icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

renka1801
29. sep 2010

@shandy
aha, to som nevedela, tak na buduce budem mudrejšia.

sunday1
29. sep 2010

@wera Vidím, že je čiarka silnejšia 😀 😀 😀

shandy
29. sep 2010

ono podla toho co som citala o PK, tak dava sa zvycajne preto, aby sa od seba odlisili embrijka, ak su kvalitou priblizne rovnake a tazko sa vyberaju najlepsie, ktore vlozit. Mne moj doki v CAR-e povedal, ze ak je jasne uz na 2. den, ktore je lepsie (ak je jedno, je uplne jasne, ktore sa bude vkladat), tak oni su za vklad co najskor, cize na ten 3. den od OPU. Lebo vraj aj tie kultivacne roztoky su len technologie a ze v prirodzenom prostredi v maternici im je lepsie. Vraj tie "starsie" 5-dnove embrijka uz byvaju aj viac "rozmaznane" a horsie znasaju zmenu prostredia...a suhlasim so sunday, ze ziadost mozes vypisat uz teraz 🙂 .

kefalinek
29. sep 2010

@sunday1 vies my sme si s manzelikom povedali,ze to tentokrat nikomu nepoviem tak PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSt

sunday1
29. sep 2010

@kefalinek Tak budem držať palce potichučky 😀 😀 😀

renka1801
29. sep 2010

No vidite , ja som to až tak veľmi neštudovala, bolo mi povedané ak vydrží 5-6 deň, tak vydrží aj potom. Vraj ak nevydrží, tak by sa ani potom neujalo. Tak som z toho na nervy.

shandy
29. sep 2010

@renka1801 no je to mozne, ale na psychiku je to desna pecka. ja by som si radsej nechala vlozit 3. den a tajne dufala, ze sa mozno chyti ako nemat co vlozit. zazila som uz aj take IVF bez ET a aj IVF s ET, ktore nebolo uspesne a veru uprednostila by som tu druhu moznost...

monicka7299
29. sep 2010

@renka1801 veru tak...žiadosť si daj hneď a máš čas čakať.... lebo aby náhodou v poisťovni nepovedali, že už vyčerpali peniaze na IVF... Ja som hneď podala 3. žiadosť. Včera sme u vypísali a iné lieky mi dali-lacnejšie ale možno fakt budem s nimi reagovať lepšie
-no, tuším moja prvá pozitívna myšlienka 😉

monicka7299
29. sep 2010

@renka1801 súhlasím so @shandy ... lebo by som ich obviňovala, že to dobabrali... ja som mala tiež len jedno ale PK mi nedoporučovali. No ale dôvod na obviňovanie som si našla: myslela som, že keď to nevyšlo tak mi nič nevložili 😉

yeliel
29. sep 2010

ahoj babule 🙂

sunday1
29. sep 2010

@yeliel Ahoj 🙂 Čo nové?

yeliel
29. sep 2010

@renka1801 ahoj..to je mi luto,ze to nevyslo v nasom Car tiez davaju PK az od vacsieho poctu embryjok tusim od 5 🙂

@monicka7299 moje ale aj ja som velmi zle reagoala ale mna stimulovali strasne dlho..1stimulka som mala diphereline a fostimon tu som sice prerusila koli zapalu ale vraveli,ze skoro vobec nerereagujem a pri 2stimulke mi dali diphereline ,gonal a pergoveris ..zvycajne sa stimuluje od 4Dc do 12DC ale ja som stimulovala do 22Dc takze o takych 8dni dhlsie ako bezne a to vravim len co som pichala gonal a pergoveris len tie som pichala 18dni ,,,s diphereline som zacala na 21Dc..takze ak to tak zoberiem vsetko v celku tak som si pichala 32dni..cize cely mesiac 😝

A ked ide o PK tiez neviem ci ano alebo nie...mne ho odporucili ale 4embryjka to vzdali..este v den ET mi povedali ze vsetky su OK ,,na druhy den som mala volat co s nimi ale to uz povedali len,ze bohuzial prestali sa delit..

