icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
27. sep 2010

@noe to uz unava 😀 😀 😀 idem aj ja...Dobruu..ozaj a ako to zvladas bez muzika?

noe
27. sep 2010

@yeliel no lucenie bolo tazke 😢 😢 😢 ale volame si aj niekolko krat za den, tak snad to nejako zvladneme 😉 Ja to zvladnem, len ci to on zvladne, ked mu dojdu ciste kosele, plna chladnicka a cisty riad???? To bude mat veselo 😀

monicka7299
28. sep 2010

Dobré ránko 😉
Tak, dnes idem o 12.00 na konzultáciu pred 3. IVF. Inak asi už do tejto témy ani nepatrím..... hmmm
-som zvedavá, čo mi povedia 😨

balinka
28. sep 2010

dobre ranko babule...stahovanie z GF do reprofitu v brne 😉

noe
28. sep 2010

@monicka7299 ahojky 😉 ty nevymyslaj, si nasa 😉 ja sem potom tiez nepatrim, kedze som len 1 IVF, tak ostaneme spolu take 2 vynimky 🙂
Tebe uz musia len to naj.... vsetko zle je za vami a dobre pre vami 😉 drzkaj sa, peny dnik

evasbk
28. sep 2010

dobre ránko 😅
@monicka7299 Jak že nepatríš??? PATRIŠ!!!!!!!!!!!! Všetky tu ostaneme v tejto téme až do porodu.
@noe Presne ako písala yeliel, aby sa nám zvýšila uspešnosť, preto si dáme 2. Ona nás vlastne neprehovarala, len s nami suhlasila ked sme jej povedali že chceme 2. Teda ak budú nejaké

evasbk
28. sep 2010

@yeliel
@noe Aj ja si žmurknem 😉 😉 😉 😉 😉

monicka7299
28. sep 2010

@balinka ideš do Reprofitu? aj my tam pôjdeme... rozmýšľam či sa nevykašlem tu na 3. pokus a nepôjdem hneď tam...
koľko krát si bola tu?

monicka7299
28. sep 2010

@evasbk
@noe 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

balinka
28. sep 2010

@monicka7299 ja som bola iba raz,ale nemam z nich dobry pocit,maju mi poslat cennik na email.myslim si,ze u nas to uz skor funguje na kvantitu,ako na kvalitu 😲

monicka7299
28. sep 2010

@balinka ja som im už písala aby mi dali nejaký termín na konzultáciu ale ešte sa neozvali 😒

balinka
28. sep 2010

ja som tam dnes volala,iba informacne a hned mi povedala,ze ma objedna na konzultaciu,bola velmi mila 😉 ale ja som este nechcela,kedze este idem zajtra do GF,tak uvidim ako dopadnem 😉

balinka
28. sep 2010

@monicka7299 posle mi cennik,tak ti dam potom info,alebo ty ho uz mas? 😉

yeliel
28. sep 2010

@balinka ahoj moje..viem,ze si nasrata na GF ale neblazni..predsa im tam nenechas 8 mrazacikov 😕 Reprofit Ti schvalujem ale preco podstupovat hned dalsiu stimulaciu ak mozes skusit KET...hmm?Priparava na KET je omnoho jednoduchsia a nezatazuje ti tak telo ... 🙂

yeliel
28. sep 2010

@monicka7299 ahoj bojovnicka tak potom tu ani je nepatrim...ved ja som pri prvom IVF nedosla ani po OPU a 2IVF nesupesne..takze je nas tu viac vynimiek 😉

yeliel
28. sep 2010

@noe kuk 😉 😀
@evasbk 😉
a kde mame nasho spachtoska werusku ? 😀 😀 😀 😀 😀

balinka
28. sep 2010

@yeliel ahojky,ano viem,mas pravdu,som na nich nasrata a luto mi je mojich mrazacikov,co ked oni prave cakaju na to,aby ostali v mojom brusku...skusim to KETko a,ked to nevyjde,pojdem rovno do brna 😉 😉

