2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Dobré ránko 😉
Tak, dnes idem o 12.00 na konzultáciu pred 3. IVF. Inak asi už do tejto témy ani nepatrím..... hmmm
-som zvedavá, čo mi povedia 😨
dobre ranko babule...stahovanie z GF do reprofitu v brne 😉
@monicka7299 ahojky 😉 ty nevymyslaj, si nasa 😉 ja sem potom tiez nepatrim, kedze som len 1 IVF, tak ostaneme spolu take 2 vynimky 🙂
Tebe uz musia len to naj.... vsetko zle je za vami a dobre pre vami 😉 drzkaj sa, peny dnik
dobre ránko 😅
@monicka7299 Jak že nepatríš??? PATRIŠ!!!!!!!!!!!! Všetky tu ostaneme v tejto téme až do porodu.
@noe Presne ako písala yeliel, aby sa nám zvýšila uspešnosť, preto si dáme 2. Ona nás vlastne neprehovarala, len s nami suhlasila ked sme jej povedali že chceme 2. Teda ak budú nejaké
@balinka ideš do Reprofitu? aj my tam pôjdeme... rozmýšľam či sa nevykašlem tu na 3. pokus a nepôjdem hneď tam...
koľko krát si bola tu?
@monicka7299 ja som bola iba raz,ale nemam z nich dobry pocit,maju mi poslat cennik na email.myslim si,ze u nas to uz skor funguje na kvantitu,ako na kvalitu 😲
@balinka ja som im už písala aby mi dali nejaký termín na konzultáciu ale ešte sa neozvali 😒
ja som tam dnes volala,iba informacne a hned mi povedala,ze ma objedna na konzultaciu,bola velmi mila 😉 ale ja som este nechcela,kedze este idem zajtra do GF,tak uvidim ako dopadnem 😉
@monicka7299 posle mi cennik,tak ti dam potom info,alebo ty ho uz mas? 😉
@monicka7299 ahoj bojovnicka tak potom tu ani je nepatrim...ved ja som pri prvom IVF nedosla ani po OPU a 2IVF nesupesne..takze je nas tu viac vynimiek 😉
babenky prosim vas neviet nejaku stranku, kde sa da zistit termin porodu,ale podla etka alebo opu bolo to tu na koniku nejaka nemecka stranka a nemozem ju najst a kamoska by chcela vediet kedy vychadza,lebo mala 2.ivf a podarilo sa len este nebola na srdiecku tak jej nepovedal nic
dobré ránko babuľky 🙂 🙂 🙂
ja som si dnes bola u mojej doki pre papierik na PNku do roboty 🙂 som sa doki pýtala, či by mi nezobrala krvičku na hcg ale že ona nemôže, že tam musí byť razítko gynekológa.... škoda ja som straaaaaaaaaaaaašne nedočkavá 😀 tak budem musieť počkať do piatku 🙂
@kefalinek tuto sa to dá vypočítať: http://www.ivf.ca/duedate.php shandy mi dala túto stránku 😉
babuľky ja som mala dnes druhú čiaročku trošičinku slabšiu ako včera, myslíte že je to okey? môže to byť tým že som ho nechala trochu kratšie ponrený v moči, alebo že som ho robila o piatej ráno, alebo môže byť v teste menej farbiva?
ja viem, som strachoprdko 😅
@yeliel dosla som na prvu konzultaciu a zacal sa ma pytat,ci mam deti,ci som nebola na interupciu,ci som mala potrat a to bolo ok,lebo to musel zistit,ale ked som mu povedala,ze sa nam to nedari uz par rokov,tak ze cakat netreba a hned IVF.urobil mi priechodnost vajecnikov,chlamydie...a veci bezne co robia kazdej,nic specialne...ziadna liecba,absolutne nic...ach aka som nasrata 😠 vela otazok ,len neviem ci na nich dostanem aj odpoved 😲
@yeliel chi no ráno o piatej... strašne mi trebalo cikať tak som musela urobiť aj testík skôr ako zvyčajne 🙂 🙂 🙂
ja sa tak stále bojím aby to dobre dopadlo, že ma tá čiaročka trochu rozladila... u aby sme vedeli HCGčko a hlavne nech už máme srdiečko.... potom už budem kľudnejšia 🙂 🙂 🙂 som asi šiši ale včera som si už pozerala na nete aj tehuľkovské oblečenie a hneď ako nám potvrdia srdiečko tak objednávam 😀
@balinka tak isto to bolo aj u mna..a ta prichodnost to bola paradicka 😀 😀 😀 bez liekov od bolesti..len tak mame cas chodte na recepciu zaplatte 50euro a spravime vam SIS...Sestricka priniesla potrebne veci a zacal ma mucit 😀 😀 😀 potom hned z kozy dole...ziadne poucenie nic...navyse som tam bola vtedy sama a sla som na bus...mala som strasne bolesti ..

@noe to uz unava 😀 😀 😀 idem aj ja...Dobruu..ozaj a ako to zvladas bez muzika?