yeliel
29. sep 2010

@sunday1 cavelo..novee nic 😀 😀 😀 to imuno este nieje 😉 a ty moje co nove? 😉
@kefalinek aj ja drzim len tak potichucky 😉

monicka7299
29. sep 2010

@yeliel no, mne na žiadosť napísal 40 ampl Merional - takže neviem čo ma čaká....je to nejak veľa.... 😝 ..ale určite vydržím všetko nech je aj 400 amp. - budem jak rešeto 😅

yeliel
29. sep 2010

@monicka7299 no ale to sa ti moze stat,ze si budes pichat aj 2 az 3amlulky denne .. 😉 🙂 ja som napriklad fostimon pichala vzdy 2amulky naraz od zaciatku 😉

monicka7299
29. sep 2010

@yeliel aháááá ...pekne ... 15.11.to budem vedieť 😉

sunday1
29. sep 2010

@yeliel U mňa nič podstatné, len čakám a čakám 🙂 Ale už skoro týždeň prešiel, tak to snáď ubehne. 😉

yeliel
29. sep 2010

@sunday1 ved aj ja cakaam a cakaam 😀

@monicka7299 hodila som do albumu fotecku kolko gonalu som vypichala 😀 😀 😀 ale to tam nieje ani vsetko 😀 😀

annamary27
29. sep 2010

@kefalinek ahoj tak ja pokračujem tak,že o žiadosti mi ešte nevolali.Ale aspon moja gyn mala včera pre mna dobré správy,.že e.coli som vyhubila a o chlamýdie mám volať o 2týžden.Len ma začalo dole svrbieť,tak so si robila večer výplach s čajovníkovým olejom v prevarenej vode a na večer som si tam dala ešte Femigel,aj ten obsahuje čajovník,tak snád ma to prejde.Ja som taká rarita ,ked mám svrbenie ,stery sú o.k. a ked som o.k. tak stery sú zlé. 😀 😀 😀 😀 😀

wera
29. sep 2010

ahojte babuľky 🙂 teda ste tu toho od rána riadne popísali.... 😉

@renka1801 to mi je ľúto že to nevyšlo...treba si spraviť radosť niečim pekným.... a neboj tie tri mesiace rýchlo prebehnú... 😉 ja som tiež prvé IVFko mala neúspešné a ani sme sa nedostali k transferu a teraz pri druhom sme mali krásnych 10 vajkulok, takže nevzdávaj to 😉 dostaneš druhé lieky na ktoré budeš lepšie reagovať... 🙂 a je mi ale divné že nechali PK keď bolo iba jedno embryjko

@sunday1 tak tak silnie čiaročka 🙂 teším sa z toho strašne 🙂

@kefalinek aj ja potichučky držkám palčeky 🙂

@yeliel ahojky 😀

zlatanka30
29. sep 2010

shandy ty si absolvovala ivf v heliose??ja tiez mam dilemu,ci dat alebo nedat PK.babulky poradte 😉

wera
29. sep 2010

@yeliel moja som si všimla tie včeličky čo máš v albume.... veď idete ešte na KETko... to máte už doma aj včielky pre istotu??? 🙂

wera
29. sep 2010

@yeliel hlava som ja deravá 😀 😀 😀 už mi to doplo 😀 😀 😀

shandy
29. sep 2010

@zlatanka30 zlati ja som bola na IVF v Reprofite Brno, ale ako som pisala ja by som dala PK iba ak su embrijka rovnako dobre a nie je z coho vybrat. inak som za ET na 3. den. Teda aspon u mna to takto zafungovalo. Ale treba skusit. Niekomu sa zas podari otehotniet po ET na 5. den. Treba len skusat. Ak to nevyjde tak, nabuduce skusit inak 😉 . a raz to predsa vyjst musi 🙂

shandy
29. sep 2010

@wera no mna tiez yelielka naplasila 😀 😀

shandy
29. sep 2010

@wera a ako sa mas tehula? co priznaky?

yeliel
29. sep 2010

@wera 😀 😀 😀 😀 😀

Babuleee...ta foto je len dnes pridana ale je to z IVF co uz mame za sebou 😀 😀 😀 samozrejme,ze sa chystám na KET tak sa Vam ospravedlnujem,ze som vas poplietla 😀 😀 😀
Chcela som len monicke ukazat..ze aj ja som ta co velmi tazko reagueje na stimulku 😀 😀 😀 treba mi davky ako na konika 😀 😀 😀

wera
29. sep 2010

@shandy neviem príznaky v podstate iba bolesti podbruška.... zdá sa mi že keď zavádzam utrogestan tak ako keby som tam hore mala tvrdý (zrejme krčok)... no a mám návaly tepla a som unavená 🙂 inak nič takého... zle mi zatiaľ našťastie nebolo 🙂
a Ty ako? máš už nejaké tehuľkovské príznaky?

evasbk
29. sep 2010

@kefalinek potichúčky gratulujem 😉

monicka7299
29. sep 2010

@wera inak vidíš, to je to čo som vravela o tom krčku maternice 😉