yeliel
28. sep 2010

@balinka moja zajtra poriadne sfukni Drabeka...povedz mu vsetko co mas na srdci 😀 😀 😀 ale urcite im tam nenechaj zmrzlinky ved su Vase 😉 🙂 Urcite je to to najlepsie riesenie a v pripade ,ze by to nevyslo tak potom to Brno 🙂

balinka
28. sep 2010

@yeliel presne tak 😉 uz sa nanho veeeeeeeelmi tesim 😠 nemozem sa dockat toho stretnutia 😉 dam potom vediet 😉

kefalinek
28. sep 2010

babenky prosim vas neviet nejaku stranku, kde sa da zistit termin porodu,ale podla etka alebo opu bolo to tu na koniku nejaka nemecka stranka a nemozem ju najst a kamoska by chcela vediet kedy vychadza,lebo mala 2.ivf a podarilo sa len este nebola na srdiecku tak jej nepovedal nic

wera
28. sep 2010

dobré ránko babuľky 🙂 🙂 🙂
ja som si dnes bola u mojej doki pre papierik na PNku do roboty 🙂 som sa doki pýtala, či by mi nezobrala krvičku na hcg ale že ona nemôže, že tam musí byť razítko gynekológa.... škoda ja som straaaaaaaaaaaaašne nedočkavá 😀 tak budem musieť počkať do piatku 🙂

@kefalinek tuto sa to dá vypočítať: http://www.ivf.ca/duedate.php shandy mi dala túto stránku 😉

yeliel
28. sep 2010

@balinka som zvedava co ti povie..urcite mas na neho straaasne vela otazok 🙂 On Vam pred IVF aj nevrhol neaka vysetrenia?

wera
28. sep 2010

babuľky ja som mala dnes druhú čiaročku trošičinku slabšiu ako včera, myslíte že je to okey? môže to byť tým že som ho nechala trochu kratšie ponrený v moči, alebo že som ho robila o piatej ráno, alebo môže byť v teste menej farbiva?
ja viem, som strachoprdko 😅

balinka
28. sep 2010

@yeliel dosla som na prvu konzultaciu a zacal sa ma pytat,ci mam deti,ci som nebola na interupciu,ci som mala potrat a to bolo ok,lebo to musel zistit,ale ked som mu povedala,ze sa nam to nedari uz par rokov,tak ze cakat netreba a hned IVF.urobil mi priechodnost vajecnikov,chlamydie...a veci bezne co robia kazdej,nic specialne...ziadna liecba,absolutne nic...ach aka som nasrata 😠 vela otazok ,len neviem ci na nich dostanem aj odpoved 😲

yeliel
28. sep 2010

@wera 😀 😀 😀 😀 raano o 5tej? ty si zlata 😀 😀 😀 moze to byt testom...hlavne..ze tam je ciarocka 😉 🙂

wera
28. sep 2010

@yeliel chi no ráno o piatej... strašne mi trebalo cikať tak som musela urobiť aj testík skôr ako zvyčajne 🙂 🙂 🙂
ja sa tak stále bojím aby to dobre dopadlo, že ma tá čiaročka trochu rozladila... u aby sme vedeli HCGčko a hlavne nech už máme srdiečko.... potom už budem kľudnejšia 🙂 🙂 🙂 som asi šiši ale včera som si už pozerala na nete aj tehuľkovské oblečenie a hneď ako nám potvrdia srdiečko tak objednávam 😀

yeliel
28. sep 2010

@balinka tak isto to bolo aj u mna..a ta prichodnost to bola paradicka 😀 😀 😀 bez liekov od bolesti..len tak mame cas chodte na recepciu zaplatte 50euro a spravime vam SIS...Sestricka priniesla potrebne veci a zacal ma mucit 😀 😀 😀 potom hned z kozy dole...ziadne poucenie nic...navyse som tam bola vtedy sama a sla som na bus...mala som strasne bolesti ..

yeliel
28. sep 2010

@wera niesi sisi ...len sa krasne tesisi,ze si tehulka 🙂 Musis vydrzat na piatok na to krasne Hcg 😉 😀 😀 😀

wera
28. sep 2010

@yeliel no len do piatku ma asi porazi 😲 😀 😝

wera
28. sep 2010

@yeliel ...teda výsledky mi zavolajú až v sobotu....