icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

balinka
28. sep 2010

@yeliel presne tak to bolo aj u mna...ja som bola tiez sama a s bolestami som si to musela odsoferovat...ja som myslela,ze na tej koze umrem 😀

kefalinek
28. sep 2010

@wera diky a piato kto bude riadne vysoke hcg pri dvoch

yeliel
28. sep 2010

@kefalinek ahoj moje a ty mas kedy ET?

wera
28. sep 2010

@kefalinek ďakujem zlatinko 🙂
a Ty kedy pôjdeš na vklad drobčeka?

kefalinek
28. sep 2010

@wera to tam zadava aky datum? prosim ta, ET alebo co ?
s tym mojim drobcekom je to vo hviezdach ... budem volat este

sunday1
28. sep 2010

Ahojte 😀

yeliel
28. sep 2010

@sunday1 caveloo 😉 😉 😉

sunday1
28. sep 2010

@yeliel Zajtra Ti budú posielať výsledky, alebo im máš volať?

shandy
28. sep 2010

cafte mickyyyyy 😵
akoo? @wera dnes si netestila?? no co to, co to? 😀 😀 😀
@balinka a ty si sa mi zdala ako znama tvar 😉 , chod do Reprofitu a budes prijemne prekvapena 😉 . aspon na konzultaciu 🙂

shandy
28. sep 2010

@monicka7299 moncur co to tu vymyslas?? ja nepatris, co nepatris? 20 po holom ti dat...vsak to by som tu uz ani ja nebola potom 😀 😀 . beeeeeeeeeeee
inak baby do Reprofitu je lepsie zavolat ako pisat. Tak sup sup volat 😉 . Ja odporucam MUDr. Koudelka, Stelcl, Machac. Tito su u mna top 3 v Reprofite 🙂

balinka
28. sep 2010

@shandy ako znama tvar?preco?OHSS odborne 🙂 🙂 🙂

yeliel
28. sep 2010

@sunday1 myslis to imuno z Ke?...ak to bude zajtra ako slubili tak pre ne pojde moj ocko..chcela som aby sa k vysledkom aj ten doki co som ti posielala link vyjadril a popripade navrhol liecbu.. 😀 tak uvidime ako to doapdne 🙂

yeliel
28. sep 2010

@shandy ahoj cicius 😀 ako sa MATE? 😀 😀 😀

wera
28. sep 2010

@kefalinek zadáva sa tam dátum OPU a teda aj oplodnenia vajíčok 😉

shandy
28. sep 2010

@balinka balinka ak tam mate tolkych mrazacikov nenechaj ich tam, ako pisala yeliel, ja by som skusila este KETiky a potom ked tak to Brno. Aj ked aj v nasej teme Reprofit Brno su aj take kocky, co tam tych mrazacikov na sk nechali, ako boli znechutene...ale za pokus to stoji 😉

wera
28. sep 2010

@shandy ahojky 🙂 testila som aj dnes, jasnačka 🙂 🙂 🙂 len dnes je tá čiaročk trošičku svetlejšia ako tá zo včera tak mám trochu strach...

kefalinek
28. sep 2010

@ monicka veru tu ostan niekam nechod ty si nasa.
@yeliel
@sunday1 vitajte

shandy
28. sep 2010

@balinka no ze ked som ta zbadala v teme Reprofit Brno, tak mi bol ten tvoj nick znamy 😀 😀 . A potom som zistila, ze chodis sem 🙂 . aha OHSS, tak uz som zas mudrejsia 🙂
@yeliel tak dvojmo 😀 😀 😀

balinka
28. sep 2010

@shandy ved to mas najviac trapi ☹ co ked prave mozno oni cakaju,ze kedy ich odtial zoberiem 😉 😉 😉

balinka
28. sep 2010

@shandy aha tak 😉 lebo uz hladam vsetky mozne sposoby 😉 🙂

shandy
28. sep 2010

@wera hej, akurat som to docitala, vsak vy tu toho tolko popisete akoby vas za to platili 😀 😀 😀
weri netestuj kazdy den ale obden. tak by malo hcg rast, ze obden by mal silniet...inak ja som to tiez tak mala asi presne v tom obdobi ako ty...ale ono to podla mna zavisi aj od toho presne ako pises, ze kedy pruzok ocikas, ci si bola v noci na wc, kolko si pila a ako sa ti zriedil moc, tak sa neplas 😉 . hlavne, ze nekrvacas.... 😵 .
@kefalinek drzim palce jednemu drobcekovi. kedy budes vediet?

shandy
28. sep 2010

@balinka ja ti verim, pozri to KET-ko vyzera byt oproti riadnej stimulke pohoda. Takze fakt to skus takto a to Brno ta pocka ked tak, aj ked verim, ze ti ho uz treba nebude 😉

sunday1
28. sep 2010

@yeliel Určite to dopadne dobre 😀 😀 😀
@wera Podstatné je, že sa čiaročka objavila, hlavne nezačni stresovať 😉
@kefalinek Ani približne Ti nepovedali, kedy by KET mohlo byť? Ako sliznica?

balinka
28. sep 2010

@shandy asi to tak spravim a bodaj by si mala pravdu,ze ani to brno uz mozno nebude potrebne 😲 😲 😲

wera
28. sep 2010

@sunday1
@shandy ja viem že stresujem... 😒 pokúsim sa na to nemyslieť...
do albumíku som hodila ten dnešný beťárky test 😉

kefalinek
28. sep 2010

@sunday1 sliznica len 9 mm jeden snehuliacik sa rozmrazil,len ked mi tam cosi tarali ze nama uzatvoreny akysi obal,ale ze ma znamku 1-2

chicca555
autor
28. sep 2010

ahojte kocky 🙂 ja som uz vcera dostala recepty na vcelicky a po kramoskach zaciname pichanie 🙂 mam dlhy protokol, cize OPU bude niekedy v novembri 🙂

ostala som prekvapena, moj muz sa rozhodol podstupit TESE metodu, aby sme mali zaruceny vacsi pocet spermii 😲 klobuk dolu, necakala som to...

shandy
28. sep 2010

@kefalinek kefi, ved ale 9 mm je pekna sliznica, ja som mala pri ET 10 mm a ako vidis chytili sa obe. Mozno ho este chcu nechat vykultivovat dlhsie. 1 - 2 je pekna znamka 😉

evasbk
28. sep 2010

@chicca555 Super, . Tak to naozaj klobuk dolu , poznám pár párov čo maju s týmto problém a chlap nechce o tom ani počut. Aspom vidno ako moc túži po drobcovi 🙂

evasbk
28. sep 2010

@kefalinek 9 mm úplne stačí, ja som to tu kedysi písala, že mne bolo povedané pri KET, že sliznica musí byť minimalne 7 mm 😉 Takže žiadne obavy