icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
27. sep 2010

@wera no je to smutne, ked sa niekto sprava tak nezodpovedne ☹
@janemari ahojky, dufam, ze aj ty oddychujes 😉 ako, este je zachod tvoj spolocnik, lebo uz lepsie 😉
@evasbk no snad mi nasadili dobre lieky a nieco z nich bude 😀 Krajkovic je poklad, lepsieho lekara po ludskej stranke som este nestretla 🙂
Trosku zavidim, ze uz to mas takmer za sebou 😉 a ako sa citis, vajicka rastu?

wera
27. sep 2010

@noe nebojkaj, ten čas Ti teraz pôjde tak rýchlo že si to ani neuvedomíš a už budeš mať OPU 😉

noe
27. sep 2010

@evasbk to je mile 😀 😀 😀 tak utekaj konik za manzelikom, nech dlho necaka 😀

noe
27. sep 2010

@wera no dufam, teraz mi to pride ako vecnost.... tak snad bude rychlo odsypat 😉

wera
27. sep 2010

@noe nebojkaj, budeš už len počítať včeličky a pôjde to veľmi rýchlo 😀

yeliel
27. sep 2010

😀 😀 😀 ten moj si zase robi zo mna zarty..,ze ci zase ordinujeme 😀 😀 😀 ale ma o Vas vsetkych prehlad 😀 😀 😀

wera
27. sep 2010

@yeliel heeeej? drahý vypytuje kto má čo nového? to je zlaté 🙂 🙂 🙂

evasbk
27. sep 2010

@noe decdadeptyl je lepši pre mna v tom, že si ich nemusíš sama zarabať ako menopur. Len pichneš a hotovo 😉 Ale doteraz neviem prečo mi dali iné.Zatial sa cítim v pohode , až na tu migrenu, to som nemala a už aj trochu cítim spodok, ked si idem sadnut, vajká už tlačia 😉 Ale dá sa to zvladnut. Ani nebudeš vediet ako a aj ty už pojdeš na OPu. Ak ti možem poradit, tak moc na to nemyslí, ber to tak spontánne . Viem že teraz som mudra, ale pri prvom som to brala velmi vážne a asi až moc zodpovedne. Teraz pri pohovore s embryologičkou som si to len potvrdila. Psychika je naozaj velmi podstatná aj ked som to ja osobne nerada počuvala od druhých

yeliel
27. sep 2010

@wera nooo ani moc sa nevypytuje ale ja mu to stale zvestuem tak chtiac nechtiac vsetko vie 😀 😀 😀 niekdy sa pyta a to je ktora zase? 😀 😀 😀

wera
27. sep 2010

@yeliel ja tiež domka zvestujem keď sa drahý popýta čo majú babule nového 😝

wera
27. sep 2010

babuľky prajem krásnu dobrú nôcku 🙂 🙂 🙂 ja idem zasa do hajan 😀

evasbk
27. sep 2010

@yeliel 😀 😀 😀 😀 Tak takto presne to je aj u nás 😀 😀 😀
Ked nám monicka zvestovala tu smutnú spravu, tak to vedel hned že sa niečo stalo, lebo som 😢 a sedela tu. A zas ked som 😀 😀 😀 ako lečo, tak vie že zas sa niečo stalo, ale dobré. Teraz som mu hovorila o Were, že tiež mali zlý spg a zatial je to všetko ok, že budu z toho isto dvojičky. On to totiž dost zlé znáša tu našu DG. ☹

noe
27. sep 2010

@yeliel
@wera
@evasbk babulky, teda vy vytahujete nase intimnosti na svetlo sveta ??? 😀 😀 😀

@wera dobru nocku, nech bambulkovia pekne rastu 😉

@evasbk pocuj radio, si inak mudra 😀 😀 😀 viem, ze na to nemysliet, ale ked to je tazke ale spravim co sa da 😀

noe
27. sep 2010

@evasbk inak pozdravuje ta macko 😀 dostal dalsiu vcielku do brucha 😀

evasbk
27. sep 2010

@noe jej macino, isto vyzerá ako ementál, že??? 😀 😀 😀 😀 Ja som chcela byť len mudra ako radio, ja viem že je to ťažké. a neznášam vetu:::: Namysli na to!!! Ked to budeš najmenej očakávat, tak to príde!!!!! Oh vtedy by som aj zabíjala 😉 😠

yeliel
27. sep 2010

@evasbk
@noe baby je budem mat cochvila brucho ako ten macko po tom fraxiku 😀 😀 😀

noe
27. sep 2010

@evasbk ja sa smejem 😀 😀 😀
macko je nahodou fesak 😉
@yeliel takze ak aj ty tak vyzeras, tak potom super, svet gombicka 😵 😀

@evasbk ako ste sa rozhodli, kolko embryjok idete vkladat?

evasbk
27. sep 2010

@noe Ak bude dost kvalitných , tak dáme 2 emb. aj embryologička s tím súhlasila. Pri prvom nas presviedčali len na jedno , ale teraz hned na 2

noe
27. sep 2010

@evasbk preco?
Mna Krajkovic odzaciatku presviedca len na jedno. Tak preco vam doporucili dve?

yeliel
27. sep 2010

@evasbk
@noe ....evicke asi preto odporucili 2 lebo ma uz jedno neuspene IVF za sebou aby bola vacsia sanca 😉

noe
27. sep 2010

@yeliel no to by mohol byt argument. Uvidim co napise Evka, ze ako im to zdovodnili. Lebo co som citala stranku Heliosu, tak sa snazia prave minimalizovat 2 a viac embr. vklady, z dovodu rizokovej viacpocetnej gravidity....

yeliel
27. sep 2010

@noe 😉

noe
27. sep 2010

@yeliel co na mna zmurkas??? 😀 😉

yeliel
27. sep 2010

@noe tak sa mi zachcelo zmurknut 😉 🙂 ozaj ty si ako daleko od Ba?

noe
27. sep 2010

@yeliel 😉

noe
27. sep 2010

@yeliel no tak trosku dalej, momentalne u rodicov na Liptove 😉

yeliel
27. sep 2010

@noe 😉 no skoda...zasli by sme na kavu ked uz si na to nasom Slovensku 😀

noe
27. sep 2010

@yeliel no skoda, trochu od ruky.... uz len s kockami z Blavy. Vas je tam viac 🙂

yeliel
27. sep 2010

@noe 😉 😀

noe
27. sep 2010

@yeliel sa ti dnes na mne smeje 😀 idem ja zalomit, pa dobru nocku 😉 😉 😉