc zodpovedne. Teraz pri pohovore s embryologičkou som si to len potvrdila. Psychika je naozaj velmi podstatná aj ked som to ja osobne nerada počuvala od druhých
babuľky prajem krásnu dobrú nôcku 🙂 🙂 🙂 ja idem zasa do hajan 😀
@yeliel 😀 😀 😀 😀 Tak takto presne to je aj u nás 😀 😀 😀
Ked nám monicka zvestovala tu smutnú spravu, tak to vedel hned že sa niečo stalo, lebo som 😢 a sedela tu. A zas ked som 😀 😀 😀 ako lečo, tak vie že zas sa niečo stalo, ale dobré. Teraz som mu hovorila o Were, že tiež mali zlý spg a zatial je to všetko ok, že budu z toho isto dvojičky. On to totiž dost zlé znáša tu našu DG. ☹

@wera no je to smutne, ked sa niekto sprava tak nezodpovedne ☹
@janemari ahojky, dufam, ze aj ty oddychujes 😉 ako, este je zachod tvoj spolocnik, lebo uz lepsie 😉
@evasbk no snad mi nasadili dobre lieky a nieco z nich bude 😀 Krajkovic je poklad, lepsieho lekara po ludskej stranke som este nestretla 🙂
Trosku zavidim, ze uz to mas takmer za sebou 😉 a ako sa citis, vajicka rastu?