2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Ahojte 😀
@monicka7299 moncur co to tu vymyslas?? ja nepatris, co nepatris? 20 po holom ti dat...vsak to by som tu uz ani ja nebola potom 😀 😀 . beeeeeeeeeeee
inak baby do Reprofitu je lepsie zavolat ako pisat. Tak sup sup volat 😉 . Ja odporucam MUDr. Koudelka, Stelcl, Machac. Tito su u mna top 3 v Reprofite 🙂
@wera hej, akurat som to docitala, vsak vy tu toho tolko popisete akoby vas za to platili 😀 😀 😀
weri netestuj kazdy den ale obden. tak by malo hcg rast, ze obden by mal silniet...inak ja som to tiez tak mala asi presne v tom obdobi ako ty...ale ono to podla mna zavisi aj od toho presne ako pises, ze kedy pruzok ocikas, ci si bola v noci na wc, kolko si pila a ako sa ti zriedil moc, tak sa neplas 😉 . hlavne, ze nekrvacas.... 😵 .
@kefalinek drzim palce jednemu drobcekovi. kedy budes vediet?
ahojte kocky 🙂 ja som uz vcera dostala recepty na vcelicky a po kramoskach zaciname pichanie 🙂 mam dlhy protokol, cize OPU bude niekedy v novembri 🙂
ostala som prekvapena, moj muz sa rozhodol podstupit TESE metodu, aby sme mali zaruceny vacsi pocet spermii 😲 klobuk dolu, necakala som to...

@yeliel presne tak to bolo aj u mna...ja som bola tiez sama a s bolestami som si to musela odsoferovat...ja som myslela,ze na tej koze umrem 😀